اتود تست در کنکور
-
اکالیپتوس در اتود تست در کنکور گفته است:
با مداد ساده و مشکی و نرم بزن جونت دراد وقتم کم بیاری:face_with_tears_of_joy:
@rahbar-80پس دیدی اینو نوشتن.نگران جون منم نباش.
-
با مداد ساده و مشکی و نرم بزن جونت دراد وقتم کم بیاری:face_with_tears_of_joy:
@rahbar-80پس دیدی اینو نوشتن.نگران جون منم نباش.
-
اکالیپتوس عیب نداره.
البته اگه یه شوخی ساده باشه.:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: -
:expressionless_face: :neutral_face: :neutral_face: :///
@rahbar-80؟؟؟؟؟؟
-
:expressionless_face: :neutral_face: :neutral_face: :///
@rahbar-80؟؟؟؟؟؟
-
اکالیپتوس اگه عقده ای بودم پیامو پاک میکردم.
ولی عقده ای نیستم.:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
اکالیپتوس چرا میخوای پیامو پاک کنم؟
-
اکالیپتوس چرا میخوای پیامو پاک کنم؟
-
اکالیپتوس چرا پاکشون کردی؟
-
اکالیپتوس به نظر من دلیلی نداره پاکشون کنی.
-
اکالیپتوس الان میخوای منم پاکشون کنم؟
خیلی... ببخشید بابت درخواست محترمانم 😐 بعدم همه اسپمام پاک شد کشش ندین دیگه چرت و پرت میشه 😒
با بزرگ ترت جرو بحث نکن الکی خیلیم بی ادبی اصن :neutral_face: نمی خوام پستای الکیم کم بفرست با همون پست اول تموم بود پستامو من پاک کردم شمام هعی کش میدی حالا میگن چی شده:/
@rahbar-80 -
خیلی... ببخشید بابت درخواست محترمانم 😐 بعدم همه اسپمام پاک شد کشش ندین دیگه چرت و پرت میشه 😒
با بزرگ ترت جرو بحث نکن الکی خیلیم بی ادبی اصن :neutral_face: نمی خوام پستای الکیم کم بفرست با همون پست اول تموم بود پستامو من پاک کردم شمام هعی کش میدی حالا میگن چی شده:/
@rahbar-80اکالیپتوس ببخشید مامان بزرگ:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
اکالیپتوس ببخشید مامان بزرگ:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: