سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟
-
DR.PeRshIA سلام...لغات رو بهتره در قالب جمله یادبگیرین !
اینطوری کارتون راحتتره...بهتر میتونین به ذهنتون پسپارین...کتاب لقمه هم خیلی خوب نیست..کتاب مبتکران شهاب اناری..لغات هردرس رو اورده..بعدش زیر همون لغت رو در توی یک جمله به کار برده...این ترفند رو حتمن تست کن..نتیچه میگیری -
کتاب لغات و نکات انگلیسی کنکور گاچ..عالیههههه خط به خط کتاب کلمه هارو اورده بعد یه قسمت دیگه داره هرکلمه رو اورده مثال براش تو جمله زده...اصطلاحات مربوط به اون کلمه صفتش فعلش و.....همه چی اورده عالیه...تست کنکور هم داره....لغات خارج کنکور هم داره...عالیه بینظیره من هرکتابیو دیدم به کاملی این نبود....
-
@Phenomenon
لقمه هم اورده خب مثل هم هستن دیگه تازه جملات لقمه خیلی بهتره از اناریه -
@Phenomenon
تازه لغاتی ک توی لقمه اورده خیلی بیشتر از لغات شهاب اناریه همچنین تصویر گردانی داره لقمه ک بعضی از کلمات راحت توی زهن میمونه -
DR.PeRshIA لقمه ابی نداره جمله...لقمه قرمز جمله و عکس داره
-
@Phenomenon
دوتاشو دارم دوتاشم دارن -
هر کسی با روشی سرعت و بازده بالاتری رو تجربه میکنه.
خیلی مهم نیست چی باشه اما مهمه که زمان خیلی کمی بگیره و در عین حال به حافظه سپرده بشه.میتونید از کدینگ لغات استفاده کنید.
لغت زبان انگلیسی رو با یه لغت زبان فارسی مشابهت سازی کنید و بعد با ایهام ایجاد شده یه جمله بسازید.
هر چقدر جمله مسخره تر(!!) باشه حافظه شما در تلاش برای نگه داری اون کلمه کوشا تر خواهد بود.
فی المثل لعت "industry" به معنای صنعت/صنعتی هست.
یه لغت مشابه پیدا کنید...مثلا "این دوست"___indust=این دوست
بعد یه جمله:
"این دوست من تو کار صنعته!"در نهایت هم از ماندگاری این لغت تا پایان عمر لذت ببرید.
-
kia در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
هر کسی با روشی سرعت و بازده بالاتری رو تجربه میکنه.
خیلی مهم نیست چی باشه اما مهمه که زمان خیلی کمی بگیره و در عین حال به حافظه سپرده بشه.میتونید از کدینگ لغات استفاده کنید.
لغت زبا انگلیسی رو با یه لغت زبا فارسی مشابهت سازی کنید و بعد با ایهام ایجاد شده یه جمله بسازید.
هر چقدر جمله مسخره تر(!!) باشه حافظه شما در تلاش برای نگه داری اون کلمه کوشا تر خواهد بود.
فی المثل لعت "industry" به معنای صنعت/صنعتی هست.
یه لغت مشابه پیدا کنید...مثلا "این دوست"___indust=این دوست
بعد یه جمله:
"این دوست من تو کار صنعته!"در نهایت هم از ماندگاری این لغت تا پایان عمر لذت ببرید.
یکم وقت گیره....این همه لغت چقد جمله بسازیم/؟ همون فکر کردن به اینکه چه جمله ای بگیم کلی وقت میبره.....
البته یه فیلم 3 دقیقه ای دیدم 10 تا کلمه بود به همین روشی که شما میگین ساخته شده بود....
جالب بود...اگه این جملات اماده به دستمون برسه خب بد نیس...ولی بازم این همه کلمه خودمونم بخواین بسازیم که دیگه هیچی....موافق نیستین؟
یکم وقت -
@saher در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
میخواستم بگم من یه روش که نمیدونم کجا ولی تو همین سایت یکی نوشته بود امتحان کردم
صدای خودمو ضبط کردم و اخر هرشب گوش میدم...برای کلمات عربی و زبان
خیلی تاثیر داره خداییش...امتحان کنین ضرر نداره.... برای من که جواب دادمن صدام داغونه ک خودمم حرف نمیزنم ک صدا خودمو نشنوم ههه
-
...ولی بازم این همه کلمه خودمونم بخواین بسازیم که دیگه هیچی....موافق نیستین
قرار نیست جمله رو مکتوب کنید.
من خودم جمله ها رو نمینویسم.
در لحظه نمیدونم industry یعنی چی؟
ولی با شنیدنش جمله یادم میاد و تو جمله معنی رو پیدا میکنم.
ساختن هر جمله سی ثانیه هم نمیبره. -
DR.PeRshIA در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
میخواستم بگم من یه روش که نمیدونم کجا ولی تو همین سایت یکی نوشته بود امتحان کردم
صدای خودمو ضبط کردم و اخر هرشب گوش میدم...برای کلمات عربی و زبان
خیلی تاثیر داره خداییش...امتحان کنین ضرر نداره.... برای من که جواب دادمن صدام داغونه ک خودمم حرف نمیزنم ک صدا خودمو نشنوم ههه
نه به اون نیست(:
همه اول فکر میکنن صداشون خیلی داغونه.
صدایی که رکورد میکنی با صدایی که خودت از خودت میشنوی فرق میکنه(: -
mostafa gholami در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
سلام میخاستم بدونم بهترین روش حفظ کردن لغات زبان چطوریه من همیشه از یه لغت 10 بار مینویسم با معنیش با خودمم تکرار میکنم اما متاسفانه این روش هم خیلی از کلمات فراموش میکنم هم بازده پاینی داره و غیلی وقت میبره.بقیه دوستان به چه روشی لغات حفظ میکنن؟؟؟
سلام
حتما از جعبه لایتنر استفاده کنید !...من با همین روش بیشتراز 4000 تا لغت حفظ شدم ..واژگان وارد حافظه بلند مدت میشن و هیچوقت فراموش نمیشن! -
بهاره در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
mostafa gholami در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
سلام میخاستم بدونم بهترین روش حفظ کردن لغات زبان چطوریه من همیشه از یه لغت 10 بار مینویسم با معنیش با خودمم تکرار میکنم اما متاسفانه این روش هم خیلی از کلمات فراموش میکنم هم بازده پاینی داره و غیلی وقت میبره.بقیه دوستان به چه روشی لغات حفظ میکنن؟؟؟
سلام
حتما از جعبه لایتنر استفاده کنید !...من با همین روش بیشتراز 4000 تا لغت حفظ شدم ..واژگان وارد حافظه بلند مدت میشن و هیچوقت فراموش نمیشن!وای من این روش خیلی خسته کننده بود برام ولی روش خوبیه
-
amirkhan11 در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
بهاره
جعبه لایتنر چی هست؟ یه توضیح مختصر میدید؟!یه جعبه اس که 5 باکس در سایزهای متفاوت داره ...شما رو برگه های کوچولو (مثل برگه های جی5) مطلبی که میخوای حفظ کنی رو مینویسی ..یه سمت برگه خود واژه و طرف دیگه معنیشو مینویسی ..این برگه ها به مرور وارد این جعبه میشن و وقتی از جعبه خارج بشه دیگه هیچوقت اون لغت یا مطلبو فراموش نمیکنی
مثلا امروز 10 تا لغت جدید یادگرفتی ده تارو به همون شکلی که گفتم رو برگه های کوچیک مینویسی و یه دور میخونی و اونارو تو خونه اول جعبه قرار میدی ..روز بعد اون لغت هارو برمیداری دوباره میخونی هرلغتی که بلد بودی رو وارد خونه دوم جعبه میکنی اونایی که فراموش کردی میذاری همون خونه اول بمونه+ واژگان جدیدی که اون روز مینویسی رو هم توی خونه اول قرار میدی...این روند ادامه داره و شما میتونی جعبه لایتنر و جی برگ هاشو از نمایندگی های کانون بگیری... داخل خود جعبه روش کار رو کامل توضیح داده
خلاصه اینکه خیلی جالب و لذت بخشه ... من خودم واسه حفظیات شیمی و واژگان زبان استفاده میکنم ...حرف نداره! -
بهاره
جعبه لایتنر چی هست؟ یه توضیح مختصر میدید؟!توضیحیش سخته ی سرچ بکن تو نت میبینی چجوریه مثل جعبه جی 5 ایناس
هر شب ی سری لغات مینویسی میزاری خونه اول بعد شب بعد مرور میکنی بعد دو سه شب هر شب باید بخونی بعد بازده هفتگی میشه ئ ماهینانه و ... اینجوری کلمه تو بازده های زیادی تکرار میشه و فراموش نمیکنی -
بهاره DR.PeRshIA
به نظر جالب و مفید میاد.تشکر از توضیحاتتون -
بهاره DR.PeRshIA
به نظر جالب و مفید میاد.تشکر از توضیحاتتونخواهش میکنم