سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟
-
amirkhan11 در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
بهاره
جعبه لایتنر چی هست؟ یه توضیح مختصر میدید؟!توضیحیش سخته ی سرچ بکن تو نت میبینی چجوریه مثل جعبه جی 5 ایناس
هر شب ی سری لغات مینویسی میزاری خونه اول بعد شب بعد مرور میکنی بعد دو سه شب هر شب باید بخونی بعد بازده هفتگی میشه ئ ماهینانه و ... اینجوری کلمه تو بازده های زیادی تکرار میشه و فراموش نمیکنی -
بهاره DR.PeRshIA
به نظر جالب و مفید میاد.تشکر از توضیحاتتون -
amirkhan11 در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
بهاره DR.PeRshIA
به نظر جالب و مفید میاد.تشکر از توضیحاتتونخواهش میکنم
-
@Phenomenon در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
DR.PeRshIA سلام...لغات رو بهتره در قالب جمله یادبگیرین !
اینطوری کارتون راحتتره...بهتر میتونین به ذهنتون پسپارین...کتاب لقمه هم خیلی خوب نیست..کتاب مبتکران شهاب اناری..لغات هردرس رو اورده..بعدش زیر همون لغت رو در توی یک جمله به کار برده...این ترفند رو حتمن تست کن..نتیچه میگیریموافقم.
-
mohammadhasan در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
اینطوری کارتون راحتتره...بهتر میتونین به ذهنتون پسپارین...کتاب لقمه هم خیلی خوب نیست..کتاب مبتکران شهاب اناری..لغات هردرس رو اورده..بعدش زیر همون لغت رو در توی یک جمله به کار برده...این ترفند رو حتمن تست کن..نتیچه میگیریموافقم.
من کتاب لقمه و شهاب اناری رو بررسی کردم داداش من
اول اینکه لقمه تصویر سازی داره اولین مزیت
دوم لقمه لغات هر درسش بیشتر از شهاب اناری هست دومین مزیت
سوم لقمه هم در قالب جمله اورده پس فرقی با اناری نداره
چهارم زیر هر کلمه تعداد تکرار کلمه+سال های کنکوری که اومده اون کلمه رو هم اورده
فک نمیکنم چیزی کم داشته باشه از اناری بلکه ی برتری هایی هم داره -
@saher در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
کتاب لغات و نکات انگلیسی کنکور گاچ..عالیههههه خط به خط کتاب کلمه هارو اورده بعد یه قسمت دیگه داره هرکلمه رو اورده مثال براش تو جمله زده...اصطلاحات مربوط به اون کلمه صفتش فعلش و.....همه چی اورده عالیه...تست کنکور هم داره....لغات خارج کنکور هم داره...عالیه بینظیره من هرکتابیو دیدم به کاملی این نبود....
اسم کتاب "لغات و نکات انگلیسی کنکور" هست؟
منظورم اینه با گاج میکرو(نقره ای)فرق داره؟ -
DR.PeRshIA در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
فک نمیکنم چیزی کم داشته باشه از اناری بلکه ی برتری هایی هم دارهمنظورم این نبود کتاب ها خوب نیستن، منظورم اینه که یادگرفتن لغات توی جمله خیلی کمک میکنه.
-
فک نمیکنم چیزی کم داشته باشه از اناری بلکه ی برتری هایی هم دارهمنظورم این نبود کتاب ها خوب نیستن، منظورم اینه که یادگرفتن لغات توی جمله خیلی کمک میکنه.
اره ولی هردوتاش رو خوندم کتاب لقمه چون تصویر سازی داره و ی خورده گرافیکی تره خودش جذب بییشتری داره ادمو میکشه طرف کتاب من خودم با لقمه راحت ترم
-
kia در بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟ گفته است:
کتاب لغات و نکات انگلیسی کنکور گاچ..عالیههههه خط به خط کتاب کلمه هارو اورده بعد یه قسمت دیگه داره هرکلمه رو اورده مثال براش تو جمله زده...اصطلاحات مربوط به اون کلمه صفتش فعلش و.....همه چی اورده عالیه...تست کنکور هم داره....لغات خارج کنکور هم داره...عالیه بینظیره من هرکتابیو دیدم به کاملی این نبود....
اسم کتاب "لغات و نکات انگلیسی کنکور" هست؟
منظورم اینه با گاج میکرو(نقره ای)فرق داره؟اره فرق داره اسمش همون که اول نوشتین
-
ویژگی های کتاب لغات و نکات انگلیسی کنکور گاج:
کتاب حاضر کاملترین مجموعه آموزشی واژه های زبان انگلیسی در مقطع متوسطه می باشد که به سه بخش اصلی تقسیم میشود
بخش اول: شامل تمام لغات، عبارات و ترکیبات سال سوم و پیش دانشگاهی ست که به صورت سطر به سطر همراه با معنی، تلفظ و نکات دستوری آورده شده
بخش دوم: بهترین روش برای یادگیری واژه های زبان خارجه مرور کلمه در جملات مختلفه؛ آموختن کلمه یعنی یادگیری به کارگرفتن آن کلمه، در این بخش 700 واژه کلیدی کنکور رو از همه جنبه های لازم بررسی کردیم، مثل معنا، نوع کلمه، تلفظ، مترادف، مشتقات واژه، نمونه هایی از کاربرد کلمه مورد نظر در جملات مختلف و...؛ در ضمن در این بخش 14 آزمون تستی واژگان تعبیه شده که برای مرور و ارزیابی آموخته های میتونه مناسب باشه
بخش سوم: در این قسمت واژه نامه الفبایی بالغ بر 3000 لغت (کلیه لغات) از مقاطع راهنمایی، دبیرستان و پیش دانشگاهی ارائه شده که برای مراجعه سریع به واژه ها کاربرد داره
-
ویژگی های کتاب لغات و نکات انگلیسی کنکور گاج:
کتاب حاضر کاملترین مجموعه آموزشی واژه های زبان انگلیسی در مقطع متوسطه می باشد که به سه بخش اصلی تقسیم میشود
بخش اول: شامل تمام لغات، عبارات و ترکیبات سال سوم و پیش دانشگاهی ست که به صورت سطر به سطر همراه با معنی، تلفظ و نکات دستوری آورده شده
بخش دوم: بهترین روش برای یادگیری واژه های زبان خارجه مرور کلمه در جملات مختلفه؛ آموختن کلمه یعنی یادگیری به کارگرفتن آن کلمه، در این بخش 700 واژه کلیدی کنکور رو از همه جنبه های لازم بررسی کردیم، مثل معنا، نوع کلمه، تلفظ، مترادف، مشتقات واژه، نمونه هایی از کاربرد کلمه مورد نظر در جملات مختلف و...؛ در ضمن در این بخش 14 آزمون تستی واژگان تعبیه شده که برای مرور و ارزیابی آموخته های میتونه مناسب باشه
بخش سوم: در این قسمت واژه نامه الفبایی بالغ بر 3000 لغت (کلیه لغات) از مقاطع راهنمایی، دبیرستان و پیش دانشگاهی ارائه شده که برای مراجعه سریع به واژه ها کاربرد داره
اینو گاج نوشته بوووود؟
-
-
الان اینو دیدم فهیدم همووون لقمه و اناری بهترن
-
یا خدا چقد زییییاد و اینجووریه
ولی عالیهههه
-
الان اینو دیدم فهیدم همووون لقمه و اناری بهترن