سوال احتمال ریاضی
-
سلام چرا تو این سوال نمیشه با فرمول پیروزی -شکست رفت؟
در ازمایشگاهی 5 موش سالم و 3 موش دیابتی نگه داری میشوند. اگر دو موش از محفظه گریخته باشند با کدام احتمال فقط یکی از موش های فراری دیابتی است؟
-
سلام چرا تو این سوال نمیشه با فرمول پیروزی -شکست رفت؟
در ازمایشگاهی 5 موش سالم و 3 موش دیابتی نگه داری میشوند. اگر دو موش از محفظه گریخته باشند با کدام احتمال فقط یکی از موش های فراری دیابتی است؟
amir bahrami
من اینطوری خواستم حساب کنم که از دو موش یکی بیمار باشه پس انتخاب 1 از 2 ضرب در 3/5 احتمال سالم ضرب در 5/8 احتمال بیمار . ولی این جواب نبود -
amir bahrami
من اینطوری خواستم حساب کنم که از دو موش یکی بیمار باشه پس انتخاب 1 از 2 ضرب در 3/5 احتمال سالم ضرب در 5/8 احتمال بیمار . ولی این جواب نبودamir bahrami جوابش اینه :۱۵/۲۸
-
راه حل شمارو متوجه نمیشم ولی جواب این میشه فکر کنم
انتخاب 1 از 3 ضربدر انتخاب 1 از 5 تقسیک بر انتخ 2 از 8 -
راه حل شمارو متوجه نمیشم ولی جواب این میشه فکر کنم
انتخاب 1 از 3 ضربدر انتخاب 1 از 5 تقسیک بر انتخ 2 از 8@m__sadra__b

-
amir bahrami
من اینطوری خواستم حساب کنم که از دو موش یکی بیمار باشه پس انتخاب 1 از 2 ضرب در 3/5 احتمال سالم ضرب در 5/8 احتمال بیمار . ولی این جواب نبودamir bahrami در سوال احتمال ریاضی گفته است:
amir bahrami
من اینطوری خواستم حساب کنم که از دو موش یکی بیمار باشه پس انتخاب 1 از 2 ضرب در 3/5 احتمال سالم ضرب در 5/8 احتمال بیمار . ولی این جواب نبودسلام
تعداد موشها برابر نیست که بتونیم بگیم انتخاب ۱ از ۲.
😟 فک کنم شما اینجوری میخواستین حل کنین

بهترین راه همینیه که دوستان گفتن -
ممنون از همگی تون من جوابم به این خاطر اشتباه در میومد که دقت نکرده بودم این ازمایشی که هست دو تا object متفاوته و توی بحث پیروزی و شکست ما یه عامل رو در نظر میگیریم مثلا فقط یه موش سفید ولی با حالت های مختلف ولی اینحا هم موش بیمار داریم و هم سالم که احتمالای داخل هر کدوم از موش ها هم هست. در کل اینکه فهمیدم کجاش اشتباه بود ممنون.
-
amir bahrami در سوال احتمال ریاضی گفته است:
amir bahrami
من اینطوری خواستم حساب کنم که از دو موش یکی بیمار باشه پس انتخاب 1 از 2 ضرب در 3/5 احتمال سالم ضرب در 5/8 احتمال بیمار . ولی این جواب نبودسلام
تعداد موشها برابر نیست که بتونیم بگیم انتخاب ۱ از ۲.
😟 فک کنم شما اینجوری میخواستین حل کنین

بهترین راه همینیه که دوستان گفتن@میلااد ممنون شما بدخطین
-
@میلااد ممنون شما بدخطین
amir bahrami اقا عذر میخوام فکر میکردم یه میلاد دیگه هست میخواستم شوخی بکنم متوجه شدم شما نیستی :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
amir bahrami اقا عذر میخوام فکر میکردم یه میلاد دیگه هست میخواستم شوخی بکنم متوجه شدم شما نیستی :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
amir bahrami خواهش
🌹😄 فدای سرت عزیز