همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
سلام
درابطه با ابهامی که در فصل 8سال دوم دبیرستان بوجود اومده
ازاستاد رحیمی سوالی داریم و میخوایم که در رابطه با این توضیحی در این زمینه بدن ایشون و بگن که کدوم عبارت صحیح هستش1--حشرات دارای 3جفت پای بند بند که درون هرپا 2ماهیچه برای حرکتش وجود داره به عبارتی جمعا 12عضله داره
چون ماهیچه های درونی پای مورچه(حشره) برای بالا بردن و پایین آوردن نیاز به این ماهیچه ها داره
انقباض ماهیچه بالایی سبب بالا بردن پا و انقباض ماهیچه پایینی سبب پایین آمدن میشه2--هرمفصل از پای مورچه دوتا ماهیچه داره و درصورتی که هرپا دوتامفصل داشته باشه جمعا همه پاها 24 تا ماهیچه دارن(اگه هرپا سه تا مفصل داشته باشه جمعا همه پاها 36 تا ماهیچه دارن).
منتظر پاسخ استاد رحیمی هستیم
-
سلام
درابطه با ابهامی که در فصل 8سال دوم دبیرستان بوجود اومده
ازاستاد رحیمی سوالی داریم و میخوایم که در رابطه با این توضیحی در این زمینه بدن ایشون و بگن که کدوم عبارت صحیح هستش1--حشرات دارای 3جفت پای بند بند که درون هرپا 2ماهیچه برای حرکتش وجود داره به عبارتی جمعا 12عضله داره
چون ماهیچه های درونی پای مورچه(حشره) برای بالا بردن و پایین آوردن نیاز به این ماهیچه ها داره
انقباض ماهیچه بالایی سبب بالا بردن پا و انقباض ماهیچه پایینی سبب پایین آمدن میشه2--هرمفصل از پای مورچه دوتا ماهیچه داره و درصورتی که هرپا دوتامفصل داشته باشه جمعا همه پاها 24 تا ماهیچه دارن(اگه هرپا سه تا مفصل داشته باشه جمعا همه پاها 36 تا ماهیچه دارن).
منتظر پاسخ استاد رحیمی هستیم
-
هر مفصل دوتا ماهیچه نداره کلا هر پا دوتا ماهیچه داره و مجموعا 12 تا میشن
من الان از روی فاگو نگا کردم -
من نخوندم
:|
-
چریان از چه قراره؟
-
چریان از چه قراره؟
@Dr.Bernosi در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
جواب بده -
@Dr.Bernosi در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
جواب بدهmasoud در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
جواب بدههمین مورچه؟ اگه اون باشه من نرسیدم هنوز!
-
masoud در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
masoud در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
هنوز فصل گوارشی !
-
خب الان کتاب چلومه!یه مفصلش دوتا ماهیچه درونی داره!
-
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
@Dr.Bernosi سلام دوستان اینجا بجز زیست میشه بحث درس دیگه ای کرد
-
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
هنوز فصل گوارشی !
نه برادر من!یکم عقبم فقط!خب مشکل داشتم :|رفتم تو دفع
-
amirmasoud.badri در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام خیر
بحث هردرسیو لطفا درتاپیک همون درس مطرح کنید .
ممنونم -
من نگران نیستم چون طبق کتاب و رفرنس میگم شما باید نگران باشین
باشه...منم میخوام بیشتر یادبگیرم و یه نکته مبهم برام روشن شه
منتظر پاسخ دکتر رحیمی هستیم -