Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
آقا دکتر طلوعی فوق العاده است یعنی فوق العاده ها درسنامه گاج نقره ای یه جوریه ولی سئوال عالیه حالا با وجود استاد طلوعی درسنامه از استاد پیش میره منبع تست هم گاج نقره ای و اگه خوب همه تستاشو کار کنین با درسنامه وحشتناک و عالی استاد قول میدم همه کسایی که با این ترکیب جلو برن بالای 80 درصد میزنن
-
mohammadsaleh96 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقا دکتر طلوعی فوق العاده است یعنی فوق العاده ها درسنامه گاج نقره ای یه جوریه ولی سئوال عالیه حالا با وجود استاد طلوعی درسنامه از استاد پیش میره منبع تست هم گاج نقره ای و اگه خوب همه تستاشو کار کنین با درسنامه وحشتناک و عالی استاد قول میدم همه کسایی که با این ترکیب جلو برن بالای 80 درصد میزنن
نظرتون درباره نشرالگو چیه؟ البته سوم.
-
vani در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
میشه ب استادبگین وقتی توضیح میده ی خورده کنار بایسته...
من میگم ک سرتو بگیر کنار از کنار مانیتور ببینید استاد ک نمیتونه بخاطر شماها وایسه کنار شما خودتو وفق بده
-
mohammadhasan در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
نظرتون درباره نشرالگو چیه؟ البته سوم.
تست بزن هرچی میخاد باشه
من ک خودم کلا فقط سوال کنکور حل میکنم
گاجم بیشترش کنکوره ی سری تالیفی و صفر تا صدم داره
الگو هم خب تستاش نسبت ب همه سنگین ترن -
mohammadhasan دوست عزیز چون نداشتم نظری در موردش ندارم
-
DR.PeRshIA داداش نظر شما متین ولی یهو دید از شانس ماها کنکور 120 در جه برگشتو طراحان گرامی حال نداشته باشن کلن یه چیزی بدن که مثل ........ تو گل بمونیم که امیدوارم خدا روی هیچ بچه کنکوری این فاجعه رو نیاره فکرشم دردناکه ولی خلاصه تو درس ریاضی و فیزیک دست طراح بازه و میتونه هرچی عشقش میکشه سئوال بده ولی از اینورم اگه کسی فیلمای استاد طلوعی خوب درک کنه و تجزیه وتحلیل کنه دیگه در فجیع ترین شرایط 50 رو میشه زد
-
DR.PeRshIA داداش نظر شما متین ولی یهو دید از شانس ماها کنکور 120 در جه برگشتو طراحان گرامی حال نداشته باشن کلن یه چیزی بدن که مثل ........ تو گل بمونیم که امیدوارم خدا روی هیچ بچه کنکوری این فاجعه رو نیاره فکرشم دردناکه ولی خلاصه تو درس ریاضی و فیزیک دست طراح بازه و میتونه هرچی عشقش میکشه سئوال بده ولی از اینورم اگه کسی فیلمای استاد طلوعی خوب درک کنه و تجزیه وتحلیل کنه دیگه در فجیع ترین شرایط 50 رو میشه زد
اخه همچیم چیزی توی 30 ساله کنکورر هیچ وقت نبوده ک بخان تمام سوالا سبکشون عوض شه
الان مثلا امسال ریاضی فقط 4.5 تا سوال ی جوری سبک جدید بوده اونم دواتش توی هندسه بوده
ب نظر من کسی وقت بزاره رو سوالای کنکور بعید میدونم ضرر کنه -
DR.PeRshIA من گفتم ضرر داره عایا ، به نظر شما تست مکملم بزنی روش مشکلی پیش میاد عایا ضرر میکنی شما نه که نمیکنی درست میگم
-
DR.PeRshIA من گفتم ضرر داره عایا ، به نظر شما تست مکملم بزنی روش مشکلی پیش میاد عایا ضرر میکنی شما نه که نمیکنی درست میگم
نه بزنی ضرر ننیکنی این روش برای منو کسایی ک از فیزیک و ریاضی خیلی علاقه ای ندارن خووبه
-
DR.PeRshIA اگه البته میگم اگه ها وقت داشتی یه سر به مصاحبه نفرات برتر تو سایت konkur.in بزن هم یه انگیزه ای میشه برات و هم به مصاحبه هاشون خوب توجه کن بعد منظورمو به طور کامل درک میکنید حالا باز خود دانی هرجور دوس داری عمل کن من فقط نظرمو گفتم
-
DR.PeRshIA داداش با این تدریس خوب مگه جایی برای علاقه نداشتنم میمونه عایا ؟؟؟؟؟؟؟
شما یه سری به تلگرام آقای ثابتی بزنی یه کلیپ هست یارو ضعیف ترین درسش تو دبیرستان ریاضی و فیزیک بوده همت کرده تلاش کرده توکنکور93% ریاضی زده 92% فیزیک زده -
پس همونجور که رو نقطه قوتت کارمیکنی سعی کن نقاط ضعف هاتو از اونی که هست بیاری بالاتر آدمای موفق اولین کاری که میکنن نقاط ضعفشونو تقویت میکنن
-
DR.PeRshIAالبته من در حدی نیستم که به شما پند و اندرز بدم ماشالله آلاءی ها همشون یه پا فیلسوفو مشاورن ولی برای یادآوری خدمتتون عرض کردم
-
DR.PeRshIA تازه نمونه اش هم کنکور سال 92به بعد یهو سبک سئوالا عوض شد
-
mohammadhasan در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@ادمین ریز مباحث جلسه 36:
ممنون ریز مباحث شما به سایت اضافه شد
35و36