بعد از 7سال دوری از درس
-
DR.PeRshIA در بعد از 7سال دوری از درس گفته است:
@javadm328 در بعد از 7سال دوری از درس گفته است:
@zahra-zizi
سلام.از همون اول شروع به دیدن فیلم نکنید.یه بار فصلی مورد نظر حداقل بخونید.نمیگم بفهمید مثل رمان بخونید.یه ساختاری به دستتون بیاد بعد فیلم ببینید.در ضمن تمرین و تست فراموش نشه.اهان ارره اینو موافقم اول حتما یکم خودتون بخونید مخصوصا زیست و شیمی
خیلییییییی ممنووووووونم ازتون
@zahra.h در بعد از 7سال دوری از درس گفته است:
@zahra-zizi
سلام.از همون اول شروع به دیدن فیلم نکنید.یه بار فصلی مورد نظر حداقل بخونید.نمیگم بفهمید مثل رمان بخونید.یه ساختاری به دستتون بیاد بعد فیلم ببینید.در ضمن تمرین و تست فراموش نشه.اهان ارره اینو موافقم اول حتما یکم خودتون بخونید مخصوصا زیست و شیمی
خواهش میکنم موفق باشید
-
@zahra.h در بعد از 7سال دوری از درس گفته است:
@zahra-zizi
خواهش میکنم موفق باشید
DR.PeRshIA
همچنین عزیزم انشالله شماهم به هدفت برسی -
masoud
ممنووووونمکتاب شهاب اناری منظورتونه؟ خیلی ممنونم بابت انرژی خوبی که بهم دادین
-
@zahra.h سلام
همه ی اساتید آلاء خوبن .. من توصیه میکنم عربی آقای ناصح زاده و
شیمی آقای آقاجانی رو حتما تماشا کنیدموفق باشید
بهاره
ممنووووونم موفق باشی -
سلام دوستان
ممنون میشم اگه بهم بگین برا اینکه بتونم از صفر پیشرفت کنم از چه اساتیدی برای هر درس استفاده کنم لطفا نظراتتونو بگین و بنظرتون برا چ درسایی استفاده کنم
رشته ای که میخوام کنکور بدم تجربیهامسال باید حتما پزشکی قبول شم حتی شده دانشگاه آزاد لطفا راهنمایی کنید ممنونم
@zahra.h
به سطح فعلی تون.توانایی فعلیتون.و سطح و توانایی که میخواین بهش برسین توجه کنین و بر حسب اون از کتاب ها و منابع مختلف استفاده کنید.وگرنه تو وسوسه همه چی عالی میافتید -
بهاره
ممنووووونم موفق باشی