زیست جانوری
-
@پروفسور
جدی گفتما لقمه جواب میده من گیاهیشو دارم هلووو -
@پروفسور
جدی گفتما لقمه جواب میده من گیاهیشو دارم هلوووDR.PeRshIA در زیست جانوری گفته است:
@پروفسور
جدی گفتما لقمه جواب میده من گیاهیشو دارم هلوووبابا منم همون کتابو معرفی كردم دیگه ولي با زبان ترکی
-
DR.PeRshIA در زیست جانوری گفته است:
@پروفسور
جدی گفتما لقمه جواب میده من گیاهیشو دارم هلوووبابا منم همون کتابو معرفی كردم دیگه ولي با زبان ترکی
@پروفسور
اهان خب خب مررسی مررسی -
@پروفسور
اهان خب خب مررسی مررسیDR.PeRshIA
اهان خواهش خواهش خواهش دارندي -
ترنم
گفتی ی کتاب جدا میخایی گفتم لقمه چون واقعا خوب هست -
سلام به همه
من زیست جانوری رو کامل پرت تشریف دارم
منظورم از جاندارانی هس که تو کتاب گفته
دستگاه گردش خون وگوارش و اینا .....
کسی کتابی میشناسه که فقط مخصوص زیست جانوری باشه ....ینی کاملا مجزا اونو توضیح داده باشه
پیش پیش مرسی از نظراتتونمارال
سلام بچه ها.ایشالا که درسا رو عالی خوندین تا الان.میخواستم زودتر بهتون بگم ولی وقت نکردم. من امسال کنکور دادم و پزشکی شیراز قبول شدم.رتبم هم عالی شد. اگه کسی تمایل داشت بهم ایمیل بزنه تا همه جزوه هامو بصورت کاملا رایگان بهش بدم به عنوان شیرینی قبولیم.
mohammadrezapakdaman164@gmail.com -
مارال
سلام بچه ها.ایشالا که درسا رو عالی خوندین تا الان.میخواستم زودتر بهتون بگم ولی وقت نکردم. من امسال کنکور دادم و پزشکی شیراز قبول شدم.رتبم هم عالی شد. اگه کسی تمایل داشت بهم ایمیل بزنه تا همه جزوه هامو بصورت کاملا رایگان بهش بدم به عنوان شیرینی قبولیم.
mohammadrezapakdaman164@gmail.com@mreza10 در زیست جانوری گفته است:
مارال
mohammadrezapakdaman164@gmail.comدررروغ مرسی
خوب نمیشه بزاری اینجا همه استفاده کنن -
@mreza10 در زیست جانوری گفته است:
مارال
mohammadrezapakdaman164@gmail.comدررروغ مرسی
خوب نمیشه بزاری اینجا همه استفاده کنن -
لقمه مهروماه عالیه
-
سلام به همه
من زیست جانوری رو کامل پرت تشریف دارم
منظورم از جاندارانی هس که تو کتاب گفته
دستگاه گردش خون وگوارش و اینا .....
کسی کتابی میشناسه که فقط مخصوص زیست جانوری باشه ....ینی کاملا مجزا اونو توضیح داده باشه
پیش پیش مرسی از نظراتتون -
لقمه مهروماه عالیه
@Dr.Bernosi در زیست جانوری گفته است:
لقمه مهروماه عالیه
منم میییگما ی دو نفر کلا با لقمه مشکل دارن هی میگن لقمه نه
-
لقمه مهروماه خیلی چامعه!با کوچولو بودنش!فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه
-
توی جزوه های اقای مسعود حدادی تو همین سایت یه جزوه هست مربوط به جانوران ک در مورد هر جاندار همه چیزو توی یه جدول طبقه بندی کرده...از دستگاه گوارش و گردش مواد و همه چییی..
موفق باشید
@marziyeh78 در زیست جانوری گفته است:
توی جزوه های اقای مسعود حدادی تو همین سایت یه جزوه هست مربوط به جانوران ک در مورد هر جاندار همه چیزو توی یه جدول طبقه بندی کرده...از دستگاه گوارش و گردش مواد و همه چییی..
موفق باشید
واقعن
چه خوب شد گفتین من بی خبر بودم مرررررررررررررررررررررررررسی یه دنیاااااااااااااا -
بهترین کار اینه این جزوه رو بخونین .میترکونه وایسین الان میفرستم