Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
piroz در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقا یه سوال؟؟
یکم گیج شدم!
سوال داده شده که:چند عدد چهار رقمی متمایزه فرد بزرگتر از 3000 وجود دارد؟
چرا آقای امینی فقط با اعداد فرد اعداد چهار رقمی ساختن؟
جلسه 9 احتمال دقیقه 24و45 ثانیه!!!اگه منظورتون اون سوال سراسری داخل 90 هستش که خود سوال گفته با ارقام فرد!
-
Dr.Saraaa
آره منظورم همون!
اما مگه شرط فرد بودن یک عدد یکانش نیست؟
کلا با اعداد فرد که نگفته چن عدد 4 رقمی وجود داره؟
درست میگم یا نه؟؟؟؟؟ببینید!
سوال وقتی میگه با " ارقام فرد " ینی اون عددا فرد باشن .. ولی وقتی میگه "متمایز و فرد " ینی ب یکانش مربوط میشه
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید -
Dr.Saraaa
خب منم همینو میگم دیگه
سوال نگفته با ارقام فرد!!!!
گفته اعداد چهار رقمی متمایزه فرد ولی آقای امینی فقط با اعداد فرد حل کردن
یه دقیقه فیلمو ببینید لطفا!!
مسئله اینه.من ک ندیدم احتمالو اما سوالشو خودم قبلا حل کردن خیلی اسونه برو توی کتابات ببینش از رو پاسخنامش میهمی خودت
احتمالا استاد اشتباه حل کردن شاید حواسشون نبوده -
DR.PeRshIA
اون که آره آسونه منم میخوام بدونم آقای امینی اشتباه کردن آیا یا من اشتباه متوجه میشم منظور سوالو!!وگرنه در کل خیلی سادس! -
http://s8.picofile.com/file/8276902750/_.png
اینو مگ نمیگین ؟! -
-
چرا من نمیتونم عکس آپلود کنم؟اعتبارم پایینه؟
-
سلام ...خسته نباشید....فقط اومدم بگم به خانئاده آلائ تسلیت میگم در گذشت مادر گرامی و بزرگوار آقای اسلامی مدیر گروه فیلم برداری این موسسه ....انشالله غم آخر تون باشه بدونید ما کنارتون هستیم....از همه دوستان عزیز می خواهم یک فاتحه برای آن مرحومه بفرستند....اجرتون با امام حسین(ع)
-
@hrostamei در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ...خسته نباشید....فقط اومدم بگم به خانئاده آلائ تسلیت میگم در گذشت مادر گرامی و بزرگوار آقای اسلامی مدیر گروه فیلم برداری این موسسه ....انشالله غم آخر تون باشه بدونید ما کنارتون هستیم....از همه دوستان عزیز می خواهم یک فاتحه برای آن مرحومه بفرستند....اجرتون با امام حسین(ع)
آقا تسلیت.خدا رحمتشون کنه!