زیست دونی
-
@reza_11tajrobi گزینه 4 با توجه به شکل صفحه 11 زیست 2 میبینم که غده اپیفیز پایین (عقب ت) مثلت مغزیه نه زیرش
zahra_yp میشه عکسشو بفرستی، من نظام جدیدم اینو که ندیدم
-
zahra_yp میشه عکسشو بفرستی، من نظام جدیدم اینو که ندیدم
سلام جواب لطفاً
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
گزینه 3 غلطه چون مردمک ماهیچه نداره -
سلام جواب لطفاً
گزینه 3 غلطه چون مردمک ماهیچه نداره1?
@reza_11tajrobi -
1?
@reza_11tajrobi@Amir-Bernousi توی پاسخنامه که نوشته گزینه 3 درسته
ولی من میگم 1 از همشون درست تره
دلیل نادرستی گزینه 1 رو نوشته چون سرخرگ از میان عصب بینایی رد میشه نه از کنارش -
سلام یه سوال داشتم میتونم میشه کمکم کنید
-
@Amir-Bernousi توی پاسخنامه که نوشته گزینه 3 درسته
دلیل نادرستی گزینه 1 رو نوشته چون سرخرگ از میان عصب بینایی رد میشه نه از کنارشبهترین گزینه 1 هستش
ولی گزینه 1 هم غلطه، چون همونی که خودت پاسخ نامه گفته درسته
@reza_11tajrobi -
بفرمایین
khadigeh irani -
سلام جواب لطفاً
گزینه 3 غلطه چون مردمک ماهیچه نداره@reza_11tajrobi بچه ها اصلا گزینه ۳ درست درسته!! نگفته که مردمک ماهیچه داره! گفته قطر مردمک با فعالیت ماهیچه های شعاعی افزایش میابد و این کاملا درسته در فعالیت کتاب درسی(تشریح چشم گاو) در بخشی از متن اشاره شده که عنبیه دارای دو نوع ماهیچه صاف به نام های شعاعی و حلقوی هستش که عصب دهی اونا توسط اعصاب سمپاتیک(برای شعاعی) و پاراسمپاتیک(برای حلقوی) انجام شده. علاوه اینکه با انقباض ماهیچه حلقوی قطر مردمک کاهش و با انقباض ماهیچه شعاعی قطر مردمک افزایش می یابد
-
دلیل نادرستی گزینه 1 رو نوشته چون سرخرگ از میان عصب بینایی رد میشه نه از کنارشreza_11tajrobi گفته است:
دلیل نادرستی گزینه 1 رو نوشته چون سرخرگ از میان عصب بینایی رد میشه نه از کنارشاشتباه شما دوست عزیز هم اینه که رگ های خونی در درون عصب بینایی قرار دارند نه کنار عصب
-
بهترین گزینه 1 هستش
@reza_11tajrobiAmir.Bernousi گفته است:
بهترین گزینه 1 هستش
@reza_11tajrobiشما چرا دیگه؟ بابا رگ های خونی طبق شکل کتاب درسی در کنار رشته های اکسون در درون عصب بینایی قرار دارند نه کنار عصب!
-
ایا ترشح گاسترین سبب قلیایی شدن خون سیاهرگ خروجی از معده میشود؟
-
بفرمایین
khadigeh iraniمیشه لطفا جواب بدین
-
@reza_11tajrobi بچه ها اصلا گزینه ۳ درست درسته!! نگفته که مردمک ماهیچه داره! گفته قطر مردمک با فعالیت ماهیچه های شعاعی افزایش میابد و این کاملا درسته در فعالیت کتاب درسی(تشریح چشم گاو) در بخشی از متن اشاره شده که عنبیه دارای دو نوع ماهیچه صاف به نام های شعاعی و حلقوی هستش که عصب دهی اونا توسط اعصاب سمپاتیک(برای شعاعی) و پاراسمپاتیک(برای حلقوی) انجام شده. علاوه اینکه با انقباض ماهیچه حلقوی قطر مردمک کاهش و با انقباض ماهیچه شعاعی قطر مردمک افزایش می یابد
گفته قطر مردمک با انقباض ماهیچه های شعاعی "آن"...
خب ضمیر به چی میتونه برگرده؟
@S_Shojaei -
Amir.Bernousi گفته است:
بهترین گزینه 1 هستش
@reza_11tajrobiشما چرا دیگه؟ بابا رگ های خونی طبق شکل کتاب درسی در کنار رشته های اکسون در درون عصب بینایی قرار دارند نه کنار عصب!
مگه من چی گفتم؟
طبق شکل کتاب البته نظام قدیم، عصب بینایی محتوی دسته ی رگای خونی هست
@S_Shojaei -
ایا ترشح گاسترین سبب قلیایی شدن خون سیاهرگ خروجی از معده میشود؟
به طور مستقیم نه
ولی گاسترین اثر میذاره روی سلولای حاشیه ای، سلولای حاشیه ای هم برای تولید HCL از خون ورودی به معده یون هیدروژن میگیرن و در نهایت خون خروجی از معده، PHش بیشتر میشه و قلیایی میشه -
مگه من چی گفتم؟
طبق شکل کتاب البته نظام قدیم، عصب بینایی محتوی دسته ی رگای خونی هست
@S_Shojaei@Amir-Bernousi پس کنار عصب بینایی نیست بلکه داخل عصبه
-
@Amir-Bernousi پس کنار عصب بینایی نیست بلکه داخل عصبه
بله، ولی تو این تست بهترین گزینه همین گزینه 1 هست نه 3
@S_Shojaei -
بچه ها من با تست ۵ یه مشکلی دارم. طبق کتاب درسی پرده های مننژ از ماده سفید نخاع حفاظت میکنند در حالی که توی ماده سفید نورون رابط وجود نداره پس چرا گزینه یک درسته؟ دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا حامیان-آلاء-جزوات
-
بچه ها من با تست ۵ یه مشکلی دارم. طبق کتاب درسی پرده های مننژ از ماده سفید نخاع حفاظت میکنند در حالی که توی ماده سفید نورون رابط وجود نداره پس چرا گزینه یک درسته؟ دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا حامیان-آلاء-جزوات
نورونای رابط توی نخاع و مغز هستن
نخاع و مغز توسط مننژ محافظت میشن
به سان خورشید -
نورونای رابط توی نخاع و مغز هستن
نخاع و مغز توسط مننژ محافظت میشن
به سان خورشید@Amir-Bernousi بله میدونم ولی پرده مننژ در مغز اگر چه در تماس با ماده خاکستریه ولی در نخاع در تماس با ماده سفیده، ماده سفید نورون رابط نداره