همکاری با الا
-
علیکم السلام
ی سوال کاربرایی ک اسماشون پسرانه است آقا هستن؟؟ -
بچه های بیاین هر کدوممون که فیلم ها را دیدیم . اونها را رایت کنیم و به کتابخونه مدرسه یا شهرمون هدیه بدیم تا افراد نیازمند بتونند استفاده کنند . حتی می تونیم نذر کنیم که اگر رشته ای که دوست داریم را قبول شدیم ، فیلم های الا را رایت کنیم و به نیت 12 امام ، به 12 تا کتابخونه هدیه بدیم .
-
بچه های بیاین هر کدوممون که فیلم ها را دیدیم . اونها را رایت کنیم و به کتابخونه مدرسه یا شهرمون هدیه بدیم تا افراد نیازمند بتونند استفاده کنند . حتی می تونیم نذر کنیم که اگر رشته ای که دوست داریم را قبول شدیم ، فیلم های الا را رایت کنیم و به نیت 12 امام ، به 12 تا کتابخونه هدیه بدیم .
زهرا در همکاری با الا گفته است:
اگه اشتباه نکنم آلا محصولاتش رو فقط تو اینترنت در اختیار دانش آموزان قرار میده و برای رایت کردن تو لوح فشرده لازمه با مدیران آلا هماهنگ بشه چون امکان پیش اومدن یه سری مشکلات هست.
-
من اعلام میکنم ک پسرررم
اره دیگه کسی دختر باشه ک نمیاد اسم پسر بزنه یا برعکس -
این پست پاک شده!
-
من اعلام میکنم ک پسرررم
اره دیگه کسی دختر باشه ک نمیاد اسم پسر بزنه یا برعکسDR.PeRshIA در همکاری با الا گفته است:
من اعلام میکنم ک پسرررم
اره دیگه کسی دختر باشه ک نمیاد اسم پسر بزنه یا برعکسولی هستن پسرایی که نام کاربریشون دختر
-
من اعلام میکنم ک پسرررم
اره دیگه کسی دختر باشه ک نمیاد اسم پسر بزنه یا برعکسDR.PeRshIA ولی نحوه حرف زدن بچه ها طوریه ک فک کردن همه دخترن.....خیلی راحتن....
-
DR.PeRshIA ولی نحوه حرف زدن بچه ها طوریه ک فک کردن همه دخترن.....خیلی راحتن....
navayedell
از نظر حرف زدن که بچه ها ادب رعایت میکنن در عین حال راحت هم صحبت میکنن
دیگه اینجا نمیشه کتابی نوش که ...
بعد شما لطفا به ما بگو چه طوری باید تشخیص بدیم طرف مقابل دختر یا پسر
الان خود شما ...من الان به شخصه نمیدونم دارم با کی حرف میزنم
اینجا ادب تا حد ممکن رعایت میشه -
علیکم السلام
ی سوال کاربرایی ک اسماشون پسرانه است آقا هستن؟؟navayedell :|
آلا به کجا داری میری!!! -
navayedell در همکاری با الا گفته است:
باسلام
اینجا جای بحثایی نیس که به جنسیت بستگی داشته باشه پس اینجا جنسیت مهم نیست ! ادب و احترام مهمه...مهم اینه همه اینجا انسانیم و اون چیزی که باید تو صحبت ها رعایت بشه احترام متقابل هستش
موفق باشید -
navayedell
شما ببخشید
به بچه ها میگیم طوری حرف بزنن که شما فکر کنی همه پسرن -
بچه های اینجا بیشترش ی سال کنار هم بودن و چشم خواهر برادری میبینن همو برای ی تازه وارد شک محسوب مشه**
masoud در همکاری با الا گفته است:
بچه های اینجا بیشترش ی سال کنار هم بودن و چشم خواهر برادری میبینن همو برای ی تازه وارد شک محسوب مشه**
شک.....
مگه ما داریم چی میگیم که بخوان شک کنن ....
ما هر کدوم از شهرای مختلف هستیم ...حتی اندازه ی یه نخود هم رو هم شناخت نداریم ...که بخوایم برداشت بد کنیم
من خودم دو تا شخصیت دارم
یه شخصیت مجازی ...یه شخصیت غیر مجازی
ولی واقعن حس نمیکنم الان ایننجا مسئله ی مهم این باشه
اگه این اقا یا خانوم ناراحت میشن از این مدل صحبت کردن
من خودم با ایشون کاملن ادبی برخورد میکنم
باشد که مورد پذیرش و رضایت این جانب واقع بشم -
زهرا سلام اگه یک نسخه به کتاب خونه بدید مشکلی نداره، اما در کل فیلم ها از طریق سایت رایگان منتشر می شند و اگه مجرای نشر فیلم ها کنترل نشه باعث میشه یه سری از خدا بی خبر شروع کنند به سوء استفاده کردن.
اما یک نسخه به کتاب خونه دادن نتنها مشکلی نداره، خیلی هم خوبه چون باعث میشه افراد بیشتری با طرح آلاء آشنا بشند و خبر این طرح دهان به دهان به گوش نیازمندان برسه.ممنون
تاپیک بسته شد