کنکور 99
-
سلام دوستان
روز خوش
امیدوارم تا چند روز دیگه با دیدن نتایج لبخند رضایت رو لباتون بشینه😍
اما سوال خودم
من واقعا میترسم مسیر رو اشتباه برم
ی بار مسیر رو اشتباه رفتم شد دوسال موندن پشت کنکور
دوباره نمیخوام این اتفاق بیفته
خودم میدونم دارم واسه بعضی درسا زیاده روی میکنم بعضی درسا رو بیخیال شدم متاسفانه
الان موندم چیکار کنم
و مهم تر از همه من رو نقطه شروع واقعا گیر کردم
این خیلی اذیتم میکنه
ب نظر شما من چیکار کنم؟
آزمون ثبت نام کنم؟
کدوم آزمون؟
و ی سوال دیگه
نظرتون درمورد کلاس های مجازی چیه؟
اقای نوکنده و عرب شاهی ؟
اینجا دبیر خوب سراغ دارما اما کلاس هاش دیر برگزار میشه و میترسم تا عید نتونه کل فیزیک تدریس کنه
منم ک صفر صفرم و تازه میخوام شروع کنم -
-
سلام دوستان
روز خوش
اما سوال خودم
خودم میدونم دارم واسه بعضی درسا زیاده روی میکنم بعضی درسا رو بیخیال شدم متاسفانه
الان موندم چیکار کنم
این خیلی اذیتم میکنه
ب نظر شما من چیکار کنم؟
آزمون ثبت نام کنم؟
کدوم آزمون؟
و ی سوال دیگه
اقای نوکنده و عرب شاهی ؟
اینجا دبیر خوب سراغ دارما اما کلاس هاش دیر برگزار میشه و میترسم تا عید نتونه کل فیزیک تدریس کنه
منم ک صفر صفرم و تازه میخوام شروع کنمmaryam._.sh گفته است:
سلام دوستان
روز خوش
اما سوال خودم
الان موندم چیکار کنم
این خیلی اذیتم میکنه
ب نظر شما من چیکار کنم؟
آزمون ثبت نام کنم؟
کدوم آزمون؟
و ی سوال دیگه
اقای نوکنده و عرب شاهی ؟
منم ک صفر صفرم و تازه میخوام شروع کنمسلام، بهتره از همین الان برنامه ریزی کنین و شروع کنین و تا آخر تابستون قلق گیری درسا رو انجام بدین و بفهمین که برای هر درسی باید چیکار کنین تا بازده بالا بشه
توی تابستون بیشتر روی اختصاصیا سرمایه بذارین ولی اینکه اصلا عمومی نخونین کار اشتباهیه، توی عمومیا هم قلق گیری بکنیندرمورد آزمون، اگه شرایطشو دارین و میتونین خودتونو به آزمون برسونین، بله ثبت نام کنین چون هدف دار میشه خوندن اینطوری و یه زور و اجباری هست، البته اگه براتون مهم باشه آزمون
درمورد کلاس هم من کلا با کلاس مخالفم، مجازی هم که اگه طرف خیلی کاردرست باشه خوبه
ولی در کل کلاس جالب نیست، چون به خیلی چیزا بستگی داره، شرایط خود داوطلب، شرایط دبیر و شرایط بقیه هم توی کلاس مهمهبرای فیزیک اگه از الان با یه دبیر شروع کنین، راحت میرسین تموم کنین اما این دبیر شرایطش مهمه
دبیرای آلا خوبن مخصوصا آقای کازرانیان برای نظام جدید، آقای طلوعی و فدایی فرد برای نظام قدیم -
maryam._.sh گفته است:
سلام دوستان
روز خوش
اما سوال خودم
الان موندم چیکار کنم
این خیلی اذیتم میکنه
ب نظر شما من چیکار کنم؟
آزمون ثبت نام کنم؟
کدوم آزمون؟
و ی سوال دیگه
اقای نوکنده و عرب شاهی ؟
منم ک صفر صفرم و تازه میخوام شروع کنمسلام، بهتره از همین الان برنامه ریزی کنین و شروع کنین و تا آخر تابستون قلق گیری درسا رو انجام بدین و بفهمین که برای هر درسی باید چیکار کنین تا بازده بالا بشه
توی تابستون بیشتر روی اختصاصیا سرمایه بذارین ولی اینکه اصلا عمومی نخونین کار اشتباهیه، توی عمومیا هم قلق گیری بکنیندرمورد آزمون، اگه شرایطشو دارین و میتونین خودتونو به آزمون برسونین، بله ثبت نام کنین چون هدف دار میشه خوندن اینطوری و یه زور و اجباری هست، البته اگه براتون مهم باشه آزمون
درمورد کلاس هم من کلا با کلاس مخالفم، مجازی هم که اگه طرف خیلی کاردرست باشه خوبه
ولی در کل کلاس جالب نیست، چون به خیلی چیزا بستگی داره، شرایط خود داوطلب، شرایط دبیر و شرایط بقیه هم توی کلاس مهمهبرای فیزیک اگه از الان با یه دبیر شروع کنین، راحت میرسین تموم کنین اما این دبیر شرایطش مهمه
دبیرای آلا خوبن مخصوصا آقای کازرانیان برای نظام جدید، آقای طلوعی و فدایی فرد برای نظام قدیم@Amir-Bernousi
اره کاملا با حرفاتون موافقم
مخصوصا باتوجه ب ترسی ک از آزمون دارم
راسش من اقای کازرانیان دیدم هیچی متوجه نشدم هیچی:-
بنظر شما با کدوم آزمون برم جلو؟ -
تابستون امسال رو به هیچ وجه از دست ندید. اگر هم آزمون ثبت نام میکنید، آزمونی که جامعه آماری بالاتری داره و سوالاش ایده دار و جدیده ثبت نام کنید. خواهشا گول کلاهبردار ها رو هم نخورید خواهشا.... کلاس ها اغلب زمانگیر اند. وقت از هر چیزی برای شما ارزشمند تره
-
@Amir-Bernousi
اره کاملا با حرفاتون موافقم
مخصوصا باتوجه ب ترسی ک از آزمون دارم
راسش من اقای کازرانیان دیدم هیچی متوجه نشدم هیچی:-
بنظر شما با کدوم آزمون برم جلو؟@maryam-_-sh اره منم اقای کازرانیانو متوجه نمیشم . خیلیییییییییییییییی خلاصه توضیح دادن
-
@maryam-_-sh اره منم اقای کازرانیانو متوجه نمیشم . خیلیییییییییییییییی خلاصه توضیح دادن
@parniyan-k دقیقا:-\
-
تابستون امسال رو به هیچ وجه از دست ندید. اگر هم آزمون ثبت نام میکنید، آزمونی که جامعه آماری بالاتری داره و سوالاش ایده دار و جدیده ثبت نام کنید. خواهشا گول کلاهبردار ها رو هم نخورید خواهشا.... کلاس ها اغلب زمانگیر اند. وقت از هر چیزی برای شما ارزشمند تره
به سان خورشید ن خب اصلا از دسش نمیدم
بله ممنونم از راهنمایی هاتون -
سلام دوستان
روز خوش
اما سوال خودم
الان موندم چیکار کنم
این خیلی اذیتم میکنه
ب نظر شما من چیکار کنم؟
آزمون ثبت نام کنم؟
کدوم آزمون؟
و ی سوال دیگه
اقای نوکنده و عرب شاهی ؟
منم ک صفر صفرم و تازه میخوام شروع کنم@maryam-_-sh
سلام
حتما حتما آزمون برید.
و اینکه کلاس رو موافق نیستم اصلا. حتی مجازیش
ببینید با چندتا از اساتید الا میتونین پیش برین و از همین الان شرو کنین. هر درسی هم که نتونستین ارتباط برقرار کنین با اساتید آلا؛ میتونین از فیلمهای اموزشی دیگه بخرین. الان که دسترسی خیلی راحته . و نمونه کاراشون هم هست تو نت. -
@maryam-_-sh
سلام
حتما حتما آزمون برید.
و اینکه کلاس رو موافق نیستم اصلا. حتی مجازیش
ببینید با چندتا از اساتید الا میتونین پیش برین و از همین الان شرو کنین. هر درسی هم که نتونستین ارتباط برقرار کنین با اساتید آلا؛ میتونین از فیلمهای اموزشی دیگه بخرین. الان که دسترسی خیلی راحته . و نمونه کاراشون هم هست تو نت.@Milad91 ممنونم ازشما