مشکل نتیجه گیری کمک
-
اقا خوبین
من این پاییز قراره برم یازدهم
این تابستون تو ازمونا شرکت میکنم برا دهمم قبل ازمون چند بار کتابای مدرسه رو مطالعه میکنم بعدم تست سیر تا پیاز رو میزنم (و مشکلیم رم راحت تستارو میزنم) و رو ازمون نتسجه نمیگیرم
به نطرتون دلیلش چیه؟
تکراری بودن بودن منابع تستیم
یا اسون بودنش
به نطرتون میکرو رو کار کنم وصعم بهتر نمیشه؟ -
اقا خوبین
این تابستون تو ازمونا شرکت میکنم برا دهمم قبل ازمون چند بار کتابای مدرسه رو مطالعه میکنم بعدم تست سیر تا پیاز رو میزنم (و مشکلیم رم راحت تستارو میزنم) و رو ازمون نتسجه نمیگیرم
به نطرتون دلیلش چیه؟
یا اسون بودنش
به نطرتون میکرو رو کار کنم وصعم بهتر نمیشه؟soroushABD سلام. منبعتون که آسونه. به قول خودتون تکراری هم هست. یکی از نکات مهم انتخاب منبعه. خواستید بچه ها و من کمکتون میکنیم.
@دانش-آموزان-آلاء -
والا ممنون میشم اگه کمک کنسد
-
والا ممنون میشم اگه کمک کنسد
soroushABD شب پاسختون رو میدم
-
soroushABD شب پاسختون رو میدم
soroushABD دوست عزیز الان شما دقیقا چه کمکی میخوای منابع رو معرفی کنیم؟
-
عزیز دهمی! اشتباهی که من تابستون سال قبل کردم رو نکن، منابع قوی انتخاب کن دوست من! ادمی زاد از زیاد دونستن ضرر نمیکنه. منابعی که شما داری برای آزمون قلمچی که سطح بالاست ضعیفه و معلومه که ضعیفه. تجربه تلخ کار کردن با سیر تاپیاز رو از من بشنو که دارم حسرت اینو میخورم که ای کاش منابعم پارسال منابع قوی تری بود و الان به اندازه یه سال از کنکور جلو تر بودم....
-
منابعی که بنظر من برا دهم خوبن
ادبیات و دینی و عربی : خیلی سبز
زبان : مبتکران شهاب اناری
شیمی : مبتکران بهمن بازرگان
ریاصی و فیزیک : خیلی سبز
زیست : میکرو
برا زیست اگه خواستین دوتا کتاب بخونین بعد میکرو خیلی سبز -
منابعی که بنظر من برا دهم خوبن
ادبیات و دینی و عربی : خیلی سبز
زبان : مبتکران شهاب اناری
شیمی : مبتکران بهمن بازرگان
ریاصی و فیزیک : خیلی سبز
زیست : میکرو
برا زیست اگه خواستین دوتا کتاب بخونین بعد میکرو خیلی سبز@m__sadra__b soroushABD منابع رو کاملا درست گفتند اما اگر منابع جامع یا پایه بخواید بحث فرق داره و اینکه به نظر من در هر سه پایه فیزیک میکرو بهتر عملکرده
-
@دانش-آموزان-آلاء
الان بنده سیر تا پیاز فیزیک و درسای دیگرو رو کار کردم
به نظرتون میکرو یا کتابایی که دوستا گفتن رو بگیرم(دهم نه جامع) کار کنم (همشو تو این تابستان حتی دوبار)
بهتر میشم ؟؟
ممنون بازم -
@دانش-آموزان-آلاء
الان بنده سیر تا پیاز فیزیک و درسای دیگرو رو کار کردم
به نظرتون میکرو یا کتابایی که دوستا گفتن رو بگیرم(دهم نه جامع) کار کنم (همشو تو این تابستان حتی دوبار)
بهتر میشم ؟؟
ممنون بازمsoroushABD به نظرم با این وضع قیمت ها پایه بگیر. البته همه کتاب هاتو از یه انتشارات نگیر.
-
soroushABD به نظرم با این وضع قیمت ها پایه بگیر. البته همه کتاب هاتو از یه انتشارات نگیر.
به سان خورشید
به نظرت فیزیک چی بگیرم خوبه؟
واس ادبیات چی؟
آرایه های ادبی نشر الگو خوبه؟ -
اقا خوبین
به نطرتون دلیلش چیه؟
یا اسون بودنش
به نطرتون میکرو رو کار کنم وصعم بهتر نمیشه؟soroushABD سلام سروش جان،از اینکه از سال دهم یازدهم دنبال درست درس خوندنی هم خوشحالم هم منم انگیزه گرفتم،من در زمینه مسیر کنکور تخصص چندانی ندارم ولی یه سری کتاب های انتشارات ها رو خوندنش رو جدا توصیه می کنم چون مولف هاشون با تجربه هستن و دیدگاه وسیعی در حوزه کنکور دارن:
کتاب های قرابت معنایی،زبان فارسی و ارایه دکتر هامون سبطی نشر دریافت
بانک تست های زیست انتشارات خیلی سبز تالیف دکتر نصری و گروه ماز
بانک تست های شیمی مهندس بازرگانی انتشارات مبتکران
ریاضیات تجربی سروش موئینی