-
سلام من از کلاس 93-94 استفاده می کنم می خوام بدونم که ابی قلمی چی واسه 1و2و3 باید جدا بگیرم یا جامع و خیلی سبز چاپ چه سال باشه؟
aaaaaa در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
سلام من از کلاس 93-94 استفاده می کنم می خوام بدونم که ابی قلمی چی واسه 1و2و3 باید جدا بگیرم یا جامع و خیلی سبز چاپ چه سال باشه؟
برای آبی جامع بگیر و برای خیلی سبز نیازی به چاپ اون سال نیست فقط تهیه اش کن و تست ها شو بعد از تدریس استاد حل کن همین .
-
ابی قلمچی همون سال بگیرم یا چاپ جدید؟؟تو چاپ جدید شماره ی تست هایی که استاد حل می کنه فرق کرده؟؟
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس عربی آقای ناصح زاده
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
admin سلام ممنونم واقعا عربی استاد ناصح زاده فوق العاده اس
ای کاش من میتونستم از نزدیک ایشان را ملاقات و دستاشونو میبوسیدم
ببخشید دوتا سوال داشتم:
1- من عربی سال 93-94 رو شروع کردم اما متوجه شدم که سال 94-95 هم وجود داره. آیا این دوتا با هم فرقی دارن؟ من کدومشونو دانلود کنم بهتره؟ 93-94 ادامه بدم تا آخر مشکلی نداره برای کنکور96؟
2- آیا من اگه به سایت صنعتی شریف پول واریز کنم لطف میکنید عربی جامع آبی که با این ویدیوها هماهنگه برام بفرستین؟ چون متاسفانه این چاپی که از روش تدریس میشه در بازار موجود نیست.
با تشکر از سایت خوب و مفیدتان
اجرکم عندالله -
-
جلسه 1
زمان: 1 ساعت و 3 دقیقه
عنوان کلی: ساختار افعال
تفاوت ثلاثی مزید و مجرد - ساختار فعل ماضی - ساختار فعل مضارع
تفاوت ثلاثی مزید و مجرد: اگر سه حرف اصلی فعل را کنار بگذاریم و حرف دیگری نماند می شود ثلاثی مجرد در غیر این صورت اگر حروف دیگری ماند (حروف زائد) می شود ثلاثی مزید.
ساختار فعل ماضی: سه حرف اصلی + (ضمیر متصل رفعی)
صیغه های 1 و 4 ضمیر متصل رفعی ندارند.
ساختار فعل مضارغ: حرف مضارع + سه حرف اصلی + (ضمیر متصل رفعی)
صبغه های 1 و 4 و 7 و 13 و 14 ضمیر متصل رفعی ندارند.
نون انتهای افعال مضارع بر دو قسم است: 1. نون اعرابی: آنهایی که در امر کردن حذف می شوند.
2.نون ضمیری: آنهایی که در امر کردن حذف نمی شوند. (صیغه های شماره 6 و 12)
فعل امر از فعل مضارع ساخته می شود و از تمام صیغه های آن هم مخاطب و هم غائب و متکلم فقط نحوه ی امر کردن آنها متفاوت است.
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/5/12/793srasooli در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
جلسه 1
عنوان کلی: ساختار افعالsrasooli در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
جلسه 2
زمان : 57 دقیقه
عنوان کلی: ادامه ساختار افعالممنون دوست عزیز، ریز مباحثی که نوشتی به سایت اضافه شد.
ان شاء الله این لطفت ادامه داشته باشهmohammad0365 در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
2- آیا من اگه به سایت صنعتی شریف پول واریز کنم لطف میکنید عربی جامع آبی که با این ویدیوها هماهنگه برام بفرستین؟ چون متاسفانه این چاپی که از روش تدریس میشه در بازار موجود نیست.
راستش یه خورده ناراحت شدم، آلاء تا حالا برای کدوم خدماتش پول شرط کرده ؟! ما کاری تونستیم انجام بدیم ندادیم و گفتیم پول بدید ؟
کتاب دبیر رو ما نمی تونیم قرار بدیم چون امتیازش برای انتشاراتشه! -
srasooli در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
جلسه 1
عنوان کلی: ساختار افعالsrasooli در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
جلسه 2
عنوان کلی: ادامه ساختار افعالممنون دوست عزیز، ریز مباحثی که نوشتی به سایت اضافه شد.
ان شاء الله این لطفت ادامه داشته باشهmohammad0365 در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
راستش یه خورده ناراحت شدم، آلاء تا حالا برای کدوم خدماتش پول شرط کرده ؟! ما کاری تونستیم انجام بدیم ندادیم و گفتیم پول بدید ؟
کتاب دبیر رو ما نمی تونیم قرار بدیم چون امتیازش برای انتشاراتشه!sohrab در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
srasooli در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
جلسه 1
جلسه 2
کتاب دبیر رو ما نمی تونیم قرار بدیم چون امتیازش برای انتشاراتشه!کتاب دبیر که تا عربی 1 و ترجمه و چندجلسه از عربی 2 با جزوه هیچ تفاوتی نداره(من کتاب رو دارم)
کتاب آبی هم این کتابای آبی که جدیدا منتشر شده و روشون عکس داره باهاشون منطبق هست -
نه من اصلا منظورم این نبود که شما پول میگیرید
فقط کتاب آبی دیگه خارج از خدمات شماست و منم انتظار ندارم رایگانم در اختیار داشته باشم این کتاب رو
اما متاسفانه نمیتونم گیر بیارم چاپ93 تنها راهی که به ذهنم رسید این بود که از سایت شما شاید بتونم این کتاب رو دریافت کنم
لطفا جواب سوال اولمم بدین ممنون میشم: آیا ویدیوهای 93-94 نگاه کنم کافیه برای کنکور96؟ -
@ادمین ریزمباحث جلسه اول عربی با تدریس استاد ناصح زاده >>
توضیحات استاد:
●میانگین عربی 25تا سوال کنکور
8تا ترجمه
9تا درک مطلب؛شکل؛تحلیل صرفی
8تا قواعد
حتما باید رو سه قسمت سوالات عربی کارکنیم
️در زبان عربی از نظر ساختار کلی کلا فعل ب دو قسمت تقسیم میشن
1.ثلاثی مجرد
2.ثلاثی مزید
ثلاثی مجرد یا مزیدش به یه عامل بستگی داره اونم اینه که تو صیغه ی اول ماضی چندتا حرف داره
وقتی بخوای بدونی فعلت ثلاثی مجرده یا مزیده حتما باید اونو برگردونی ب صیغه اول ماضی
★اگ تو صیغه اول ماضی سه حرف اصلی رو داشتی ←ثلاثی مجرده
★اگ تو صیغه اول ماضی حرف یا حروفی اضافه ترم داشتی ←مزیده●بررسی حروف اضافی
●6ساختار باید بلد باشی
1.ماضی
2.مضارع
3.امر
4.نهی
5.نفی
6.مستقبلساختار ماضی
صرف 14تا صیغه ماضی
ساختار مضارع
صرف 14صیغه مضارع
ویه سری نکات ناب درمورد مضارع
و اینکه 14تا صیغه رو با شمارشون یاد میگیریم نه با صرف کردن با یه گام میریم صیغه مورد نظر
پایان
http://sanatisharif.ir/media/48/240p/1393-05-11(1).mp4 -
@ادمین ریزمباحث جلسه اول عربی با تدریس استاد ناصح زاده >>
توضیحات استاد:
●میانگین عربی 25تا سوال کنکور
8تا ترجمه
9تا درک مطلب؛شکل؛تحلیل صرفی
8تا قواعد
حتما باید رو سه قسمت سوالات عربی کارکنیم
️در زبان عربی از نظر ساختار کلی کلا فعل ب دو قسمت تقسیم میشن
1.ثلاثی مجرد
2.ثلاثی مزید
ثلاثی مجرد یا مزیدش به یه عامل بستگی داره اونم اینه که تو صیغه ی اول ماضی چندتا حرف داره
وقتی بخوای بدونی فعلت ثلاثی مجرده یا مزیده حتما باید اونو برگردونی ب صیغه اول ماضی
★اگ تو صیغه اول ماضی سه حرف اصلی رو داشتی ←ثلاثی مجرده
★اگ تو صیغه اول ماضی حرف یا حروفی اضافه ترم داشتی ←مزیده●بررسی حروف اضافی
●6ساختار باید بلد باشی
1.ماضی
2.مضارع
3.امر
4.نهی
5.نفی
6.مستقبلساختار ماضی
صرف 14تا صیغه ماضی
ساختار مضارع
صرف 14صیغه مضارع
ویه سری نکات ناب درمورد مضارع
و اینکه 14تا صیغه رو با شمارشون یاد میگیریم نه با صرف کردن با یه گام میریم صیغه مورد نظر
پایان
http://sanatisharif.ir/media/48/240p/1393-05-11(1).mp4 -
royaaa در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
ریزمباحث جلسه اول عربی با تدریس استاد ناصح زاده >>
توضیحات استاد:دستت دردنکنه رویا جان .
-
از این ویدیو ها استفاده کنم یا مال سال نودو چهار نودو پنج یعنی فرقی دارن با هم؟
-
Mehdi_Zr در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
سلام
بهتره ازویدئوهای سال 94_95استفاده کنید جامع تره وعالیه .فااطمه در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
سلام
بهتره ازویدئوهای سال 94_95استفاده کنید جامع تره وعالیه .
تازه اون قدیمیه جامع تره ........... -
فااطمه در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
سلام
تازه اون قدیمیه جامع تره ...........Drmehdi در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
فااطمه در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (94-93) گفته است:
سلام
تازه اون قدیمیه جامع تره ...........سلام منظورم ازجامع بودن اینه که تمام جزئیاتو پوشش میده جلسات پرسش وپاسخ وحل تستی که داره بهتره وحذفیات کتاب مطابق کنکور ۹۵درنظرگرفته شده ونزدیک تره به کنکور ۹۶ .
من نظر دادم فقط انتخاب باخودشونه که کدوم فیلم رو ببینند . من چند جلسه ۹۳-۹۴ رودیدم وبا فیلم های ۹۵ سنجیدم مناسب دونستم ۹۴-۹۵ روببینم . -
باسلام. خدا خیرتون بده. من دانش اموز رشته انسانی ام. برای تسلط کامل به عربی این رشته به نظرتون از کدوم استاد استفاده کنم،؟ باتشکر
-
من نگا میکنم !