Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
yema در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اون فیلم اخری قسمتای حذفی رو حذف نکردید دوستان الاء ویرایشش کنین
سلام دقیقا کدوم دقیقه فیلم منظورتونه من دارم میبینم بیشتراز نصفه فیلم رفته ولی چیزی نبودبرای ویرایش.
لطفا جلسه ودقیقه فیلم را بگید .ممنون -
فااطمه در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
yema در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه 27
دقیقه 6 تا 10درسته به اندازه چندثانیه است فک نکنم نیاز به تدوین دوباره باشه اگر نیاز باشه مدیراین کارو انجام میدهند.
ممنون ازتوجهتون .
اگه دقت کنید یه سوالو هم دوبار حل کردنh
-
فیلمای استاد امینی راد واقعه بیسته بیسته واقعا حرف نداره
ولی کاش جزوه هم داشت، اینجوری مجبور نبودیم خودمون جزوه بنویسیم -
W.White در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فیلمای استاد امینی راد واقعه بیسته بیسته واقعا حرف نداره
ولی کاش جزوه هم داشت، اینجوری مجبور نبودیم خودمون جزوه بنویسیمعوضش بهتر یادمیگیری
-
سلام من رشتم ریاضیه برا تابع میشه از فیلمهای تجربی استفاده کنم یا ناقصه؟
-
farhadhamid29 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام من رشتم ریاضیه برا تابع میشه از فیلمهای تجربی استفاده کنم یا ناقصه؟
از فیلمای استاد ثابتی ببینید.اینا برای شما ناقصه
-
ای کاش آقای امینی تابع یکنوا و وارون رو تدریس میکردن
-
دوستان تو رو خدا راهنمایییم کنین
من سال سومم و ریاضی خیلی وضعش خرابه:/
یه دبیر میخوام پایه خوب درس بده
یعنی سال سومو کامل پوشش بده
اقای امینی ترکیبی با چهارم هم درس میدن
جون یکی کمکم کنه
با تشکر -
erfan-fatehi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان تو رو خدا راهنمایییم کنین
من سال سومم و ریاضی خیلی وضعش خرابه:/
یه دبیر میخوام پایه خوب درس بده
یعنی سال سومو کامل پوشش بده
اقای امینی ترکیبی با چهارم هم درس میدن
جون یکی کمکم کنه
با تشکرفیلمای آقای امینی راد رو نگاه کن
-
چرا من ریاضیم خوب نمیشه ...
هر چقدم میخونم اخر تو سوال که میرم (ازمون!تو خونه بد نیستم) ده دفعه هم حلش میکنم ولی حتی به جوابی نمیرسم -
sahba بخاطر ترس از حل مسیله
تو چه درسی قوی هستی ؟
نگاه وقتی سوال حل میکنی همش دنبال این باش چرا اینجا من این رو نوشتم مثلا وقتی یه تست احتمال میخوای بزنی سوال رو خوب تحلیل کن از کل بیا به جز اصلا نگران وقت نباش سعی کن درگیر سوال بشی !
استاد امینی درسنامه رو میگه و تست هم میزنه و حتما سعی کن تست های ده سال کنکور رو بزنی و اول خودت حل کن تست ها ده سال کنکور رو ریاضی رو باید واقعا زیاد کار کنی تا با تیپ های مختلف اشنا بشی -
sahba در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@avayekhak شیمی و تا حدی زیست خوبم.فیزیک هم نوسانیه ولی داره بهتر میشه
مساله همینه من تست کنکور هم میزنم در حد انتظارم مثلا 50 درصد.ولی از پس قلمچی بر نمیام نمیدونم مشکلم کجاس
اعتماد به نفسمو گرفتهقلم چی بالاتر سطح کنکوره سعی کن همون مسلط شی روی تستای کنکور فقط
-
sahba اصلا نگران این موضوع نباش خیلی ها از تابع بدشون میاد و واقعا براشون سخته تنها شما نیستی
مثلثات فیلم های استاد امینی راد رو ببین بهمراه تست های 10 سال کنکور خوب بخون اگه ضعیفی دوبار بخون دور دوم سریعتر هستید مطمینم من مطمینم با این فیلم های مثلثات براحتی کل تست های مثلثات رو بزنید . !!!!
برای مبحث تابع هم استاد تا اونجایی که دیدم دارن پایه ای درس میدن و هنوز به تست های ده سال رو کار نکردن 100 درصد شما میتونی با مشاهده 10 سال تابع رو نابود کنی سوالات تابع یه قواعد خاصی داره و شما فقط با درسنامه نمیتونی به تسلط برسی سعی کن تست زیاد بزنی از تابع همونجور که گفتم از سوال نترس بعضی ها هستن تا سوال رو میبینن کلا سوالو ول میکنن شما داری تو خونه تمرین میکنی و ازمون نیست پس سعی کن زیاد تمرین کنی رو تابع و از اشتباه نترس !! تست های 10 سال کنکور رو حتما بزنید حتما حتما حتما ! بعد مطمینم دیگه برات سخت نیست