7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
-
mohammadhassan در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
#تدریس #صفرتاصد #زیست #سوم - جلسه 11
آقای #امینی راد
#تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/30/5628
@alaa_sanatisharif
آلا
دستگاه عصبی (قسمت سوم)
امروز می خوایم در مورد سیناپس ها، اعتیاد، مکانیزم اعتیاد، نیکوتین و انتقال دهنده ی عصبی صحبت کنیم.دوستانی که فیلم ها رو نگاه میکنن خواهشاً ریزمباحث رو بنویسن زیست با سرعت بیشتری آپلود بشه.
-
سلام
واقعا تدریس استاد فوق العاده هست
میشه جواب بدین که تا عید زیست سوم تموم میشه یا نه -
سلام- یه سوال اورژانسی؟؟؟؟؟؟؟
میشه لطفا بگین تا آزمون بعد(یعنی 3 دی) آیا حداقل به اتمام فصل حواس میرسیم وتموم میشه یا نه؟
-
fatima.k28 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
میشه لطفا بگین تا آزمون بعد(یعنی 3 دی) آیا حداقل به اتمام فصل حواس میرسیم وتموم میشه یا نه؟
سوال منم هست!
اگه هر روز 2 جلسه بذارن تموم میشه :| -
fatima.k28 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
به احتمال زیاد نمیررسه چون هنوز فصل 2 تموم نشده ک
-
ریز مباحث جلسه 011:
مدت:28 دقیقه و 46 ثانیه*توضیح شکل منحنی تغییر پتانسیل غشاء(شکل 2-5) :
_در ابتدای منحنی کانالهای دریچه دار سدیمی و پتاسیمی هر دو بسته اند ولی کانالهای سدیمی و پتاسیمی "بدون دریچه باز هستند".
_در قسمت بالارو منحنی کانالهای دریچه دار سدیمی باز و کانالهای دریچه دار پتاسیمی بسته هستند ولی کانالهای سدیمی و پتاسیمی "بدون دریچه باز هستند".
_در قله منحنی کانالهای دریچه دار سدیمی و مانالهای دریچه دار پتاسیمی بسته هستند ولی کانالهای سدیمی و پتاسیمی "بدون دریچه باز هستند".
_در قسمت پایین رو منحنی کانالهای دریچه دار پتاسیمی باز و کانالهای دریچه دار سدیمی بسته هستند ولی کانالهای سدیمی و پتاسیمی "بدون دریچه باز هستند".
_در انتها کانالهای دریچه دار بسته هستند وای بدون دریچه ها همچنان باز هستند و با فعالیت "بیشتر" پمپ سدیم-پتاسیم تعادل یونها به حالت قبل از پتانسیل عمل باز میگردد.*ارتباط نورونها با هم->روخوانی خط به خط کتاب و
_پیام عصبی از پایانه آکسون نورون پیش سیناپسی به سلولهای دیگر منتقل میشود.اگر سلول گیرنده عصبی باشد نورون پس سیناپسی نامیده میشود و اگر غیر عصبی باشد سلول پس سیناپسی نامیده میشود.
_سیناپس بین دو نورون میتواند از پایانه آکسون به دندریت(متن کتاب) یا آکسون به جسم سلولی(شکل کتاب) یا آکسون به آکسون (شکل کتاب) باشد.
_سیناپس فضا است و سلول به سلول نمی چسبد (فاصله "کمی" وجود دارد) و در این فضا مایع بین سلولی وجود دارد.
_توضیح شکل 2_7 و ترکیب با سال دوم.
_توضیحات کامل در مورد انتقال دهنده عصبی استیل کولین که یکی از انتقال دهنده های اصلی است.*اعتیاد:
_بعضی مواد عملکرد دستگاه عصبی مرکزی(مغز و نخاع) را تغییر میدهند.
_همه مواد اعتیاد آور باعث وابستگی روانی میشوند و بیشترشان باعث وابستگی جسمی نیز می شوند.
_اعتیاد پاسخ فیزیولوژیک است و عملکرد طبیعی نورون ها و سیناپسها را تغییر می دهد.
_بدن شخص معتاد به ماده اعتیاد آور عادت می کند.
_از طیق سیگار کشیدن همه نیکوتین موجود در سیگار وارد بدن نمیشود.
_نیکوتین شباهت ساختاری با استیل کولین دارد.(بدن انسان بسیار اقتصادی عمل میکند,و وقتی در خون نیکوتین که شبیه استیل کولین است وجود دارد,تولید استیل کولین را به مرور کاهش میدهد و بجای آن از نیکوتین استفاده میکند و به مرور که تولید استیل کولین کاهش می یابد نیاز به مصرف نیکوتین بیشتر میشود تا جایی که بدون نیکوتین عملکرد طبیعی بدن مختل می شود.)
_ خط به خط عوارض سیگار کشیدن همراه با توضیحات کامل.همراه با توضیحاتی جانبی در مورد مواد مخدر.**دستگاه عصبی انسان:
*مرکزی: شامل-> مغز و نخاع.
_مغز شامل مخ(هوش-استعداد-حافظه-عملکرد هوشمندانه) , مخچه(تعادل) , ساقه مغز(دارای سه بخش مغز میانی-پل مغزی-بصل النخاع).
در ساقه مغز بخشهایی وجود دارند که مراکز کنترل "سرعت تنفس" , "سرعت ضربان قلب" و...
_ نخاع->طناب عصبی تا انتهای کمر.
*محیطی:مجموعه اعصاب متصل به مغز و نخاع.
_12 جفت عصب به مغز وصل است و 31 جفت عصب محیطی نخاعی داریم که به نخاع وصلند.(ارائه کد برای حفظ 12 و 31)؟یک سوال از طرف استاد : آیا در حالت پتانسیل عمل باز هم غلظت یون سدیم در بیرون از نورون بیشتر از درون آن است؟
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/30/5628
@ادمین -
negar2012 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
سلام. ببخشید واسه ژنتیک جمعیت برا کسی که هیچی از ژنتیک یادش نیس. بره فصل ژنتیک سوم رو بخونه بعد بیاد ژنتیک حمعیت؟ یا همون ژنتیک جمعیت رو بخونیم مباحث مرور میشه؟
از همون ژنتیک سوم شروع کنید...
-
سلامی گرم خدمت اقای امینی راد در رابطه با سوالی که پای تخته نوشتید نظر من اینکه بازم سدیم در بیرون بیشتر است به خاطر تعداد کانال های دریچه دار که دریچه دار خوشحال میشم د پتاسیمی بیشتر درباره جوام نظر بدین
-
سلام
ببخشید من کلا توی زیست یه مشکل دارم .
با اینکه درس رو کامل بلدم و حتی به کسی که بلد نیست یاد میدم(البته تا حدی) ولی بعضی جملات رو توی تست های کنکور یا گاج نمیفهمم. کلا متوجه نمیشم چی داره میگه مثلاجملش امریه یا خبریه یا استفهام انکاریه یا همه گیره و کلی یا دیگه.
این مشکل من چاره داره آیا؟ -
@curly در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
فااطمه
خواهش میکنم
شما ادمین هستین لطفا هر جور که مد نظرتون هست بفرمایید تا اونجوری بنویسنم.بنظرتون این زیاده یا همین جوری خوبه؟سلام بله همین روند خوبه لطفا همینطوری بنویسید .ممنونم
-
خداقوت خدمت آلاء ييهايي ك زحمت ميكشن و استادان گرامي بخاطر تدريس عالي و بي نظيرشون ميشه خواهش كنم ويدئوهاي زيست سوم اگر ضبط شدن زودتر روي سايت بذارين ك امثال من كه رشتمون تجربي نبوده بتونيم براي درك بهتر زيست اول آموزشو ببينيم بعد كتابو مطالعه كنيم، ممنون ميشم از ادمين عزيز ك جواب بدن، حداقل چقدر زمان ميبره تا پايان زيست سال سوم كه روي سايت قرار بگيره، ممنون
-
HaDs در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:
خداقوت خدمت آلاء ييهايي ك زحمت ميكشن و استادان گرامي بخاطر تدريس عالي و بي نظيرشون ميشه خواهش كنم ويدئوهاي زيست سوم اگر ضبط شدن زودتر روي سايت بذارين ك امثال من كه رشتمون تجربي نبوده بتونيم براي درك بهتر زيست اول آموزشو ببينيم بعد كتابو مطالعه كنيم، ممنون ميشم از ادمين عزيز ك جواب بدن، حداقل چقدر زمان ميبره تا پايان زيست سال سوم كه روي سايت قرار بگيره، ممنون
سلام دوست عزیزفیلم های زیست یا درواقع تمامی فیلم ها درصورت همکاری ما برای نوشتن ریز مباحث تا قبل عید تموم میشن . ونکته دیگه فیلم ها درصورت ضبط 2تا3روز زمان میبره برای آپلود شدن. بنابراین بایدصبر کنیم تارسیدن فیلم ها
موفق باشید -
تورو خدا یکم سریع تر درس بدین
-
@curly
سلام دوست جاونم...
من هم اینجوری بودم!ولی یه کاری کردم که وقت میخواد و زمان میبره اما خیلی عالیه!
من جملات کتاب رو از اول اول تا جایی که نقطه داره و جمله تموم میشه مینویسم رویه کاغذ....
بعد ازهمون اول تا آخر جمله ای که نوشتمو ریز ریز میکنم و نکاتشو بیرون میارم...
این روش ابداعیم خیلی جواب میده ولی وقت گیره!
من توی 15 دقه استراحتم بین درسا خوندنام این کارومیکنم!
15 دقه برای یک جمله!!!!!!!!