سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
پیدا کردم Biology_Rahimi
-
ایشالا طی ماه اینده 1 جلسه زیست منتشر خواهد شد(طنز)
با تشکر و عرض خسته نباشید به همه دوستان توی صحنه و روی صحنه و پشت صحنه و هر جای دیگه از صحنه آلا -
باعرض سلام ... بنده از تمام دست اندر کاران الا کمال تشکر را دارم و به خاطر لطفی ک در حق دانش اموزانی امثال من کردند بی نهایت سپاسگزارم !!!
و همپنین خواهشمندم ک زود تر فیلم های زیست استاد رحیمی رو در سایت قرار بدین ...چون تدریس فوق العاده ایشون به من خیلی کمک کرده . امید وارم هر چه سریع تر فصل 5 پیش رو تدریس کنن.... -
fatemeh67 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
برای زیست دوم دبیرستان الگو چاپ 92 چطوره ؟
ببر با چاپ جدیدش مقایسه کن اگه تغییر چندانی نداره همونو استفاده کن...ولی حواست ب تغییر خوده کتاب درسی باشه
-
دوستان من زیست سوم مشکل دارم بنظر شما صفر تا صد سوم رو از تدریس چه استادی ببینم؟ کنکور یا صفر تا صد دبیرستان باشه فرقی نداره فقط برام مهمه که مفهومی و تکنیکی باشه .. ممنون
-
Mehdi_Zr در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
دوستان من زیست سوم مشکل دارم بنظر شما صفر تا صد سوم رو از تدریس چه استادی ببینم؟ کنکور یا صفر تا صد دبیرستان باشه فرقی نداره فقط برام مهمه که مفهومی و تکنیکی باشه .. ممنون
زیست سوم رو من کاااامل از استاد ارشی دیدم...خیلی خوبه تدریسشون
-
fatemeh67 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
برای زیست دوم دبیرستان الگو چاپ 92 چطوره ؟
کتابای قدیمی الگو درسنامه ندارن یا خیلی جمو جوره فک کنم 92 هم از همونایی هست ک جز قدیمایس ی نگا با جدیداش بکن
-
آقا این مباحث چرا عقب افتادن لطفی در حق ما بکنید زود تر ویدیو بدید همش منتظرم ولی خبری نیست روند کند شده متاسفانه
-
دوستان من دنبال فیلم هایی میگردم که زیست سوم رو خصوصا ژنتیک رو کامل و مفهومی بگه .. بنظر شما ویدیو چه استادیو ببینم خواهشا کمکم کنید .. کدوم استاد بهترن؟
-
78 reza در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام خسته نباشید چرا از استاد رحیمی خبری نیس دیگه ؟؟ فیلم های زیست پیش و ژنتیک را ما چشم انتظار هستیم چی کار کنیم؟؟ممنون
تو یکی از تایپک ها خوندم فردا زیست میاد با فیزیک
پس فردا هم ریاضی -
مارال در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
78 reza در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام خسته نباشید چرا از استاد رحیمی خبری نیس دیگه ؟؟ فیلم های زیست پیش و ژنتیک را ما چشم انتظار هستیم چی کار کنیم؟؟ممنون
پس فردا هم ریاضیماشاالله فیزیک با سرعت نور جلومیره ولی زیست سوم.... .امیدوارم زیست سریع تر جلوبیفته
-
mohammadhassan در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
مارال در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
پس فردا هم ریاضیماشاالله فیزیک با سرعت نور جلومیره ولی زیست سوم.... .امیدوارم زیست سریع تر جلوبیفته
تقریبا هر روز یه جلسه داریم فیزیک
به جاش عمومیا خوابیده تقریبا و زیست -
mohammadhassan در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
تقریبا هر روز یه جلسه داریم فیزیک
به جاش عمومیا خوابیده تقریبا و زیستبه امید روزی که آلا هیچ مشکلی نداشته باشه و هرروز فیلم های زیادی بده بیرون...:)