رده بندی دانشگاه های تهران
-
سلام دوستان میشه کمکم کنید ترتیب دانشگاهای صنعتی تهران از لحاظ سطح علمیشونو برام بگید
-
سلام دوستان میشه کمکم کنید ترتیب دانشگاهای صنعتی تهران از لحاظ سطح علمیشونو برام بگید
-
delaram7897 در رده بندی دانشگاه های تهران گفته است:
فکر میکنم اول شریف دوم تهران سوم امیرکبیر چهارم علم و صنعت -
delaram7897 چیزی که معمول و کلی بود و به ذهنم رسید گفتم خودتون تحقیق کنید تو اینترنت هست
-
delaram7897 در رده بندی دانشگاه های تهران گفته است:
فکر میکنم اول شریف دوم تهران سوم امیرکبیر چهارم علم و صنعتMahdi2001
ممنونم -
Mahdi2001
ممنونمdelaram7897 خواش میکنم. بازم تاکید میکنم تحقیق کنید کامل. با یه حرف من یه دو سه نفز آیندتون رو خراب نکنید
-
delaram7897 من نگاه کردم به نظر من انگار توبعضی رشته ها رنکینگ امیرکبیر بالاتر تهرانه. دقیق درباره رشتتتون پرس و جو کنید
-
سلام اینجا میتونی ببینی
https://www.usnews.com/education/best-global-universities/search?country=iran®ion=asia
همون جور که می بینی 1-دانشگاه تهران 2 -مجموعه دانشگاههای آزاد ای اسلامی 3-صنعتی شریف 4-صنعتی اصفهان و... -
delaram7897 بستگی به رشته انتخابی تون داره .