عاشقان ارباب ...!!!
-
moradi555
سلام دوست من
میشه از شما پرسم که مدام ذلت کدام خواری
مگه معاویه یکی از کاتبان وحی (قران) نبود مگه یکی از ده نفر مژده گرفته توسط پیامبر برای بهشت نبود ؟؟؟؟؟؟؟
اگر در اون زمان فقر بود مگه پیش از ان نبود مگه در زمان امامت علی(ع) نبود کتاب تاریخی خیلی وجود داره برو بخون
ببین این تاریخو بخون ببین امام حسین چرا با معاویه بیعت نکرد امام حسین چرا با معاویه بیعت نکرد
معاویه که به بهشت خداوند مژده داده شده
مگر برای حکومت و قدرت ولاغیرRAMIN1380
سلامی دوباره
وقتتون به خیر
من جواب سخن شما درباره فراموشی 1400 سال پیش رو دادم که پیشنهاد داده بودید
چیزی که پاسخمو دادید یه موضوع دیگه اس
شاید اشتباه از من بود چون من در مورد پیام عاشورا صحبت کردم ولی
از پاسختون فهمیدم که مشکلتون با خود عاشورا هستش...
بسیار خبپرسیدید کدام ذلت؟
ذلتی که گفتم میتونه هر سطحی داشته باشه.از ظلم و ستم به مردم دنیا مخصوصا مسلمونا در سطح دنیا تا بی پولی مردم از گرانی و اختلاس و...
من صحبت دینی کردم نه سیاسی منظورم از جامعه، جامعه اسلامی بود. اون مدینه فاضله ای که اسلام ترسیم کرده نه ایران حال حاضر...اگه بگیم جامعه ما الآن اسلامیه حقا که دروغ گفتیم.شاید این سخن خیلی ها رو به جوش بیاره ولی باید توجه کنیم که تعریف اسلامی بودن جامعه میشه منطبق بودن با معیار های جامعه اسلامی که فعلا در ایران دیده نمیشه.اما پاسخ متن پایین ترتون
گفتید امام حسین چرا برخلاف بقیه ائمه قیام کرد؟
خب جواب کلیش میشه تقیه.
امامان دیگه یار کافی و مخلص و تجهیزات مناسب نداشتن پس قیام نکردند.
ولی این قیام نکردن به معنی این نیست که با ذلت پذیری و ظلم پذیری موافق بودند بلکه اقدامات پنهانی انجام می دادند و هر کدام به اقتضای شرایط کار هایی انجام دادند.چرا با معاویه که به بهشت وعده داداه شده بود بیعت نکرد؟
خب هر کس نفس داره دیگه و روحیات و اعمالش دائم دگرگون میشه
اگه معاویه هم جنایاتشو انجام نمی داد قطعا طرف یارهای امام حسین بود.موفق باشید.
دست علی همراهتان -
http://alatash.com/index4.htm
زیارت انلاین حرمابوالفضل (ع)
التماسدعا -
http://alatash.com/index3.htm
زیارتانلاینحرمامامحسین(ع)
التماسدعا -
moradi555
سلام دوست من
میشه از شما پرسم که مدام ذلت کدام خواری
مگه معاویه یکی از کاتبان وحی (قران) نبود مگه یکی از ده نفر مژده گرفته توسط پیامبر برای بهشت نبود ؟؟؟؟؟؟؟
اگر در اون زمان فقر بود مگه پیش از ان نبود مگه در زمان امامت علی(ع) نبود کتاب تاریخی خیلی وجود داره برو بخون
ببین این تاریخو بخون ببین امام حسین چرا با معاویه بیعت نکرد امام حسین چرا با معاویه بیعت نکرد
معاویه که به بهشت خداوند مژده داده شده
مگر برای حکومت و قدرت ولاغیر -
https://www.instagram.com/p/BzFX9b2leBf/
جای پاهای علی موسی الرضا را هم ضریحی ساختند
من بمیرم که هنوز قبر حسن بی حرم است -
-
@mafi_mz جاهلیت یعنی اینکه شما در مورد امیرکبیر حرف میزنی ولی عقاید اون رو نمیدونی
اول برو ببین امیر کبیر خودش چطوری بود بعد بیا حرف بزن ببین تو چه خانوادی به دنیا اومد امیر کبیر خودش عقاید مذهبی داشت و از دوست داران امام حسین بود که زیارت عاشورا میگن زیاد میخوند .....
هر کدوم از بزرگان ایران هم تو تقویم یه روز رو به اسمشون هست و شاید شما یادتون بره ولی ملت یادشون نمیره هیچ کدوم از این بزرگان رو ..
ولی بحث امام حسین (ع)اونقدر بزرگ و با عظمت هست که بهتر ما در این مورد نظر ندیم چون خیلی کوته فکریم و هنوز ه اون درجه از ایمان و وعقل نرسیدیم که بخوایم نظر بدیم ...
اشتباه ما همین جاست که امام حسین (ع) رو فقط یه انسان ساده میبینم ولی حرف شما هم درست باشه آیاانسان با انسان یکیست؟
rose77 خوبه یکم ادم مطالعه داشته باشه بعد هر حرف یا تحلیلی رو نسبت بده به خیلی چیزا اگه یه مرور کوتاه داشته باشی رو زندگی امیر کبیر میفهمی که خدو امیرکبیر کربلا دفنه تاریخ و خیلی از ماها فراموش میکنیم یا در حد خیلی چیزای پیش پا افتاده ازش میدونیم اگه امام حسین شهید شده و هرسال شیعیان که نمیشه گفت چون از اونی که دین نداره تا اونی که ارمنیه یا کلیمیو مسیحی همه برای این شخص عذاداری میکنن حالا برای حاجت روا شدن یا هر چیز دیگه اصل مطلب اونجاس که همه در واقع در طول محرم برا این گریه میکنن که یادشون نره برای پول برای خیلی چیزای دیگه که شاید هیچ موجود دیگه ای انجام نده ما ادما انجام دادیم خصوصاً مامسلمونا امام زمانشونو کشتن واینقدر کوته فکر بودن که به اهل بیت ایشون نه گذاشتن اب برسه نه به کودک شیر خوارش رحم کردن
این اوج فاجعه رو میرسونه که هرسال به یاد بیاریم که ادما چقدر میتونن بعد حیوانی فعالی داشته باشن هرسال عزا میگیریم برا خودمون نه امام حسین چون به عزاداری منو شما احتیاجی نداره مهمترین چیزی که امام حتی تو اخرین لحظات حیاتشون تو این دنیا داشتن به مردم امتش گفته که اگه دین ندارید ازاده باشید این یعنی از نظر شما چه معنیی میتونه داشته باشه واینکه هر شخصیت مهم تاریخی به خاطر رفتارو کردارشون و برای مردم در طول زمان مهم شدن حتی اگه مردم زمان زندگیشون براشون ارزشی قائل نشدن همونطور که هنوزم که هنوز بعضی از مردم کشورمون برای سیاوش عزا داری میکنن ایشون که دیگه نوه ی پیامبر نبودن بودن ؟؟؟!!! -
-
این پست پاک شده!
-
%(#00ff2b)[حســــــــــــــــین جــــــــــــــان].......
%(#ff0000)[دلم] هوای تو را دارد خدا کند راست باشد که میگویند:
دل بـــــــــــــــــــه دل راه دارد...... -
https://www.instagram.com/p/CCid4TPJYpj/?igshid=shzx2a0cq7tz
میترسم اینچهل روز رو دوم نیارم