پدیده تست کاذب
-
گاهی اوقات هرچقد تست حل می کنی به نتیجه دلخواهت توو آزمون نمی رسی
گاهی اوقات شمار تستایی که زدی از دستت دررفته اما درصد پایین آزمونت ناامیدت کرده از ادامه راه...
توو این تاپیک قراره راجبه راه حل این مشکل صحبت کنیم:) -
فک میکنم نکته اولی که تو این جور مواقع پیش میاد تحلیل نکردن اون تست ها هست
مخصوصا زدن دوباره تست های غلط
و بررسی نکاتشون
نکته بعدی درمورد تستای پوششیه
که بچه ها ار جمله خودم تو بعضی موارد فراموشش میکنیم
یعنی ترجیح میدیم فصلی تست بزنیم تا مبحثی
که این غلطه و بحث بعدی اینه که ما نکات تست رو یادداشت نمیکنیم
مثلا وارد کتاب نمیکنیم شون و باعث میشه نکتش تو ذهنمون ته نشین نشعوسط سفرم حواسم بهتون هست
️
-
گاهی اوقات شمار تستایی که زدی از دستت دررفته اما درصد پایین آزمونت ناامیدت کرده از ادامه راه...
توو این تاپیک قراره راجبه راه حل این مشکل صحبت کنیم:)romisa درود،علاوه بر زیاد تست زدن ،پیدا کردن ارتباط بین تست های یک مبحث یا فصل هم مهمه که این دومی خیلی مورد غفلت واقع میشه چون خیلی ها از اون بی اطلاع هستن
منظور از پیدا کردن ارتباط بین تست ها اینه که وقتی تستای یک مبحث رو حل کردیم و پاسخ تشریحی و درسنامه های اون مبحث رو از بانک تست خوندیم بشینیم از بالا به کل تست ها نگاه کنیم ببینیم تئوری ها و فرمول های اون مبحث چیا هستن و ایده های تستی پر تکرار از اون تئوری ها و فرمول ها چه چیزایی هستن بعد توی یه نمودار برای خودمون ،نقشه حل مسائل اون مبحث رو ترسیم کنیم توی شیمی و فیزیک این رسم نقشه بدجوری جواب میده -
تست تکراری حل کردن هنر نیست. تست های متنوع با خط فکری مختلف به کار بگیرید
-
گفتگوی بین من و دوستم:)
تاریخ دقیقش یادم نیست ولی داشتیم توو دفتر با هم حرف می زدیم شاید چون توو کتابخونه بودیم البته جاشم یادم نیست
دوستی که عاشق تخصص مغزواعصاب بود و زیست و شیمی توو کنکور با درصد خیلی خوبی زدو عمومیاشم ۱۰۰ و ۸۰ و....
اما به خاطر ریاضی و فیزیک نتونست بهش برسه...- اونی که با اینکه به اونی که از ته دلش می خواست نرسید اما همین امروزشم با هدیش غافلگیرم کرد:)...
-
تست کاذب یعنی تو میری از یه تیپ تست خاص هزار تا شبیه اونو حل می کنی ولی سراغ بقیه انواع مختلف تست با راه حلای متفاوت و نکته های خاص اصلا سمتش نمیری و در اخر شاکی میشی که من که صدوچندی تست از فلان مبحث حل کردم پس چی شد؟
انواع مختلف تستاشو حل کردی؟
توو ذهنت دسته بندیشون کردی؟
تیپای مختلفو یاداوری کردی؟
تست های مهم رو مشخص کردی؟
برای دوران جمع بندی مشخص کردی چه تستایی مهمترن؟
قبل آزمون تیپ تستا رو مرور کردی؟
یه سری تستا که بهش میگیم تیپ تست
اینا رو باید بولد کنی
یه سری تست که باید از بقیه تستا تمییز بدی
میکرو گاهی ستاره دار می کنه و مبتکران هم می نویسهVIT و قلم چی آبی ریاضی و فیزیک هم مینویسه تیپ و فلان....
خلاصه که اینجور تستا راه حلاشون یکم متفاوت تر از بقیست
و البته اشتباه نکن
این به این معنی نیست تو تست کمی حل کنی
معنیش اینه تو علاوه بر اینکه باید از هر تیپ کلی تست حل کنی تا به اون تیپ خاص مسلط شی در کنارش به بقیه انواع تست ها هم توجه داشته باشی و اینا رو در کنار هم معنا کنی و ذهنیتتو راجبه اون فصل و مبحث بسازی
و در آخر اینکه بارها و بارها باید تستاتو مرور کنی و توو فواصل متعدد دوباره از اول حلشون کنی به خصوص تیپ تستا و همینطور تست های دارای نکات خاص و تست های سخت و نیز تست های اشتباه و اونایی که نتونستی حلشون کنی -
توو این تاپیک قراره راجبه راه حل این مشکل صحبت کنیم:)romisa
یه نکته خلاصه میگم و میرم
تو مرحله اموزش
اگه یه دونه تست رو زدی
(بدیهیه که چک کنین درسته یا نه هرچند خیلیا دیدم چک نمیکنن)
حالا اگه چه درست حل کرده بودین چه نه
باید جوابشم بخونین تا اموزشتون کامل بشه
بدورد همین نکته ساده خیلی مهمه -
گفتگوی بین من و دوستم:)
تاریخ دقیقش یادم نیست ولی داشتیم توو دفتر با هم حرف می زدیم شاید چون توو کتابخونه بودیم البته جاشم یادم نیست
دوستی که عاشق تخصص مغزواعصاب بود و زیست و شیمی توو کنکور با درصد خیلی خوبی زدو عمومیاشم ۱۰۰ و ۸۰ و....
اما به خاطر ریاضی و فیزیک نتونست بهش برسه...- اونی که با اینکه به اونی که از ته دلش می خواست نرسید اما همین امروزشم با هدیش غافلگیرم کرد:)...
-