-
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده
سلام دوستااااان من امتحان پایانی آزمایشگاه دهم تجربی رو ندادم اما الان برای فارق تحصیل شدن باید حتما امتحان و بدم اما اصلا یادم نیس چی بود اصن نمیدونم برای امتحانی ک قرارع بدم چ سوالایی قراره بیاد ، درس مهمی نیست اما اگ نتوتم نمره قبولی بیارم دردسر میشه ،،،لدفا کمکم کنید هر راهی هست بهم بگید خصوصا دهمیاااا ممنونمم
-
سلام دوستااااان من امتحان پایانی آزمایشگاه دهم تجربی رو ندادم اما الان برای فارق تحصیل شدن باید حتما امتحان و بدم اما اصلا یادم نیس چی بود اصن نمیدونم برای امتحانی ک قرارع بدم چ سوالایی قراره بیاد ، درس مهمی نیست اما اگ نتوتم نمره قبولی بیارم دردسر میشه ،،،لدفا کمکم کنید هر راهی هست بهم بگید خصوصا دهمیاااا ممنونمم
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@for-ever خب آزمایش هارو بخون، توی گوگل گام به گام کتاب آزمایشگاه هست اون ها معمولاً کامل هر آزمایشی رو توضیح داده. من امسال که یازدهم بودم چون بی نظمی تو مدرسمون زیاده واسه همین 20 ثانیه! قبل از امتحان آزمایشگاه متوجه شدم که امتحانه
البته نمره ام 18 شد.چند ماه قبلش یه نگاه سطحی روی کتاب داشتم و مطالب جالبشو هم خوندم همین
-
@for-ever خب آزمایش هارو بخون، توی گوگل گام به گام کتاب آزمایشگاه هست اون ها معمولاً کامل هر آزمایشی رو توضیح داده. من امسال که یازدهم بودم چون بی نظمی تو مدرسمون زیاده واسه همین 20 ثانیه! قبل از امتحان آزمایشگاه متوجه شدم که امتحانه
البته نمره ام 18 شد.چند ماه قبلش یه نگاه سطحی روی کتاب داشتم و مطالب جالبشو هم خوندم همین
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۳۹۸، ۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza_11tajrobi ممنونمم