کتاب کمک اموزشی(لطفا کمک کنید)
-
سلام به همه الایی ها لطفا تو کامنت ها شرکت کنیدو نظرتون رو بگید برام مهمه .
من دوازدهم تجربی هستم میخوام کتاب کمک درسی بگیرم از طرفی برا هر درس فقط میخوام یک کتاب بگیرم روش فوکوس کنم میخوام بهترین انتخاب رو کنم ولی حسابی گیج شدم دو تا درس یکی زیست موندم کتاب های جامع فاگو بگیرم (درسنامش رو خودم خوندم و بینظیره ولی تستاش رو ندیدم) یا به پیشنهاد دبیرمون گوش کنم و مهروماه جامع بگیرم یا میکرو طلایی گاج برام ازمون ها هم مهم هستن میخوام درصد بالایی کسب کنم .
تو ادبیات هم بین کتاب های اقای هامون سبطی و میکرو طلایی گاچ موندم کدوم رو انتخاب کنم (ادبیاتم پایه ای ضعیفه ) -
من دوازدهم تجربی هستم میخوام کتاب کمک درسی بگیرم از طرفی برا هر درس فقط میخوام یک کتاب بگیرم روش فوکوس کنم میخوام بهترین انتخاب رو کنم ولی حسابی گیج شدم دو تا درس یکی زیست موندم کتاب های جامع فاگو بگیرم (درسنامش رو خودم خوندم و بینظیره ولی تستاش رو ندیدم) یا به پیشنهاد دبیرمون گوش کنم و مهروماه جامع بگیرم یا میکرو طلایی گاج برام ازمون ها هم مهم هستن میخوام درصد بالایی کسب کنم .
تو ادبیات هم بین کتاب های اقای هامون سبطی و میکرو طلایی گاچ موندم کدوم رو انتخاب کنم (ادبیاتم پایه ای ضعیفه )راستی تو شیمی و ریاضی هم نظرتون رو بگید شیمی خودم نظرم رو جامع خیلی سبزهست تو ریاضی هم میکرو طلایی گاج ممنون .
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @دانش-آموزان-آلاء .
-
ادبیات دکتر سبطی و تمام
-
ادبیات دکتر سبطی و تمام
@parniyan-k
کتاب و DVD های استاد عبدالمحمدی چطوره تعریف ایشون رو هم شنیدیم .
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
راستی تو شیمی و ریاضی هم نظرتون رو بگید شیمی خودم نظرم رو جامع خیلی سبزهست تو ریاضی هم میکرو طلایی گاج ممنون .
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @دانش-آموزان-آلاء .
-
MahdiNOVE سلام.برای شیمی دوازدهم اگر واقعا تلاشتون زیاد و درصد بالایی میخواید بهمن بازرگانی و در رتبه دوم نشر الگو رو پیشنهاد میدم.من خودم میرم دوازدهم ولی تحقیقی که کردم همه در درجه اول گفتن مبتکران بعدم الگو والان خودم مبتکران خریدم
-
Mahdi2001
به حرف رتبه ها نمیشه اعتماد کرد چون اینارو میخرن که اسپانسر باشن من شیمی جامع میخوام فقط تست درسنامه هم نیاز ندارم . -
@parniyan-k
کتاب و DVD های استاد عبدالمحمدی چطوره تعریف ایشون رو هم شنیدیم .
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء
MahdiNOVE اصن اسمشونو نشنیدم
-
MahdiNOVE سایت چی بخونم + بررسی خودم + اعتبار مولف + دوستای کنکور ۹۹ که اوناهم تحقیق کردن یا کتاب خریدن و از کیفیت کتاب اطلاع دارن + یه دوست کنکور ۹۸ که رتبه تک رقمی منطقه شد و از طریق یکی از دوستانم باهاش در ارتباطم
البته من کتاب هارو خورد خورد خریدم توی این یکساله و الان برای هر درس یک کتاب تستو دارم قطعی
تو دروس مشترک ریاضی و تجربی خواستی بپرس دوست داشتی برای انتخاب کتاب کمکت میکنم -
تو ادبیات هم بین کتاب های اقای هامون سبطی و میکرو طلایی گاچ موندم کدوم رو انتخاب کنم (ادبیاتم پایه ای ضعیفه )MahdiNOVE راستی برای ادبیات میکروطلایی رو پیشنهاد نمیکنم.من خودم اشتباه کردم رفتم خریدم یه مقدار هزینه بیشتر بده برو کتابای مبحثی رو خودت بخر. اگر بتونی با یه دوستی هماهنگ کنید که یکیتون الگو یکیتون دکتر سبطی رو بخره خیلی خوبه.میگن برای اینکه ادبیاتتون راه بیفته دکتر سبطی خیلی خوبه ولی خب تستاش در مقابل الگو کمتره. من خودم برای ارایه دکتر سبطی رو دارم و قرابت الگو. اگر بشه میخوام ارایه تموم شد با دوستم که الگو داره قرض بدیم کتاب هامون
-
MahdiNOVE سایت چی بخونم + بررسی خودم + اعتبار مولف + دوستای کنکور ۹۹ که اوناهم تحقیق کردن یا کتاب خریدن و از کیفیت کتاب اطلاع دارن + یه دوست کنکور ۹۸ که رتبه تک رقمی منطقه شد و از طریق یکی از دوستانم باهاش در ارتباطم
البته من کتاب هارو خورد خورد خریدم توی این یکساله و الان برای هر درس یک کتاب تستو دارم قطعی
تو دروس مشترک ریاضی و تجربی خواستی بپرس دوست داشتی برای انتخاب کتاب کمکت میکنم -
این پست پاک شده!