یه سوال کلی
-
سلام وخسته نباشید به همگی
یه سوال کلی داشتم در مورد اینکه هردرسی توی الا تاکی تموم میشه؟ شاید خیلی جواب داده باشن قبل عید ولی میخوام بدونم هرمبحث چه تعداد جلسه هستش وتاکی طول میکشه ؟ اگه یه برنامه کلی بدن که فلان درس تا فلان تاریخ وفلان مباحثش تموم میشه خوبه ! واینکه ترتیب مباحث توی دروس مختلف طبق جه آزمونیه ؟ یااینکه ترتیبش به چه شکله چون برای برنامه بلند مدت اینارو نیاز دارم ونمیتونم هرروز بیام چک کنم ببینم چه مبحثی فیلمشو گذاشتن . مرسی اگه راهنماییم کنید (شایدم اینارو قبلا جواب دادین ولی من چون زیاد نیستم ندیدم لطفا اگه امکانش هست دوباره چواب بدید -
سلام
عرض به خدمت شما که برنامه آلا طبق بودجه بندی دبیراش پیش میره وتا قبل ازعید تمام میشن البته باهمکاری ماها درنوشتن ریز مباحث
آلا مبنای تدریسش هیچ آزمونی نیست گفتن تا قبل ازعید تموم میکنن اما نگفتن به آزمون میرسونند مباحثو .
نگران نباشید ان شاالله آلا قولش رو به مرحله عمل میرسونه مثل هرباری که قول داده وعمل کرده
موفق باشید -
سلام
عرض به خدمت شما که برنامه آلا طبق بودجه بندی دبیراش پیش میره وتا قبل ازعید تمام میشن البته باهمکاری ماها درنوشتن ریز مباحث
آلا مبنای تدریسش هیچ آزمونی نیست گفتن تا قبل ازعید تموم میکنن اما نگفتن به آزمون میرسونند مباحثو .
نگران نباشید ان شاالله آلا قولش رو به مرحله عمل میرسونه مثل هرباری که قول داده وعمل کرده
موفق باشیدفااطمه در یه سوال کلی گفته است:
سلام
موفق باشیدقول آلا قوله مردونس
-
فااطمه در یه سوال کلی گفته است:
سلام
موفق باشیدقول آلا قوله مردونس
-
بچه ها تدریس ریاضی تجربی استاد امینی راد و فیزیک دکتر طلوعی هر چند روز روی سایت قرار میگیره ؟
-
بچه ها تدریس ریاضی تجربی استاد امینی راد و فیزیک دکتر طلوعی هر چند روز روی سایت قرار میگیره ؟
کسی نبود ؟! میخواسم بدونم هرچند روز تدریس ریاضی استاد امینی راد وفیزیک دکتر طلوعی رو سایت میذارن ؟
-
کسی نبود ؟! میخواسم بدونم هرچند روز تدریس ریاضی استاد امینی راد وفیزیک دکتر طلوعی رو سایت میذارن ؟
Mr-President در یه سوال کلی گفته است:
متغیره، تو این هفته آتی بیشتر قراره رو زیست مانور بدن، هفته قبل بیشتر فیزیک میزاشتن.
-
میشه تو انجمن سوال امتحانی بگذارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
جون داداششششششششششششششششششش
-
سالار در یه سوال کلی گفته است:
جون داداششششششششششششششششششش
ههه نگفتی ترررم یا کنکووری خب؟؟؟
جون داداش چییه -
ترم دهم داداششششششششششش
من به اون حرف پایینی گفتم جون داداشششششششششششششششش -
سالار در یه سوال کلی گفته است:
ترم دهم داداششششششششششش