b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
Fatemeh mb77 من کلا فیلم شیمی ندیدم البته چند قسمت اقای صنیعی رو دانلود کردم یکی دو دفعه ولی دیگه نشد. از روی درسنامه کتاب تستم میخونم
-
Mahdi2001
چه کتابی استفاده میکنید؟همه چیز رو کامل درس دادن؟مثل همین si -
Fatemeh mb77 دهم و یازدهم خیلی سبز داشتم برای دوازدهم هم مبتکران خریدم. بله درسنامه های خوبی دارن ولی خب درگیر این چیزاهم نمیخواد بشید حالا فوقش اینارو یه سرچ میکنید اگر نمیدونستید
-
Mahdi2001
خب باید بفهمم چی به چیه
وقتی کلا از موضوع خبر نداشته باشی فکر میکنی حتی همین یه کلمه کوچیک هم چیز مهمیه و ... -
Fatemeh mb77 اره ولی خب کلا جملم کلی بود. بعدم اینکه کتابارو اگر به موازات پیش برید فکر میکنم بهتر باشه. حالا من که کنکور ندادم ولی خب تجربه های بقیه هست بپرسید
-
Mahdi2001
متوجه نشدم یعنی چی ب موازات پیش برم؟ -
Fatemeh mb77 یعنی همه درسارو باهم بخونید مثلا فقط شیمی نخونید ریاضی ایناهم به خوتید به نظر من
-
Mahdi2001
بله حتما تشکر -
-
Fatemeh mb77 تاپیک بزنید خیلی بهتره. من دقت نکرده بودم تو دلی بحث درسی نکنید بهتره و بعدم اینکه سوالتون گم میشه تاپیک کنید خیلی بهتره
-
Mahdi2001
بله اما دیر شد پرسیدم -
Fatemeh mb77 اشتباه از من بود
-
Mahdi2001
اختیار دارید
خواهش میکنم
ممکن براتون تشریف بیارید تو دلی
یه سوال پرسیدم
اطلاع دارید جواب بدید -
Fatemeh mb77
سوالارو حل کردی جواباشونو بفرستم؟ -
Fatemeh mb77 فکر میکنم تخفیف ۲۵ درصدی گاج همیشگی باشه چون الان تقریبا همه سایتا حداقل ۲۰ درصد تخفیف رو دارن
-
@Saahaar
نه این چند روز همش بیرون و اینا بودیم
ولی حل میکنم -
Fatemeh mb77
حل کردی تگ کن بزارم
منم دور از خونه ام یادم میره -
@Saahaar
یه سوالی بپرسم؟