ریاضی 😢 کمک
-
سلام. من از بچگی با ریاضی مشکل داشتم و هنوزم که دارم میرم دوازدهم تجربی دارم.
درصدم توی آزمونا خیلی پایینه، در حدی که نزدیک به 70 درصد 🤦♂️ از بقیه درس ها کمتر میزنمحتی توی امتحان تشریحی هم فقط ریاضی 18 شدم و بقیه همه 20 (فیزیک هم 19)
خلاصه که خیلی باهاش مشکل دارمتمرین های کتاب درسی رو به ندرت میتونم حل کنم، بخاطر همین سریع نا امید میشم و میرم سراغ یه درس دیگه.
همین که کتاب (درسی/کمک آموزشی) رو باز میکنم و تصمیم میگیرم دوباره برم سمت ریاضی و با قدرت یادش بگیرم، با حل چند تا سوال سریع عصبی میشمتوجه؛ توی بقیه درس ها حتی اگه مبحث سختی هم باشه اینقدر عصبی و ناامید نمیشم.
نمیدونم چیکار کنم. 2 ساله که خیلی جدی با ریاضی درگیرمو هیچ پیشرفتی هم ندیدم😭. تصمیم گرفتم ولش کنم خب چيکار کنم دیگههههههیکی یه کمکی کنه
مشکل اساسیم همینه که حتی تمرین های خود کتاب هم نمیتونم حل کنم.....
اصن درکش برام سخته
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
-
تمام فیلم های دهم و یازدهم ریاضی تجربی آلاء رو هم دیدم (البته به جز آقای ثابتی که باهاش سازگاری پیدا نکردم)
-
من که کلا ریاضی و اینا خوب متوجه نمیشم باید چند بار فیلمارو ببینم تا بفهمم
اما جز بحث درسی که الان بچه ها میان بهتون توضیح میدن
طرز فکرتون رو عوض کنید
انقدر نگید نمیتونید
هعی نگید مشکل دارم و نمیفهمم
باهاش ساده تر برخورد کنید و امیدوارانه تر
قشنگ درکتون میکنم ک با انرژی میرید شروع میکنید و بعد نتیجه دلخواه به دست نمیاد
ولی به این فکر کنید که من فقط 10بار یه فیلمو دیدم و از چند نفر سوال کردم تا یه فرمول ساده رو بفهمم
کنار نزاریدش
باهاش دوست بشید -
سلام به نظرم کلاس آنلاین ریاضی آقای شامی زاده رو ببینید ایشون طوری درس میدن که نیاز به هیچ پیش زمینه ای نیست
و نکته مهمش اینه با حل سوال یاد میدن و اونقد سوال حل می کنن که یه جای موقع خوندن سوال فیلم رو نگه میدارین و میگین اخیش من اینو بلدم
امتحانش کنید جلسات قبلی ضبط شده رو سایت هست
کلا برای ریاضی باید زیاد وقت گذاشت
همیارها رو تگ می کنم که راهنمایی کنن همیار -
من که کلا ریاضی و اینا خوب متوجه نمیشم باید چند بار فیلمارو ببینم تا بفهمم
اما جز بحث درسی که الان بچه ها میان بهتون توضیح میدن
طرز فکرتون رو عوض کنید
انقدر نگید نمیتونید
هعی نگید مشکل دارم و نمیفهمم
باهاش ساده تر برخورد کنید و امیدوارانه تر
قشنگ درکتون میکنم ک با انرژی میرید شروع میکنید و بعد نتیجه دلخواه به دست نمیاد
ولی به این فکر کنید که من فقط 10بار یه فیلمو دیدم و از چند نفر سوال کردم تا یه فرمول ساده رو بفهمم
کنار نزاریدش
باهاش دوست بشیدFatemeh mb77 ممنون
-
سلام به نظرم کلاس آنلاین ریاضی آقای شامی زاده رو ببینید ایشون طوری درس میدن که نیاز به هیچ پیش زمینه ای نیست
و نکته مهمش اینه با حل سوال یاد میدن و اونقد سوال حل می کنن که یه جای موقع خوندن سوال فیلم رو نگه میدارین و میگین اخیش من اینو بلدم
امتحانش کنید جلسات قبلی ضبط شده رو سایت هست
کلا برای ریاضی باید زیاد وقت گذاشت
همیارها رو تگ می کنم که راهنمایی کنن همیار@M-an ممنون
-
درصدم توی آزمونا خیلی پایینه، در حدی که نزدیک به 70 درصد 🤦♂️ از بقیه درس ها کمتر میزنمحتی توی امتحان تشریحی هم فقط ریاضی 18 شدم و بقیه همه 20 (فیزیک هم 19)
خلاصه که خیلی باهاش مشکل دارمتمرین های کتاب درسی رو به ندرت میتونم حل کنم، بخاطر همین سریع نا امید میشم و میرم سراغ یه درس دیگه.
همین که کتاب (درسی/کمک آموزشی) رو باز میکنم و تصمیم میگیرم دوباره برم سمت ریاضی و با قدرت یادش بگیرم، با حل چند تا سوال سریع عصبی میشمتوجه؛ توی بقیه درس ها حتی اگه مبحث سختی هم باشه اینقدر عصبی و ناامید نمیشم.
نمیدونم چیکار کنم. 2 ساله که خیلی جدی با ریاضی درگیرمو هیچ پیشرفتی هم ندیدم😭. تصمیم گرفتم ولش کنم خب چيکار کنم دیگههههههیکی یه کمکی کنه
اصن درکش برام سخته
reza_12tajrobi
برای ریاضی پیشنهاد می کنم که سریع بعد از دیدن هر جلسه برید سراغ حل تمرین و از تمرینای ساده شروع کنید و کم کم برید سراغ تمرینای سخت
نگید بذا کل جلسات فلان فصلو ببینم و بعد تمرین حل کنم که این کاملا غلطه
هر تمرینی رو که نتونستین حل کنین بعد اینکه پاسخنامه رو خوندین و متوجه شدین دوباره اون سوالو بدون دیدن پاسخنامه حلش کنید
توو درس ریاضی باید صبور باشید و با حوصله
چون این درس کم کم جواب میده و همینطور تایمای درسیتون رو کوچیک کوچیک و به مقدار زیاد بذارید مثلا ۴ ساعت پشت سرهم ریاضی نخونید همون ۴ ساعت رو به ۴ تا تایم یه ساعته تبدیل کنید و توو کل روز پخش کنید -
تمام فیلم های دهم و یازدهم ریاضی تجربی آلاء رو هم دیدم (البته به جز آقای ثابتی که باهاش سازگاری پیدا نکردم)
به نظر من درس ریاضی شبیه قرمه سبزی هست ! طول میکشه ک برات جا بیوفته من خودم کمو بیش مشکل تورو دارم دو سال پیش بهترین استاد شهرمون میرم اون کنکوری درس میده و سوال های چالشی حل میکنه ولی من تو ضرب تقسیم ساده مونده بودم ! من از دهم پیشش میرفتم خوبی که اون استاد داره اینه که مثال های کنکوری و تست های سخت رو هر سال تو هر پایه برامون چندین بار حل میکنه تا بالاخره برامون عادی میشه اوایل که سوال های کنکوری تابع رو حل میکرد من حتی نمیدونستم معادله خط چیه روم هم نمیشد تو کلاس کنکوری از اینجور سوالات بپرسم ! از هر بار حل کردنش چیز هایی یاد گرفتم تا بالاخره بعد اینکه اون سوال رو ۱۰ بار حل کرد تو بازه زمانی معین تونستم خودم هم حل کنم تو هم باید مثال های سخت رو هر کدوم چند بار حل کنی هر بار هم غلط حل کنی تا بالآخره بتونی یاد بگیری این تجربه من بود ببخشید طولانی شد .
-
اصن درکش برام سخته
برای کنکور از فیلم های آقای ثابتی استفاده کنید.
برای آزمون های تشریحی و پایان ترم از فیلم های آقای شامی زاده استفاده کنید -
ساده ترین کتاب بازار اما تا حد ممکن کامل ترین رو گیر بیار کتابی که سوالاتش خیلی راحت یا حداکثر متوسط باشه به علاوه اینکه گنگ صحبت نکرده باشه و تا میتونی سولای راحت حل کن اصلا به این فکر نکن که این سوال مث قبلی ولش کن اون کتاب رو چند بار زیر رو کن اون وقت بهت قول میدم اونقدر سطح ریاضیت بیاد بالا که فکرشو نکنی.این مرحله باید بری دنبال کتابایی با سولات تلفیقی و وقتی اون رو هم تموم کردی با اعتماد به برو دنبال کتابای قوی و توی این مرحله فقط باید صبور باشی و سعی کنی سوالات رو در درجه اول بفهمی حل سوال گام دوم در طول مدت خوندن ریاضی سعی کن اعتماد به نفست رو قوی نگه داری نیازی نیست گیر بدی به سوال اصلا نیازی نیست چون یکی از چیزهای که باید بلد باشی اینه که با اون مقدار دانشت ایده ای برای حل داری یا نه اگر نداری سوال رو رها کن بعدا ایده حل سوال به سراغت میاد حتی توی خواب یا ممکن یه روز صبح از خواب بیدار بشی و یک دفعه ایده ای به ذهنت برسه......پس از ذهنت سوال بپرس خودش بهت جواب میده ازش نخواه همون لحظه بهت جواب بده گاهی نیاز به زمان داره......بازی جالبی امتحانش کن
-
درگیری و تمرین ... این چیزی که MahdiNOVE گفت چیز درستیه مهم نیس سوال چقد اسون یا سخت باشه فقط شدیدا درگیرش شو هی تو ذهنتو رو برگه بچرخونش من ریاضیم خیلی ضعیف بود ولی مثلثات ذهنمو باز کرد واسه اولین بار انقد رو سوالاش وقت گذاشتم انقد اینور اونور میکردم هی چیزای تازه میفهمیدم اصن کلید یادگیری ریاضی درگیریه