شروع مدارس و مدت مطالعه کنکور دوازدهمیا
-
سلام .امیدوارم حال دل تک تک بچه های آلا خوب خوب باشه .
بچه من امسال میرم دوازدهم .و زمان مدرسه و ..ساعت دوازده و نیم طبق معمول تعطیلی بعضی روزا هم ساعت دو .
من تو دوران تابستون حتی بالای ده ساعت مطالعه داشتم بعد الان مدرسه ها چقدر باید بخونم یدفعه افت ساعت مطالعه برای پیش اومده گیج کرده .
من چقدر در دوران مدرسه بخونم ؟؟؟و روزای تعطیل به نظرتون جقدر؟؟
سوال دیگم اینه :
من برای شروع درسا شروع کنم هم دهم هم یازدهم و هم دوازدهم رو باهم بخونم؟؟؟
یامثلا یه مدت دهم یه مدت یازدهم یه مدت دوازدهم؟؟؟!!!
میشه کمکم کنین؟!!
ممنون میشم مرسی.
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
حامیان-آلاء-مشاور -
سلام اول خداقوت بهت که از زمان تابستونت استفاده کردی
و خوبه از این بعدم با یه برنامه ریزی درست و اصولی پیش بری که از نظر زمانی و روحی و جسمی آسیبی بهت نرسه ... اینکه چقدر زمان برای مطالعه ت بزاری بستگی به شرایط و برنامه ریزی خودت دارهه ... همزمان با برنامه مدرسه ت بهترهه هر کدوم از درسای تخصصی رو که مشکل داری برطرف کنی تا اینکه یه پایه رو انتخاب کنی و هر ۴ تا تخصصی شو کار کنی البته اگه آزمون شرکت نمیکنی !
-
سلام .امیدوارم حال دل تک تک بچه های آلا خوب خوب باشه .
بچه من امسال میرم دوازدهم .و زمان مدرسه و ..ساعت دوازده و نیم طبق معمول تعطیلی بعضی روزا هم ساعت دو .
من تو دوران تابستون حتی بالای ده ساعت مطالعه داشتم بعد الان مدرسه ها چقدر باید بخونم یدفعه افت ساعت مطالعه برای پیش اومده گیج کرده .
من چقدر در دوران مدرسه بخونم ؟؟؟و روزای تعطیل به نظرتون جقدر؟؟
سوال دیگم اینه :
من برای شروع درسا شروع کنم هم دهم هم یازدهم و هم دوازدهم رو باهم بخونم؟؟؟
یامثلا یه مدت دهم یه مدت یازدهم یه مدت دوازدهم؟؟؟!!!
میشه کمکم کنین؟!!
ممنون میشم مرسی.
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
حامیان-آلاء-مشاورfaaa31 سلام منم دوازدهمم دقیقا شرایط تورو داشتم نمیدونستم روزای مدرسه چقدر باید مطالعه داشته باشم مشاورم بهم یه برنامه داد گفت که شب ساعت 9 بخوابم بعد ساعت 4 صبح بیدار شم تا زمانی که میرم مدرسه درس بخونم بعدم که ساعت 2 از مدرسه اومدم میتونم تا ساعت 4 استراحت و ... کنم بعد از 4 درس بخونم تا 8 و 8 تا 9 شام و ... بعدم که وقت خوابه اینجوری میشه روزانه 7 ساعت مطالعه حالا میشه جای 4 صبح 3صبح بیدار شد که میشه روزی 8 صبح
برای روزای تعطیلم گفت روزی 12 ساعت باید مطالعه داشته باشم -
سلام.
شما احتمالا از صبح تا ساعت 12 یا 2 مدرسه هستین.
3 برسین خونه و نهار بخورین
تا 4 هم استراحت.
از 4 تا 11 میتونین 6 ساعت رو بخونین. با احتساب یکساعت اینور و اونور هم.
و ساعت مطالعه کافییه. حالا جلوتر قطعا برنامه درسیتون سبک تر میشه و کم تر میرید مدرسه. حتی میتونی توی تایمایی که مدرسه هستی ولی کلاس نداری هم درس بخونی توی کتابخونه و امثالهم.روزای تعطیل هم برای اینکه جبران کنی, مثلا 8 یا 9 بخون.
فقط باید حتما حتما اصولی بخونیدر مورد برنامه هم حتما حتما با یه برنامه آزمون پیش برو حتی اگه آزمون هم نرفتی گرچه توصیه میکنم آزمون هم پیش بری.
-
سلام.
شما احتمالا از صبح تا ساعت 12 یا 2 مدرسه هستین.
3 برسین خونه و نهار بخورین
تا 4 هم استراحت.
از 4 تا 11 میتونین 6 ساعت رو بخونین. با احتساب یکساعت اینور و اونور هم.
و ساعت مطالعه کافییه. حالا جلوتر قطعا برنامه درسیتون سبک تر میشه و کم تر میرید مدرسه. حتی میتونی توی تایمایی که مدرسه هستی ولی کلاس نداری هم درس بخونی توی کتابخونه و امثالهم.روزای تعطیل هم برای اینکه جبران کنی, مثلا 8 یا 9 بخون.
فقط باید حتما حتما اصولی بخونیدر مورد برنامه هم حتما حتما با یه برنامه آزمون پیش برو حتی اگه آزمون هم نرفتی گرچه توصیه میکنم آزمون هم پیش بری.
SacredWicked
سلام مرسی از کمکتون -
faaa31 سلام منم دوازدهمم دقیقا شرایط تورو داشتم نمیدونستم روزای مدرسه چقدر باید مطالعه داشته باشم مشاورم بهم یه برنامه داد گفت که شب ساعت 9 بخوابم بعد ساعت 4 صبح بیدار شم تا زمانی که میرم مدرسه درس بخونم بعدم که ساعت 2 از مدرسه اومدم میتونم تا ساعت 4 استراحت و ... کنم بعد از 4 درس بخونم تا 8 و 8 تا 9 شام و ... بعدم که وقت خوابه اینجوری میشه روزانه 7 ساعت مطالعه حالا میشه جای 4 صبح 3صبح بیدار شد که میشه روزی 8 صبح
برای روزای تعطیلم گفت روزی 12 ساعت باید مطالعه داشته باشمSahar Naseri
درسته اینم هست .ممنون -
سلام اول خداقوت بهت که از زمان تابستونت استفاده کردی
و خوبه از این بعدم با یه برنامه ریزی درست و اصولی پیش بری که از نظر زمانی و روحی و جسمی آسیبی بهت نرسه ... اینکه چقدر زمان برای مطالعه ت بزاری بستگی به شرایط و برنامه ریزی خودت دارهه ... همزمان با برنامه مدرسه ت بهترهه هر کدوم از درسای تخصصی رو که مشکل داری برطرف کنی تا اینکه یه پایه رو انتخاب کنی و هر ۴ تا تخصصی شو کار کنی البته اگه آزمون شرکت نمیکنی !