سوال کنکور ریاضی تابع
-
سلام به همه دوستان الایی ببخشید این سوال کنکور رو یه بنده خدایی حل کرده بعد من یه جاشو نمیفهمم
توتابع اف وارون 2x-2 و ضابطه پایینش چطور به دست اورده ؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام به همه دوستان الایی ببخشید این سوال کنکور رو یه بنده خدایی حل کرده بعد من یه جاشو نمیفهمم
سلام از مشتق و کاربرد مشتق رفته. اگر بلدی تا توضیح بدم.
اگرچه برسید به فصلش فکرمیکنم درس مدرسه است و احتمالا تدریس بشه.
۲حالت اسونتر ولی احتمالا یکم طولانی تر این دوتاست ۱-رسم کردن ۲-پیداکردن راس سهمی هر ضابطهسلام مشتق هنوز نخوندم ولی همین قدر میدونم که مثلا مشتق x3 میشه سه ایکس به توان 2 یا مشتوق 2x میشه 2 اینارو دبیر فیزیک یاد داده اگه همین حد کفایت میکنه اگه میشه توضیح بدید راه حل اول با رسم خودم حل کردم طولانی بود و احتمال خطا زیاد .
-
سلام مشتق هنوز نخوندم ولی همین قدر میدونم که مثلا مشتق x3 میشه سه ایکس به توان 2 یا مشتوق 2x میشه 2 اینارو دبیر فیزیک یاد داده اگه همین حد کفایت میکنه اگه میشه توضیح بدید راه حل اول با رسم خودم حل کردم طولانی بود و احتمال خطا زیاد .
-
MahdiNOVE ببین مشتقش چیز خاصی نداره یعنی همین چیزی که بلدی منتهی چندتا نکته بیشتر.
من حالا بدون مشتق و رسم کردن در اولین فرصت اگر هم شد امشب یا فردا صبح برات مینویسم میفرستم سعی مو میکنم -
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا