تست های جالب توجه فیزیک
-
developer آره تندی همیشه مثبت هست
این تست سرعت پایان مسیر خواسته نه تندی . بعید میدونم بشه با نمودار حلش کرد چون خیلی تیکه پارس و تغییر جهت داشته هووووووووو نه نمیشه با نمودار .
یه راهنمایی کنم اینکه گفته در نیمه اول کل زمان حرکت تغییر جهت نداشته یعنی در این بازه زمانی تندی متوسط همون سرعت متوسط هم هست چون تغییر جهت نداشته -
developer
@ROYA78
سخته آقا ولی سعی کنید حلش کنید تست خوبیه برای تسلط
کاملا هم استاندارده -
@sbr-abasi در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
developer
@ROYA78
کاملا هم استانداردهگزینه چهاره؟
-
developer
@ROYA78
کاملا هم استاندارده -
فک نکنم سر منفی بودن سرعت پایانی بحثی داشته باشیم،فرض کنیم -۱۱ هستش، تندی ۳ درواقع سرعت -۳ هستش که ینی سرعت اولیه بخش پایانی مسیر ۵ هستش، با توجه به سرعت میانگین بخش میانی مسیر که ۴ عه شتاب ثابت نخواهد بود و این گزینه رد میشه
فرض کنیم -۶ هستش، بنابراین سرعت اولیه بخش پایانی مسیر صفر خواهد بود که با فرضی از سوال متناقض نیست. بهرحال شاید به خاطر دو سال دوری اشتباهی کردم که بفرمایینیادش بخیر یه زمانی این تاپیک زیر دستای من و @Reza-Tah چ رونقی داشت
-
فک نکنم سر منفی بودن سرعت پایانی بحثی داشته باشیم،فرض کنیم -۱۱ هستش، تندی ۳ درواقع سرعت -۳ هستش که ینی سرعت اولیه بخش پایانی مسیر ۵ هستش، با توجه به سرعت میانگین بخش میانی مسیر که ۴ عه شتاب ثابت نخواهد بود و این گزینه رد میشه
فرض کنیم -۶ هستش، بنابراین سرعت اولیه بخش پایانی مسیر صفر خواهد بود که با فرضی از سوال متناقض نیست. بهرحال شاید به خاطر دو سال دوری اشتباهی کردم که بفرمایینیادش بخیر یه زمانی این تاپیک زیر دستای من و @Reza-Tah چ رونقی داشت
-
-
-
-
-
کل فیزیک3 نظام قدیم.pdf
(البته ترمودینامیک هم داره که فقط برای رشته ریاضیه) -
-
خیلی دوست داشتم کنارتون باشم تا دونه دونه سوالات رو اپلود کنم
و مدتی وقت بدم بهتون بعد مدتی پاسخ رو قرار بدم
ولی خب زندگی هستش و هزار تا مشکلات
دیدم نمیشه
گفتم حداقل کار اینه که قسمتی از سوالات نسبتا سختم رو براتون قرار بدم به عنوان کمک کوچیک الا و کمک خیلی خیلی کوچیک به بچه ها چون به درد همه نمیخوره این سوالات
شوخی کردم فقط چون یادم میاد نسبتا سطح سوالات خوب بود این جوری گفتم که دلزده نشینپس
نه دلزده بشین نه مغرور
بپرین بیرون از کنکور -
خیلی دوست داشتم کنارتون باشم تا دونه دونه سوالات رو اپلود کنم
و مدتی وقت بدم بهتون بعد مدتی پاسخ رو قرار بدم
ولی خب زندگی هستش و هزار تا مشکلات
دیدم نمیشه
گفتم حداقل کار اینه که قسمتی از سوالات نسبتا سختم رو براتون قرار بدم به عنوان کمک کوچیک الا و کمک خیلی خیلی کوچیک به بچه ها چون به درد همه نمیخوره این سوالات
شوخی کردم فقط چون یادم میاد نسبتا سطح سوالات خوب بود این جوری گفتم که دلزده نشینپس
نه دلزده بشین نه مغرور
بپرین بیرون از کنکور -
@sbr-abasi در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
گردن کلفت های حرکت شناسی بیان حل کنن تست عالی وحشیه
سلام میشه بگین منبع این2تا تست ازکجاست؟
@sbr-abasi -