بورسیه و دودلی
-
سلام .
من قبلا ازمون گزینه دو میرفتم از سطح سوالات و ...واقعا راضی بودم .
مرحله دومشو از مهر ماه هنوز ثبت نام نکردم ...از طرفی با توجه به شرایط و معدل بالا و ...شرایط بورسیه رو دارم .و حتی پیگیر شدم دیدم قلم چی بورسیم میکنه .
و اما تا به حال نه کتاباشو نه ازموناشو و ...شرکت نکردم ولی نمیدونم چرا کلا بدون هیچ آگاهیی حس خوبی بهش ندارم ....بین دوراهی موندم که برم قلم چی و ازموناش که برام رایگان میشه استفاده کنم یا برم گزینه دو با هزینه و ...
و ایا واقعا قلم چی برام خوبه موثر میشه /؟
ممنون میشم از نظراتتون .
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-مشاور
حامیان-آلاء-آزمون-ها -
سلام .
مرحله دومشو از مهر ماه هنوز ثبت نام نکردم ...از طرفی با توجه به شرایط و معدل بالا و ...شرایط بورسیه رو دارم .و حتی پیگیر شدم دیدم قلم چی بورسیم میکنه .
و اما تا به حال نه کتاباشو نه ازموناشو و ...شرکت نکردم ولی نمیدونم چرا کلا بدون هیچ آگاهیی حس خوبی بهش ندارم ....بین دوراهی موندم که برم قلم چی و ازموناش که برام رایگان میشه استفاده کنم یا برم گزینه دو با هزینه و ...
ممنون میشم از نظراتتون .
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-مشاور
حامیان-آلاء-آزمون-ها -
سلام .
ممنون میشم از نظراتتون .
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-مشاور
حامیان-آلاء-آزمون-ها -
اینو در نظر بگیر کمتر از نیمی از جامعه اماری قلمچی مربوط به کسایی هست که سوالاتُ روز قبل ازمون خریدن !!!
زیاد با جامعه اماری که میگن خودتو درگیر نکن
سوالات سال ۹۷ قلمچی حل کن ببین با سبک سوال دادنش راحتی یا نه !
وگرنه نظر خودم گزینه ۲ هست -
سلام .
ممنون میشم از نظراتتون .
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-مشاور
حامیان-آلاء-آزمون-ها -
faaa31
سلام
من خیلی راجب قلم چی تحقیق کردم
جامعه اماری وقتی ب دردت میخوره ک تو اون ازمون تقلبی تو کار نباشه و بهت تراز ورتبه ی واقعی بدن
ن ک شب قبل ازمون کليد سوالارو بزارن وهمه بردارن -
faaa31 من به نظرم اگه برای محک خودتون میخواین آزمون بدین با توجه به جامعه آماری بالای قلم چی قلم چی ثبت نام کنین.در کنارش آزمونای گزینه دو با توجه به سطح سوالای خوب رو در خونه کار کنین
-
faaa31
سلام
من خیلی راجب قلم چی تحقیق کردم
جامعه اماری وقتی ب دردت میخوره ک تو اون ازمون تقلبی تو کار نباشه و بهت تراز ورتبه ی واقعی بدن
ن ک شب قبل ازمون کليد سوالارو بزارن وهمه بردارن@Mobham
درسته واقعا .
ولی تو ازمونای گزینه دو حتی بعد ازمون هم سوالاشو تو کانالا و ...یا سایتا پیدا نمیکنی ولی قلم چی یه ساعت از ازمون نگزشته تو کانالای مختلفه و ...این نشون دهنده چیه؟؟
لو رفتن سوالا -
@M-E-I-Di
داداش نیستم :cry:
چشم پیش به سوی گزینه دو -
اینو در نظر بگیر کمتر از نیمی از جامعه اماری قلمچی مربوط به کسایی هست که سوالاتُ روز قبل ازمون خریدن !!!
زیاد با جامعه اماری که میگن خودتو درگیر نکن
سوالات سال ۹۷ قلمچی حل کن ببین با سبک سوال دادنش راحتی یا نه !
وگرنه نظر خودم گزینه ۲ هست