سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
دانلود
-
با سلام
میخواستم ببینم برای دانلود یک جای تمامی جلسات یک درس مثلا حسابان که نزدیک 100 جلسه هست چی کار باید کرد که دونه دونه ادم نخواد وارد صفحه شه و دانلود رو بزنه؟ -
4- تو صفحه بعد تیک process javascript رو بزنید و دکمه advanced رو بزنید یک قسمت اضافه میشه به پایین. تیک explore web pages within ... (تیک اولی) رو بزنید و http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/6/19 رو وارد کنید. حالا next بزنید
ببخشید توی این قسمت فقط باید آدرس این صفحه وارد شه که ادبیاته یا مال درس مربوط رو وارد کنم
ممنون -
4- تو صفحه بعد تیک process javascript رو بزنید و دکمه advanced رو بزنید یک قسمت اضافه میشه به پایین. تیک explore web pages within ... (تیک اولی) رو بزنید و http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/6/19 رو وارد کنید. حالا next بزنید
ببخشید توی این قسمت فقط باید آدرس این صفحه وارد شه که ادبیاته یا مال درس مربوط رو وارد کنم
ممنوندرس مورد نظر خودتون رو وارد کنید .
-
خیلی معذرت میخوام میتونید با نرم افزار تیم ویور به سیستم من بیایید و یک مورد را انجام دهید تا بفهمم
هر کاری میکنم فایلی پیدا نمیکنه اگر اوکیه من یوزر پسورد تیم بفرستم -
این مدیر عزیز به سیستم بنده هم اومدن متاسفانه فایل ها به صورت گروهی دانلود نشد
لطفا مدیران یک فکری به حال این موضوع بکنن ممنونم از پیگیری شما عزیزان -
hcalireza
سلام
واسه دانلود دسته ای فیلم ها
شما میتونید از یه نرم افزار دانلود سایت استفاده کنید منتهی باید یه تغییراتی رو توی تنظیمات ایجاد کنید که کل سایت رو دانلود نکنه و فقط فیلم ها اونم فیلمای مورد نظر شمارو دان کنه مثلا نرم افزار offline explorer enterprise که من استفاده کردم...البته مشکل اینه که آلاء واسه هرفیلم چندتا کیفیت داره و این نرم افزار تمام کیفیت هارو دانلود میکنه ولی برای درس حسابان که مد نظر شماس یه راه حل پیدا کردم که فقط کیفیت عالی هرفیلم دانلود بشه
که احتمالا با کمی تغییر برای بقیه دروس هم جواب میده
یه کوچولو پیچیده میشه ولی خب نحوه کار با نرم افزار رو به شما آموزش دادم ...اینم لینک: http://s9.picofile.com/file/8279473076/Rec0014.avi.htmlشما درس حسابان رو خواستین منم با درس حسابان آموزش دادم ...بعضی از مراحل واسه بقیه درسا با توجه به کیفیت و حجم فیلم متفاوت میشه
-
سلام دوستان امروز یه مشکلی پیش اومده برای دانلودام....
زمان دانلود یک فایل تو دانلود منیجر اسمی رو براش سیو میکنیم که با اون نام دانلود بشه ولی زمانی که استارت دانلود خورده میشه ...خودکار اسم اون فایل عوض میشه
دانلود منیجر میگه نام رو سرور پیشنهاد کرده..
مشکل از چیه بنظرتون؟؟