دین و زندگی و ادبیات
-
برا نظام جدید از پایه فیلم واس این دو درس نیست اصن؟؟؟چه کنیم براشون:person_shrugging_light_skin_tone: :woman-walking: دانش-آموزان-آلاء
-
-
مداد رنگی سپیده توهم قدیم میخونی؟
-
برا نظام جدید از پایه فیلم واس این دو درس نیست اصن؟؟؟چه کنیم براشون:person_shrugging_light_skin_tone: :woman-walking: دانش-آموزان-آلاء
@shoka2000 منم دنبالش بودم ولی اصولا واسه این درسا زیاد فیلم نمیذارن.کتاب کمک درسیی بگیر که درسنامش کامل و نکته دار باشه.
-
دینی و زندگی استاد رنجبر زاده برای جدید هست
که حتما پیشنهاد میکنم ببینیدفوق العاده آن باهاشون به درصد 70 رسیدم😍
برای ادبیات باید موضوعی کار کنید
قرابت و ارائه و تاریخ ادبیات و زبان فارسیبرای قرابت و ارائه میتونید از نظام قدیم استفاده کنید
مخصوصا ارایه ها که مشترکن کامل
از نظام قدیم آقای سبطی استفاده کنیدبرای زبان فارسی هم میتونید از نشر الگو گاج مهرو ماه استفاده کنید
موفق باشید🌼
-
@shoka2000 منم دنبالش بودم ولی اصولا واسه این درسا زیاد فیلم نمیذارن.کتاب کمک درسیی بگیر که درسنامش کامل و نکته دار باشه.
-
قرابت و ارائه و تاریخ ادبیات و زبان فارسیبرای قرابت و ارائه میتونید از نظام قدیم استفاده کنید
از نظام قدیم آقای سبطی استفاده کنیدبرای زبان فارسی هم میتونید از نشر الگو گاج مهرو ماه استفاده کنید
موفق باشید🌼
-
Ftmh_ph بیا پیدا شد غصه نخور رفیق:cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: فاطمه بانو فرستاده لینکو ببین
@shoka2000 😂❤💋
مرسی ❤@fatemeh_banoo -
موفق باشید🌼
@fatemeh_banoo شما هنوزم میخوای قدیم بدی؟
-
@fatemeh_banoo شما هنوزم میخوای قدیم بدی؟
@rhilda بله
-
@fatemeh_banoo 👏