فرق فیلم های پولی و رایگان آلا
-
سلام فرق راه ابریشم و این یکیا چیه!؟
واقعا یه جوی ساختگی بگم چی اسمشو بزارم آخه ادم فک میکنه چون رایگانه همچین مالی هم نیسن
البته من خودم استفاده میکنم از فیزیک آقای کارزانیان ولی تو درس ریاضی جوری راه ابریشم و خودتونم تبلیغ میکنید ک آدم فک میکنه برا موفقیت باید داشته باشه اونو!!! لطفا از دوستان از معلمانی ک از محتواشون اطلاع دارن بگن که فرقشون چیه -
من تا حالا هیچوقت از فیلمای به قول شما پولی استفاده نکردم ولی فیلمای رایگانش واقعا عالییییین هرچی بگم کم گفتم
فیزیک اقای طلوعی و اقای کازرانیان عالی بود
فیلمای اقای اقاجانی درجه یک بود
فیلمای اقای امینی راد خیلی خوب بود
فیلمای اقای رحیمی محشر بود
...
لطفا حتی یک ثانیه به فیلمای رایگانش شک نکنید
.
.
حالا انتخاب اینکه از کدوم محتوا استفاده کنید با خودتونه -
فیلم های معلم های نظام قدیم خیلیییی خوبن.
فیلم های نظام جدید بجز آقای ثابتی جالب نیستن.
-
Amin-Mehraji در فرق فیلم های پولی و رایگان آلا گفته است:
انصافا آقای موقاری حرف ندارن
-
Amin-Mehraji پس استاد موقاری؟
-
Negin Abbasi در فرق فیلم های پولی و رایگان آلا گفته است:
کارگاه های تست شون خوبه
-
سلام به شما
درسته تقریبا بیشتر خدمات آلاء رایگان هست اما برای شما رایگانه مگر نه این ور کلی هزینه داره که!
در خصوص را ابریشم تفاوت این مجموعه با فیلم های رایگان در این هست که راه ابریشم فقط فیلم نیست کلی تست و آزمون داره
آلاء همیشه فکر می کنه که چطور بتونه نیازهای دانش آموزها رو برطرف کنه
حتما در جریان هستید که هزینه های کلاس و تست و کتاب و آزمون برای فقط یه درس چقدر سنگینه و هزینه های میلیونی برای خانواده ها داره
برای همین آلاء کلی فکر کرد که چطور میشه این هزینه ها رو کاهش بده و همین طور خدمتی ارائه بده که تا حالا کسی ارائه نداده و همین شد که راه ابریشم به دنیا اومد :)
توی راه ابریشم فیلم های تورق سریع هست کلی تست و آزمون هم هست که دیگه لازم نیست کتاب تست هم تهیه بشه
همه ی اینا هزینه ی خیلی زیادی داشت اما آلاء اومد با یه هزینه خیلی کم راه ابریشم رو برای دانش آموزها تهیه کرد.
باز آلاء هوای مخاطب هاش رو داره برای همین:
تا ۱۹ ام همین ماه تخفیف ۴۰ درصدی برای راه ابریشم داره
و همین طور امکان خرید قسطی رو هم فراهم کرده که همه بتونن استفاده کنندانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
پ ن : راه ابریشم برای درس ریاضیِ تجربی هست برای نظام جدید هست (همه مباحث رو پوشش میده)
اما نظام قدیم ها هم می تونن استفاده کنن چون ۲۵ تست از ۳۰ تست رو پوشش میده -
دوستای خوبم شاید من فرصت نکردم زیاد در مورد راه ابریشم باهاتون صحبت کنم اما این تاپیک این فرصت رو پیش آورد :)
اگه بخوام صحبت های قبلی رو تکمیل کنم باید بگم که تو راه ابریشم یه سری فیلم تحت عنوان پیله داریم که این پیله ها پایه ای ترین مباحث ریاضی رو آموزش میدن شاید برای شما ام پیش اومده باشه که مباحث سنگین رو یاد گرفتین تست ها رو حل کردین و تو مراحل آخر که یه سری کارهای ساده هست موندین
پیله اینجا میاد کمکتون
و دیگه اطلاعات کامل تر رو تو صفحه ی زیر می تونید ببینید
نمونه فیلم و جزوه هم هست
https://alaatv.com/product/347و در مورد صحبت آخر پست قبلی (یعنی تهیه قسطی) اگه می خوایین این شکلی تهیه کنید بهم پیام بدین شرایطش رو میگم بهتون.
الان هزینه مجموعه ۲۳۴ هزار تومان هست.دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا