دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93)
-
negar2012 در زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
بچه هاا یه سواال کسی میتونه تشریح مغز گوسفند رو جوری بگه که هرچی سوال ازش اومد بتونیم ج بدیم. تو کتاب که اصن شکلاش معلوم نیس. تو مدرسه هم که ما تشریح نکردیم ولی سوال کنکور زیاد اومده ازش. کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
تو سایت ای کیو ی سر بزن ببین نیست باید باشه فیلماش
-
کسانی که این ویدیو هارو دیدن کاملا راضین از دکتر؟ خصوصا ژنتیک
-
لطفا جواب بدین توروخدا
-
Mehdi_Zr در زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
کسانی که این ویدیو هارو دیدن کاملا راضین از دکتر؟ خصوصا ژنتیک
من از فیلم های اقای پاروکی رو دیدم خوبه
-
عزیزان بخش هایی که صدا پخش نمیشه دلیل چیه؟ چیکار کنم درست شه؟
-
اقای ارشی استادن
-
Mehdi_Zr@ من توصیه م اقای پازوکی هستش
-
برای زیست پیش تدریس زیست نیس؟ از سالهای قبل چطور؟
به شدت احتیاج دارم -
Mina Salehi در زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
برای زیست پیش تدریس زیست نیس؟ از سالهای قبل چطور؟
به شدت احتیاج دارمهست
-
خیلی عالی بود دمت گرم دکتر ارشی
-
با سلام. نمیدونم دکتر ارشی این پیامو میخونن یا نه. ولی واجب بود که ازشون تشکر کنم که اینقدر عالی زیست سوم رو تدریس کردند. خیلی خیلی ممنونم ازتون استاد و همیشه براتون دعا میکنم. شما فوق العاده این. امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید. اجرتون با امام حسین
#آلا ممنوووووون دوستت دارم -
سلام. تدریس ژنتیک سوم ایشون چطوره به نظرتون؟
-
salam vase zist pishdanesghahi vidio kamel hast vase kole ketab'? age hast link beddid
-
:-> -
zahra_noy در زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
salam vase zist pishdanesghahi vidio kamel hast vase kole ketab'? age hast link beddid
سلام، استاد رحیمی کل کنکور رو تدریس میکنن، سال چهارم رو هم حدودا 6 فصل رو تدریس کردن.
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/15/19/
تو این صفحه هم کل ویدئو های زیست موجوده خودتون یه نگاهی بندازید:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/15/ -
استاد تدریستون فوق العادس زیستو اب میکنین مرسی از الا
-
srasooli در زیست شناسی آقای دکتر ارشی - سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام
میخواستم ببینم تدریس استاد ارشی چطوره از نظر بچه هایی که فیلمای ایشون رو دیدن
مخصوصا تدریس ژنتیکشون
و اینکه فیلمای استاد کامل هست یا نه؟بله کامل هستن(جز یک یا دو قسمت از فصل 3 (حواس))
من راضی بودم =))