چطور فیزیک بخونم؟؟
-
-
سلام خواهشا هر کسی میدونه بگه..
من یکساله پشت کنکورم.و تا الان هیچی از فیزیک ورق نزدم.بقول اقای ناصح زاده فیزیکم ویرانه ضعیف نیست!اگه کسی راهکاری داره بگه واقعاً نمیدونم چیکار کنم@ali-rezaaiy
از فیزیک سال اول دبیرستان با کتاب درسی شروع کنید!
اگر جزوه های مدرستون رو دارید با اونا استارت خوندن رو بزنید تا کم کم با مفاهیم آشنا بشید..وقتی به هر مبحث آشنا شدید میتونید فیلم ببینید و همزمان تست حل کنید
همین کارو برای کتاب های به ترتیب دوم و سوم و پیش انجام بدین
یواش یواش دستتون میاد -
@ali-rezaaiy
از فیزیک سال اول دبیرستان با کتاب درسی شروع کنید!
اگر جزوه های مدرستون رو دارید با اونا استارت خوندن رو بزنید تا کم کم با مفاهیم آشنا بشید..وقتی به هر مبحث آشنا شدید میتونید فیلم ببینید و همزمان تست حل کنید
همین کارو برای کتاب های به ترتیب دوم و سوم و پیش انجام بدین
یواش یواش دستتون میاد -
@M-b-b خیلی ممنونم .از کتابا خیلی سبز ۴ جلدی دارم.چون تستشون زیاده یک درمیون میزنم اما اینجوری هم دلم راضی نمیشه.اونو چیکار کنم؟
-
سلام خواهشا هر کسی میدونه بگه..
من یکساله پشت کنکورم.و تا الان هیچی از فیزیک ورق نزدم.بقول اقای ناصح زاده فیزیکم ویرانه ضعیف نیست!اگه کسی راهکاری داره بگه واقعاً نمیدونم چیکار کنم -
Mahdyyy
سلام نظام قدیمین دیگه؟
من ۱۰ سال کنکورقلمچی برای فیزیک پیش رو دارم درسنامش خلاصه و مفیده فیلم هم از اقای طلوعی دیدم
کتاب خوبیه اما بنظرم ۱۰ سالش سوالاش کمه.الان دنبال فیزیک پایشم -
Mahdyyy بنظر من فیزیک درسیه که با خوندن کتاب متوجه شدنش سخته !
بهتره اگه شرایط فراهمه کلاس برین یا همین فیلمای آلا رو ببینین بعدش تست بزنین
موفق باشین ( : -
Mahdyyy بنظر من فیزیک درسیه که با خوندن کتاب متوجه شدنش سخته !
بهتره اگه شرایط فراهمه کلاس برین یا همین فیلمای آلا رو ببینین بعدش تست بزنین
موفق باشین ( : -
@Saahaar شرمنده یکم پستاتون به دانشجو ها میخورد.متاسفانه نمیتونم کلاس برم اما سعی میکنم یجوری جمعش کنم که...لب پس سری داغ میکنه
-
Mahdyyy
چه خوب😊
انشالله قسمت همه ، منم کنار اونا🙏
فیلم تاثیرش خیلی زیاده حتما امتحان کنین
سوالی هم اگه داشتین تو همین انجمن بپرسین دوستان در حد توان کمکتون میکنن🙂 -
Mahdyyy وقتی میگین صفر تر از صفرین خب پس باید چن برابر بقیه درسا براش وقت بزارین که درصد خوب بگیرین