یه سوال زیست...
-
Virus در یه سوال زیست... گفته است:
@Atefeh-99
3 هم همینطور برعکسش درسته اونی که هیدروژنش بیشتره پیونداشم بیشترهپیوند هیدروژنی برابره
-
گزینه 1 و 2 غلطن 3 و 4 درست
گزینه 1 پیوندهای کووالانسی شون برابره هیدروژنی متفاوت
درمورد 2 توی ترکیبات آلی پیوند کربن_کربن هم پیوند کووالانسی داره
-
بچه ها صحیح یا غلط بودن این جمله ها رو بگین.میدونم سادست اما تو تست یه چیز گفته تو پاسخنامه یه چیز دیگه
اسید چرب سیر شده پیوندهای کمتری نسبت به اسیدچرب سیر نشده با همان تعداد کربن دارد
تعداد هیدروژن های یک اسید چرب با تعداد پیوند های کووالانسی آن رابطه مستقیم دارد
به شرط مساوی بودن تعداد کربن در چند اسید چرب ، اسید چربی که اتم های هیدروژن بیشتری دارد ، پیوند های کووالانسی در اسکلت کربنی کمتری نسبت به بقیه خواهد داشت
گلیکوژن در سلول های جانوری بر خلاف سلول های گیاهی، گوارش درون سلولی دارد
لطفا با دلیل بگید
اخه جواب من با پاسخنامه تست فرق داره.میگم شاید تست اشتباهه -
بچه ها صحیح یا غلط بودن این جمله ها رو بگین.میدونم سادست اما تو تست یه چیز گفته تو پاسخنامه یه چیز دیگه
اسید چرب سیر شده پیوندهای کمتری نسبت به اسیدچرب سیر نشده با همان تعداد کربن دارد
تعداد هیدروژن های یک اسید چرب با تعداد پیوند های کووالانسی آن رابطه مستقیم دارد
به شرط مساوی بودن تعداد کربن در چند اسید چرب ، اسید چربی که اتم های هیدروژن بیشتری دارد ، پیوند های کووالانسی در اسکلت کربنی کمتری نسبت به بقیه خواهد داشت
گلیکوژن در سلول های جانوری بر خلاف سلول های گیاهی، گوارش درون سلولی دارد
لطفا با دلیل بگید
اخه جواب من با پاسخنامه تست فرق داره.میگم شاید تست اشتباهه -
@Atefeh-99 فقط ۱ غلطه
۱ برعکسش درسته
۲ به ازای هر پیوند کربن _کربن،۲ پیوند کربن_هیدروژن را میتوان جایگزین کرد
۳_در اسکلت کربنی درسته
۴_چون گیاهان ذخیره ی درون سلولی گلیکوژن ندارند پس گوارش درون سلولی نیز ندارند -
@Atefeh-99 ala maghale khobi montasher karde khondish
-
@Atefeh-99 ala maghale khobi montasher karde khondish
-
@rhilda سلام.چطوری؟کم آنلاینی
اومدم جوابتو بدم دیدم تاپیکتو قفل کردی
تصمیممو گرفتم نظام قدیم میخونم.تو چی؟
چه مقاله ای منتشر کرده و کجاست؟@Atefeh-99 سلام عاطفه جون منم از یکی از دوستام پرسیدم و گفت برا جدید دیر شده قدیم میمونم
-
@rhilda سلام.چطوری؟کم آنلاینی
اومدم جوابتو بدم دیدم تاپیکتو قفل کردی
تصمیممو گرفتم نظام قدیم میخونم.تو چی؟
چه مقاله ای منتشر کرده و کجاست؟@Atefeh-99 گفته سال بعد بهتر میشه
-
@Atefeh-99 گفته سال بعد بهتر میشه
@rhilda نحوه برگزاری و سوالات کنکور بهتر میشه؟
میخونی یا نه؟آخه دیدم تو تاپیک "هرچی تو دلته بریز بیرون"حالت یه جوریه...حالت مثل حالِ چندوقت پیش منه.مامانم میگفتن بیا بریم خونه مامان بزرگ نمیرفتم خونه خاله عمه و... که اصلا نمیرفتم.انگار خجالت میکشیدم و داغون شده بودم.هرچند الانم خیلی کم میرمولی دیدم هرچی حرص بخورم و گریه کنم و بگم چرا نخوندم و چرا نشد و...به هیجا نمیرسم.پس بهتره شروع کنم و کارایی که نکردم و انجام بدم تا سال دیگه همین موقع نگم کاشکی تلاش میکردم کاشکی...هرچند الانم گاهی اوقات یه استرس و دلهره بدی میگیرم ولی زود خودمو جمع و جور میکنم .تو هم به خدا توکل کن و شرووووع کن
-
@rhilda نحوه برگزاری و سوالات کنکور بهتر میشه؟
میخونی یا نه؟آخه دیدم تو تاپیک "هرچی تو دلته بریز بیرون"حالت یه جوریه...حالت مثل حالِ چندوقت پیش منه.مامانم میگفتن بیا بریم خونه مامان بزرگ نمیرفتم خونه خاله عمه و... که اصلا نمیرفتم.انگار خجالت میکشیدم و داغون شده بودم.هرچند الانم خیلی کم میرمولی دیدم هرچی حرص بخورم و گریه کنم و بگم چرا نخوندم و چرا نشد و...به هیجا نمیرسم.پس بهتره شروع کنم و کارایی که نکردم و انجام بدم تا سال دیگه همین موقع نگم کاشکی تلاش میکردم کاشکی...هرچند الانم گاهی اوقات یه استرس و دلهره بدی میگیرم ولی زود خودمو جمع و جور میکنم .تو هم به خدا توکل کن و شرووووع کن
@Atefeh-99 mamnoon azizam awre halam khob nis kheili mitarsam az barkhord digaran az soalashon kheili khastam
-
@Atefeh-99 mamnoon azizam awre halam khob nis kheili mitarsam az barkhord digaran az soalashon kheili khastam
-
@rhilda یکم دایورت باشید زیاد به حرف دیگران اهمیت ندید در واقع من اصن نمیدم ..اینجوری خیلی راحت تر میتونید درس بخونید
Virus hagh ba shomast montazeram emshab tamom she
-
Virus تو پاسخنامه درباره 4 نوشته؛گلیکوژن در سلول های جانوری همانند نشاسته در سلول های گیاهی گوارش درون سلولی دارد
@Atefeh-99 شما یه هیدر رو در نظر بگیرید که یه دافنی رو داره میخوره
گلیکوژن های دافتی تو سلولهای هیدر تجزیه میشن
درست میگم یا نه؟؟
-
درست میگم یا نه؟؟
Ahmad Mahmoudi در یه سوال زیست... گفته است:
درست میگم یا نه؟؟
نه نه اشتباس
گلیکوژن ها تو کیسه گوارشیش تجزیه میشن و به گلوکز تبدیل میشن و جذب سلولا میشن
حالا اگه سلول نیاز داشته باشه این گلوکزارو استفاده میکنه اگه نداشته باشه به گلیکوژن تبدیلشون میکنه تا دفعه بعد که لازم شد گوارش درون سلولیشون کنه و به گلوکز تبدیلشون کنه و استفاده کنه -
1: غلط چون کلا هیدروکربن سیر شده پیوند بیشتری نسبت به سیر نشده ها دارد چوم 2 تا پیوند با هیدروؤن دارد به جای یه پیوند دوگانه - 2:درست چون هر چه هیدروژن بیشتر باشد پیوند کربن هیدروژن نیز بیشتر است -3:درست چون هر چه هیدروژن بیشتر باشد سیر شده تر است و پیوند در اسکلت کربنی یک گانه است - 4:درست چون در سلول گیاهی گلیکوژن وجود ندارد
-
"پروتوپلاست به هر سلول فاقد دیواره اطلاق میشود"یا "پروتوپلاست به سلول گیاهی که دیواره آن برداشته شده گفته میشود"
چون سلول جانوری دیواره نداره و بهش پروتوپلاست نمیگن"هر پروتئین غشای سلولی در سلول های یوکاریوتی گلیکوپروتئینی است"درسته یا نه؟
با توجه به شکل صفحه25 به همه ی پروتئین های غشاء کربوهیدرات متصل نیست پس هر پروتئین غشایی گلیکوپروتئین نیست ولی با توجه به متن و شکل 18_2صفحه28 درون شبکه آندوپلاسمی مولکول گلیکوپروتئین ساخته میشه