دلنوشته
-
دوست دارم رتبه خوبویه رشته خوب تهران یانهایتش شیراز بیارم امادوتابچه 5ساله و3ساله دارم توی بحران طلاق گرفتنم شاغل هستم بچه هاهم اذیت دارن انگیزم بچه هامن رویاهای قشنگی براخودم وبچه هام دارم امارمق وتوانی ندارم کاش زندگی سرنوشت دیگری برام رقم میزدکاش به ده سال قبل برمیگشتم ورویاهای الانمواونموقع که دستوبالم آزادبودتحقق میدادم حیف ازعمربربادرفتم شمااین تجربه رونکنیدبه آرزوهای قشنگتون فکرکنیدوتلاش کنید الان خسته ترودل شکسته ترازاونیم که فکرکنید
-
دوست دارم رتبه خوبویه رشته خوب تهران یانهایتش شیراز بیارم امادوتابچه 5ساله و3ساله دارم توی بحران طلاق گرفتنم شاغل هستم بچه هاهم اذیت دارن انگیزم بچه هامن رویاهای قشنگی براخودم وبچه هام دارم امارمق وتوانی ندارم کاش زندگی سرنوشت دیگری برام رقم میزدکاش به ده سال قبل برمیگشتم ورویاهای الانمواونموقع که دستوبالم آزادبودتحقق میدادم حیف ازعمربربادرفتم شمااین تجربه رونکنیدبه آرزوهای قشنگتون فکرکنیدوتلاش کنید الان خسته ترودل شکسته ترازاونیم که فکرکنید
ParisaM
شاید فکر کنی این حرف تلخه اما چرا فکر میکنی موفقیت توی هر سنی توی کنکوره؟!
توی شغل خودت پیشرفت کن
زندگی فقط ی قله نداره
ی بار خطا کردی جایی نصیحت مثل پیرزنا،عبرت بگیر و شروع کن که ده سال دیگ ب این لحظه غبطه نخوری...
قرار نیست همیشه جفت شیش بیاد ک موفق شیم،بستگی دازه تو چقدر بخوای بجنگی،هرکی مشکل داره،اما موفقیتش به روحیه ش واسه ساختن و بردن بستگی داره،ک چطور اون روحیه رو بسازه
تو واسه اینک وجدان خودتو اروم کنی ناخوداگاه این تاپیکو زدی ک عمر من رفت وفلان و...
اما ته دلتم همینو میگه؟ -
مامانِ خفنِ مهربونِ قوی:)
سلامـ😍✋
من کاملا می تونم درک کنم که چی واسه بچه هات میخوای
میتونم کاملا حالت چهرتو درک کنم
حالت نگاهتو
عزم راسختو
تردیدت واسه اینکه پسفردا بچه هات توی چشات نگاه میکنن و چی میگن:)
بذا بگن توو اوج مشکلات خیلی خفن طورانه ورق رو برگردوند
من بودم تو این شرایط، جدی میگم
کاملا توی این شرایط بودم
مگه دنیا همش به کنکوره؟:) به خدا نیست به ولله نیست
سخته یه تنه هم دوتا بچه رو بزرگ کنی هم تنش طلاق داشته باشی و هم بخوای یه قدم برداری بخدا سخته
نمیگم نه
ولی
چی دیدی ته دلت که اومدی و اینجا حرف زدی واسمون؟
چی ته دلته که نمیذاره قانع باشی به این وضع زندگیت؟
چی توی وجودت یهویی برق زده؟
واسه همون بجنگ
صرفا واسه کنکور نمیگم نه بخدا
توی هـــــر مرحله ای از زندگیت
هر کاری هرچی هرچی هرچی
یه بلاگر خفن چرا نشی که توی اینستاگرام مثلا از روزمرگی هاش عکس و اینا میذاره و پیجش اونقد میره بالا که تبلیغ میکنه؟!
نذار حسرتی به دلت بمونه بخدا
ما هیچ کدوممون قد سنمون زندگی نکردیم هممون از سن شناسناممون زدیم بالاتر
ولی
اینو میگم به عنوان خواهرت
نذار توی دلت حسرتی بمونه
نذار ده سال دیگه بگی کاش ده سال پیش بود میتونستم فلان کار رو بکنم.
الا به وسعت یه سرزمینه
الا یه خانوادس
هممون کنار همیم
ماهم اگه لایق بدونی و کمکی ازمون بر بیاد بخدا دریغ نمیکنیم.
فقط گوش کن
همه چیزا با چشم دیده نمیشن
چشاتو ببند ببین چی میگه
یه سری چیزا از دریچه ی دل دیده میشن
از خدا واست نور میخوام
حال خوب، موفقیت و آرامـــش:)
دلت مث اسمم😚 آرومه آروم 💖 -
ParisaM
شاید فکر کنی این حرف تلخه اما چرا فکر میکنی موفقیت توی هر سنی توی کنکوره؟!
توی شغل خودت پیشرفت کن
زندگی فقط ی قله نداره
ی بار خطا کردی جایی نصیحت مثل پیرزنا،عبرت بگیر و شروع کن که ده سال دیگ ب این لحظه غبطه نخوری...
قرار نیست همیشه جفت شیش بیاد ک موفق شیم،بستگی دازه تو چقدر بخوای بجنگی،هرکی مشکل داره،اما موفقیتش به روحیه ش واسه ساختن و بردن بستگی داره،ک چطور اون روحیه رو بسازه
تو واسه اینک وجدان خودتو اروم کنی ناخوداگاه این تاپیکو زدی ک عمر من رفت وفلان و...
اما ته دلتم همینو میگه؟@revivalایناحرفای دلمه من هشت ساله برای تغییرزندگیم جنگیدم امانمیشه من خدانیستم منم یه انسانم برای عذاب وجدان تاپیک نزدم برای احساسات جریحه دارم میگم ،میگم که بدونیدبرای آرزوهای کوچیکتون رسیدن به آرزوهای بزرگتون روازدست ندید ببخشیداذیتتون کردم
-
@revivalایناحرفای دلمه من هشت ساله برای تغییرزندگیم جنگیدم امانمیشه من خدانیستم منم یه انسانم برای عذاب وجدان تاپیک نزدم برای احساسات جریحه دارم میگم ،میگم که بدونیدبرای آرزوهای کوچیکتون رسیدن به آرزوهای بزرگتون روازدست ندید ببخشیداذیتتون کردم
ParisaM
یه مثالی زدم یبار برای یکی از بچه ها مثالی که همیشه ی خدا شنیدیم یا اقلا خوندیمش... :)
بامبو! بامبو وقتی میکاریش نشون نمیده جوونه هاشو نشون نمیده خودشو و جوری رفتار میکنه که ادم اصلا یادش میره که تخمی کاشته...
ولی یهو
به خدا چنان رشد میکنه...که کف همه می بره:)
تو داری ریشه میدوونی مامانِ مهربونِ قویِ خفن
داری جاپاتو محکم میکنی
بیا و یه لطفی کن و این بیت رو هزار بار تکرارش کن در روز :
سختی ایام نتواند مرا خاموش کرد
خنده ها چون کبک در کوه و کمر باشد مرا 😉💖 -
@revivalایناحرفای دلمه من هشت ساله برای تغییرزندگیم جنگیدم امانمیشه من خدانیستم منم یه انسانم برای عذاب وجدان تاپیک نزدم برای احساسات جریحه دارم میگم ،میگم که بدونیدبرای آرزوهای کوچیکتون رسیدن به آرزوهای بزرگتون روازدست ندید ببخشیداذیتتون کردم
-
ParisaM
یه مثالی زدم یبار برای یکی از بچه ها مثالی که همیشه ی خدا شنیدیم یا اقلا خوندیمش... :)
بامبو! بامبو وقتی میکاریش نشون نمیده جوونه هاشو نشون نمیده خودشو و جوری رفتار میکنه که ادم اصلا یادش میره که تخمی کاشته...
ولی یهو
به خدا چنان رشد میکنه...که کف همه می بره:)
تو داری ریشه میدوونی مامانِ مهربونِ قویِ خفن
داری جاپاتو محکم میکنی
بیا و یه لطفی کن و این بیت رو هزار بار تکرارش کن در روز :
سختی ایام نتواند مرا خاموش کرد
خنده ها چون کبک در کوه و کمر باشد مرا 😉💖 -
dlrm ممنون ازمهربونیات و دعاهای قشنگت دلم واین روزگاری که بازنای مطلقه نمیسازه میگه بجنگ وبجنگ بجنگ میخونم وامیدمیبندم به خداکه یه روزی بیادوبچه هام بگن ممنون مامان جون بخاطراینکه هستی