یه سوال زیست...
-
@Atefeh-99 خیلی با دقتی چون تو سوال گفته پلیساکارید ذخیره ای در حالی که سلولز ساختاریه ..دمت گرم . ینی درمورد سوال اولت درست میگی
-
@Atefeh-99 خیلی با دقتی چون تو سوال گفته پلیساکارید ذخیره ای در حالی که سلولز ساختاریه ..دمت گرم . ینی درمورد سوال اولت درست میگی
-
-
@Atefeh-99 سلام. میشه چتتون باز کنید!؟
-
@Atefeh-99 در مورد سوال دومتون اون علامت های غلط صحیح نظر شماست یا پاسخ نامه؟
-
@Atefeh-99 ببین مهم ترین ابزار سلول انزیم هان و نظر من اینه
1 درسته 2 غلطه 3درسته 4درسته -
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sahil یه چند لحظه صبر کنید اخه گوشیم مشکل داره
-
@Atefeh-99 چشم
منتظرم -
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Virus در یه سوال زیست... گفته است:
1 درسته 2 غلطه 3درسته 4درسته1 نوشته جزو واکنش دهنده های زیستی اند در صورتی که خود واکنش دهنده های زیستی اند نه جزوشون
-
1 درسته 2 غلطه 3درسته 4درسته1 نوشته جزو واکنش دهنده های زیستی اند در صورتی که خود واکنش دهنده های زیستی اند نه جزوشون
@Atefeh-99 باز کردین!
-
@Atefeh-99 اره ببخشید دقت نکردم به "جزو"
-
نوشتهشده در ۲۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sahil در یه سوال زیست... گفته است:
@Atefeh-99 باز کردین!
الان با لپتاپ وار د شدم حالا باید از کجا چتو باز کنم؟
-
@Atefeh-99 اما در مورد لیپید ها باید بگم که موم ها پلیمرن (پلیمری از اسید های چرب)
اما سر اینکه درشت مولکولن یا نه بحث هس ولی کتابای مدرسه میگن هیچکدوم درشت مولکول نیستن واسه کنکورم ما درشت مولکول نمی گیریمشون -
@Atefeh-99 اما در مورد لیپید ها باید بگم که موم ها پلیمرن (پلیمری از اسید های چرب)
اما سر اینکه درشت مولکولن یا نه بحث هس ولی کتابای مدرسه میگن هیچکدوم درشت مولکول نیستن واسه کنکورم ما درشت مولکول نمی گیریمشونVirus هم پلی مرن وهم درشت مولکول.. موم ها
@Atefeh-99 -
@Atefeh-99 باز کردین!
@Atefeh-99 من رو دنبال کن
-
@Sahil کلا در حیطه کنکور لیپیدارو درشت مولکول نمیگیرن منم خودم نظرم اینه که درشت مولکول هستن بعضیاشون ولی کنکور میگه نه
-
@Atefeh-99 باز کردین!
@Atefeh-99 بلدی منو دنباال کنب!
-
@Sahil کلا در حیطه کنکور لیپیدارو درشت مولکول نمیگیرن منم خودم نظرم اینه که درشت مولکول هستن بعضیاشون ولی کنکور میگه نه
Virus لیپیدها نه درشت مولکولن ونه پلیمر..
فقط موم ها درشت مولکول وپلییمره -
اما سر اینکه درشت مولکولن یا نه بحث هس ولی کتابای مدرسه میگن هیچکدوم درشت مولکول نیستن واسه کنکورم ما درشت مولکول نمی گیریمشون