یه سوال زیست...
-
Virus در یه سوال زیست... گفته است:
@Atefeh-99 همه کربوهیدرات ها که نه چون بعضیا مثه گلوکز مونومرن
منم هینو میگم ولی چون یکی از تستای قلمچی بود پرسیدم
-
@Sahil در یه سوال زیست... گفته است:
Virus لیپیدها نه درشت مولکولن ونه پلیمر..
فقط موم ها درشت مولکول وپلییمرهخب عزیزم موم هم جزو لیپیداس
-
-
@Sahil در یه سوال زیست... گفته است:
Virus اره جزء ش هستش.
ولی لیپیدها گروه متفاوتی دارنای بابا چرا حرف متناقض میزنید موم ها جزو خانواده لیپید ها هستن
-
-
Virus سلام.ببخشید دوباره مزاحمتون میشم
یه سوال داشتم
من برای زیست کتاب نشرالگو رو میخونم و همه تستاشو میزنم و بررسی میکنم و نکاتشو وارد کتابم میکنم...حالا به نظرتون برای تسلط بیشتر و مرور ,دوباره همون تستارو کارکنم یا یه کتاب تست دیگه مثل ایکیو گاج(اخه یکی میگه ایکیو خوبه یکی میگه بده)
و همینطور برای شیمی مبتکران دارم ولی میگن تستاش سادست و ایکیوی شیمی بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنید -
Virus سلام.ببخشید دوباره مزاحمتون میشم
یه سوال داشتم
من برای زیست کتاب نشرالگو رو میخونم و همه تستاشو میزنم و بررسی میکنم و نکاتشو وارد کتابم میکنم...حالا به نظرتون برای تسلط بیشتر و مرور ,دوباره همون تستارو کارکنم یا یه کتاب تست دیگه مثل ایکیو گاج(اخه یکی میگه ایکیو خوبه یکی میگه بده)
و همینطور برای شیمی مبتکران دارم ولی میگن تستاش سادست و ایکیوی شیمی بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنید@Atefeh-99 اولا بگم ای کیو شیمی اگه میتونید جور کنید بگیرید که عالیه فقط واسه تست ولی در مورد زیست من خودم پایه رو کتاب میخونم فقط بعد میرم تست میزنم اون نکته هایی که تو تستا بر حسب تجربه فراموش میکنم رو تو یه روق مینویسم میچسبونم به صفحه مربوطه تو کتاب و تستایی که غلط زدمو علامت میزنگ بعدا دوباره مرور کنم ای کیو زیستم خوبه ولی خیلی ترکیبیه ممکنه اوایل اذیتتون کنه
-
@Atefeh-99 اولا بگم ای کیو شیمی اگه میتونید جور کنید بگیرید که عالیه فقط واسه تست ولی در مورد زیست من خودم پایه رو کتاب میخونم فقط بعد میرم تست میزنم اون نکته هایی که تو تستا بر حسب تجربه فراموش میکنم رو تو یه روق مینویسم میچسبونم به صفحه مربوطه تو کتاب و تستایی که غلط زدمو علامت میزنگ بعدا دوباره مرور کنم ای کیو زیستم خوبه ولی خیلی ترکیبیه ممکنه اوایل اذیتتون کنه
-
سلام در انتخاب عنوان برای تاپیک هایی که ایجاد می کنید دقت کنید مطالعه این تاپیک کمکتون می کنه .
-