پشتیبان ویژه قلم چی
-
کسی اطلاعی درباره پشتیبان ویژه قلم چی داره که چجوریه و اینکه به صلاحه یا نه؟
-
-
@ایمورتال
بستگی داره شرایطش چجوری باشه
هر شهر و بخشش فرق می کنه
از خودشون بپرسید با توجه به قیمتا کامل بهتون توضیح میدنromisa
ممنون -
@ایمورتال
پشتیبانای قلم چی به هیچ دردی نمیخورن وقتتو تلق نکن برو پیش مشاوره بهتره تا یه پشتیبان داشتی باشی . -
@ایمورتال
پشتیبانای قلم چی به هیچ دردی نمیخورن وقتتو تلق نکن برو پیش مشاوره بهتره تا یه پشتیبان داشتی باشی .faaa31
ممنون -
@ایمورتال
پشتیبانای قلم چی به هیچ دردی نمیخورن وقتتو تلق نکن برو پیش مشاوره بهتره تا یه پشتیبان داشتی باشی .faaa31 در پشتیبان ویژه قلم چی گفته است:
@ایمورتال
پشتیبانای قلم چی به هیچ دردی نمیخورن وقتتو تلق نکن برو پیش مشاوره بهتره تا یه پشتیبان داشتی باشی .مشاورم نداشتی نداشتی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
سلام.من خیلی تحقیق کردم در این باره به این نتیجه رسیدم از دانشجوهای پزشکی ( نه اونایی که پشتیبان ویژه ان) که موسسات مختلف دارن یا حتی به صورت شخصی استفاده کنید به نفعتونه. من خودم مشاور پزشکی گرفتم و در طول کمتر از یک ماه پیشرفت ترازی خوبی داشتم.:+1: هزینش هم نسبت به پشتیبان ویژه بهتره.
-
faaa31 در پشتیبان ویژه قلم چی گفته است:
@ایمورتال
پشتیبانای قلم چی به هیچ دردی نمیخورن وقتتو تلق نکن برو پیش مشاوره بهتره تا یه پشتیبان داشتی باشی .مشاورم نداشتی نداشتی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Amin-Mehraji
میدونم اتفاقا ندارم خواستم ببینم اگه به نفع آدمه داشته باشم -
سلام.من خیلی تحقیق کردم در این باره به این نتیجه رسیدم از دانشجوهای پزشکی ( نه اونایی که پشتیبان ویژه ان) که موسسات مختلف دارن یا حتی به صورت شخصی استفاده کنید به نفعتونه. من خودم مشاور پزشکی گرفتم و در طول کمتر از یک ماه پیشرفت ترازی خوبی داشتم.:+1: هزینش هم نسبت به پشتیبان ویژه بهتره.
@mr-mmd
خیلی ممنون از نظرتون -
faaa31 در پشتیبان ویژه قلم چی گفته است:
@ایمورتال
Amin-Mehraji
میشه اونم😂😂ولی بعضیا که شرایط خاص دارن و باید یه مشاور داشته باشن که نظارت و برنامه بجینه براشون
وگرنه اگه ادم خودش بتونه برنامه بچینه و بهش عمل کنه به مشاور نیازی نداره.