مقایسه آزمون های آزمایشی
-
pariaaa در مقایسه آزمون های آزمایشی گفته است:
M_AMIN بنظر من گزینه دو بهتره من پارسال رفتم قلمچی روحیمو باختم ... و چون هفته ای یک بار هست صفحاتی ک واس ازمون مشخص میکنن کم هست و سوالات خیلی ریز از متن در میارن... در ضمن میگن پشتیان داره که خیلی چرته اصن هیچ راهنمایی خاصی نمیکنه و فقط هر هفته زنگ میزنه میگه یادت نره امتحان داری
چند بارم بعد این که امتحان دادم تو حیاط بچه ها رو گیر میاوردن که منم یکیش بودم
ی کارنامه الکی میدادن دسمون باهامون عکس میگفتن که اره مثلا ما پیشرفت کردیم
ینی انقد پشیمونم که رفتم قلمچی که نگو هزینه شم زیاد تر بقیه ازمون هاس در کل اصلا پیشنهاد نمیکنم... ولی اگه بعد ازمون دفترچه شو از سایتش دانلود کنی و خودت حل کنی نکته ریزاشو واسه خودت بنویسی خیلی خوبه... البته این نظر من بود...
خانومی دوهفته یه باره قلمچی
-
قلم چی بری یک و خورده ای پیاده میشی ، بعد میبینی سوالاش روز قبل آزمون دست بچه ها می چرخه
-
با سلام ،
لطفا یکی یه راهنمایی کنه که از احاظ شبیه بودن سوالات به کنکور و پراکندگی سوالات سخت و آسون تو آزمون گزینه دو بهتره یا قلم چی و در کل (لطفا با دلیل )بگید کدومش برای کنکور بهتره؟M_AMIN این فایل رو بهت توصیه میکنم گوش کن اینجا نشد بزارم چون حجمش ۱۲مگ بود www.hasangoli.comخیلی به من کمک کرد تمام آزمون های جامع رو با هم براساس تمام معیار های مهم کنکور برسی میکنه در تمامی رشته ها و کاملا بی طرفه من آزمون گزینه دو رو شرکت کردم امروز که اولین امتحانش بود سطحش خوب بود من بعد ۲ماه تحقیق این آزمون رو انتخاب کردم
-
M_AMIN بنظر من گزینه دو بهتره من پارسال رفتم قلمچی روحیمو باختم ... و چون هفته ای یک بار هست صفحاتی ک واس ازمون مشخص میکنن کم هست و سوالات خیلی ریز از متن در میارن... در ضمن میگن پشتیان داره که خیلی چرته اصن هیچ راهنمایی خاصی نمیکنه و فقط هر هفته زنگ میزنه میگه یادت نره امتحان داری
چند بارم بعد این که امتحان دادم تو حیاط بچه ها رو گیر میاوردن که منم یکیش بودم
ی کارنامه الکی میدادن دسمون باهامون عکس میگفتن که اره مثلا ما پیشرفت کردیم
ینی انقد پشیمونم که رفتم قلمچی که نگو هزینه شم زیاد تر بقیه ازمون هاس در کل اصلا پیشنهاد نمیکنم... ولی اگه بعد ازمون دفترچه شو از سایتش دانلود کنی و خودت حل کنی نکته ریزاشو واسه خودت بنویسی خیلی خوبه... البته این نظر من بود...
-
سلام
دوستان کسی سوالات گزینه دو 19 مهر نظام قدیمـــــو رو نداره؟
فقط اونایی که ثبت نام کردند میتونند سوالارو دانلود کنند
اگه دارید ممنون میشـــــــم بفرستیدfarzad_76
سلام من چون ازمون اول رو ندادم وخواب موندم
دسترسی به پورتالم ندارم متاسفانه. -
سلام
دوستان کسی سوالات گزینه دو 19 مهر نظام قدیمـــــو رو نداره؟
فقط اونایی که ثبت نام کردند میتونند سوالارو دانلود کنند
اگه دارید ممنون میشـــــــم بفرستیدfarzad_76 داخل سایت ها هستش
http://konkur.in/75985/دانلود-آزمون-19-مهر-98-قلمچی.html
dlrm این سایت معمولا سوالات رومیزار -
farzad_76 داخل سایت ها هستش
http://konkur.in/75985/دانلود-آزمون-19-مهر-98-قلمچی.html
dlrm این سایت معمولا سوالات رومیزار -
dlrm
http://konkur.in.... @Dr-Farhan -
farzad_76
دسترسی به پورتالم ندارم متاسفانه.dlrm در مقایسه آزمون های آزمایشی گفته است:
farzad_76
دسترسی به پورتالم ندارم متاسفانه.میشه هر وقت که به صفحه شخصیتون تو سایت گزینه 2 رفتید سوالارو بردارید و بفرستید؟
تشکر -
dlrm در مقایسه آزمون های آزمایشی گفته است:
farzad_76
دسترسی به پورتالم ندارم متاسفانه.میشه هر وقت که به صفحه شخصیتون تو سایت گزینه 2 رفتید سوالارو بردارید و بفرستید؟
تشکر -