سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
سوال 2 : جبر یا اختیار
-
منم یه سوال دارم...اصلا خدا واسه چی مارو درست کرده،مثلا تو دین وزندگی گفته هدف از خلقت انسان رسیدن به قرب الهی هست...خب خداجون همون قرب خودش میذاشتمون...اصلا نمیتونم بفهمم هدف آفرینش چی بوده...خب خدا که به ما نیاز نداره اصلا مارو درست کرده که چی...آینده اصلا هیچ معنی نداره وقتی خدا از قبل همه چیزو تعیین کرده ما فقط داریم یه فیلم بازی میکنیم...
اصلا یه سوال دیگه هم هست...خداوند چجوری آدما رو واسه نبوت یا امامت انتخاب کرده ،از نظر من امامان وانبیای ما خوش شانس بودن...خدا از همون اول تصمیم گرفته که یه امام درست کنه،همونجور که از اول تصمیم گرفته هر کدوم از مارو چجوری درست کنه... -
ایندت از قبل تعیین نشده توی هر لحظه میتونی یه انتخاب کنی میتونی دینتو عوض کنی میتونی کافر شی یا مسلمون پس نگو ایندمو تعیین کرده بلکه از کارهات خبر داره
واسه نبوت بر. اساس معصوم بودنشون کی میتونی وقتی یه زن ازش درخواست میکنه به سمت دری بره که بستس؟ اگه معصوم نبود همونجا به گنااه الوده میشد
خوش شانس نبودن همه چی به خود ادم بستگی داره چرا حر رو به رو امام حسین واستاد اما یه لحظه تصمیمشو عوض کرد و شد بهترین یار امام؟
چرا اون زاهد. وقتی زنه ازش درخواست ... میکنه خودشو به نجاست اغشته میکنه تا سمت گناه نره و بعد بهترین بو از اون فرد میاد؟
خدا انتخاب نکرده ک تو چه جوری درست بشی بلکه توی عالم زر خودت همه چیو انتخاب میکنی اینکه فقیر باشی اینکه این شکل و شمایل رو داشته باشی اینکه کجا زندگی کنی و ... همشو خودت انتخاب میکنی تا به جایگاهی ک خدا ازت میخواد بهش برسی
-
در ضمن تاپیک رو الکی راه انداختین چون خدا میگه توی کارهای من سعی نکنین تجسس کنین چون به مرز جنون و دیوانگی میرسین بلکه به نشانه ها ، ایاتم دقت کنین و توی اونا تأمل کنین
جای اینکه بخواین دین رو به چالش بکشین یا با چارتا سوال چن نفر دیگم به یه سمت دیگه بکشونین توی نشانه و قران خدا فکر کنین و ببینین تو چه عالمی زندگی میکنین
-
حرفای خوبی بودن ...ولی خب قانع نشدم آخه وقتی امام علی تو خانه خدا به دنیا میاد،از همون اول زیر دست پیامبر و فرشته ها بزرگ میشه...خب بایدم بشه امام علی دیگه...هعی بگذریم من الان اینا رو میپرسم شاید یه عده فکر کنن اعتقاداتم ضعیفه...ولی نوچ...من خیلی اماما وخدا وهمشون دوس دارم ...اما جواب سوالممو هم باید بگیرم
-
-
- updated - - -
-
حرفای خوبی بودن ...ولی خب قانع نشدم آخه وقتی امام علی تو خانه خدا به دنیا میاد،از همون اول زیر دست پیامبر و فرشته ها بزرگ میشه...خب بایدم بشه امام علی دیگه...هعی بگذریم من الان اینا رو میپرسم شاید یه عده فکر کنن اعتقاداتم ضعیفه...ولی نوچ...من خیلی اماما وخدا وهمشون دوس دارم ...اما جواب سوالممو هم باید بگیرم
-
-
- updated - - -
-
@lovesick;10825 said:
در ضمن تاپیک رو الکی راه انداختین چون خدا میگه توی کارهای من سعی نکنین تجسس کنین چون به مرز جنون و دیوانگی میرسین بلکه به نشانه ها ، ایاتم دقت کنین و توی اونا تأمل کنین
جای اینکه بخواین دین رو به چالش بکشین یا با چارتا سوال چن نفر دیگم له یه سمت دیگه بکشونین توی نشانه و قران خدا فکر کنین و ببینین تو چه عالمی زندگی میکنینمن سعی نمیکنم چن نفر دیگه رو از دین خارج کنم...هعی...اصلا بیخیال
-
-
aysan;10826 said:
-
-
- updated - - -
-
پسر نوح پسر پیامبر بود چرا عاقبتش اونطوری شد؟ پس حضرت علی هم میتونست بد باشه اما انتخاب کرد راه درست رو
-
-
aysan;10826 said:
-
-
- updated - - -
-
-
-
- updated - - -
-
من سعی نمیکنم چن نفر دیگه رو از دین خارج کنم...هعی...اصلا بیخیال
راس میگیا . راستی اصن چرا من باید .. بیخیالش نمیگم ش اصن ولش کن
-
-
سوالتو بپرس نترس کسی همچین فکری نمیکنه
-
@**مهدی**;10828 said:
ای بابا ...حذفش کردم که...شما چرا تاثیر بد گرفتی...بابا اصن اشتباه کردم...سوال بودن خو.....
-
-
- updated - - -
-
@**مهدی**;10828 said:
ای بابا ...حذفش کردم که...شما چرا تاثیر بد گرفتی...بابا اصن اشتباه کردم...سوال بودن خو.....
-
-
ایت الله بهجت چرا کسی بود که کفاش خودش چفت میشد چرا چشم برزخی داشت و..... چرا اونم که ادم معمولی مثه من و تو بود نه زیر دست امامی بود نه فرشته ای نه هیچکس پس چرا امداد غیبی براش هست برای من و تو نیست؟ هوم؟
امام علی :عبرت ها چقدر فراوانند و عبرت پذیران چقدر اندک ! -
aysan;10832 said:
بله خب..دیدم...
-
-
- updated - - -
-
بله خب..دیدم...
منظورم تو نبودی این که چه برداشتی میکنی تقصیر من نیست
-
-
@lovesick;10831 said:
ایت الله بهجت چرا کسی بود که کفاش خودش چفت میشد چرا چشم برزخی داشت و..... چرا اونم که ادم معمولی مثه من و تو بود نه زیر دست امامی بود نه فرشته ای نه هیچکس پس چرا امداد غیبی براش هست برای من و تو نیست؟ هوم؟
امام علی :عبرت ها چقدر فراوانند و عبرت پذیران چقدر اندک !خو آیت الله بهجتم از همون اول لابد خدا خواسته اینجور آدمی بشه دیگه...
-
-
- updated - - -
-
@lovesick;10831 said:
امام علی :عبرت ها چقدر فراوانند و عبرت پذیران چقدر اندک !خو آیت الله بهجتم از همون اول لابد خدا خواسته اینجور آدمی بشه دیگه...
-
-
- updated - - -
-
@lovesick;10833 said:
منظورم تو نبودی این که چه برداشتی میکنی تقصیر من نیست
منم منظورم شما نبودی...برداشت بد نکن لطفا
-
-
aysan;10834 said:
خو آیت الله بهجتم از همون اول لابد خدا خواسته اینجور آدمی بشه دیگه...
-
-
- updated - - -
-
خو آیت الله بهجتم از همون اول لابد خدا خواسته اینجور آدمی بشه دیگه...
-
-
- updated - - -
-
منم منظورم شما نبودی...برداشت بد نکن لطفا
امام خمینی چی؟
مثال زیاده
اگه به سخن امام علی توجه کنی تا ته مطلب رو میگیری -
-
@lovesick;10835 said:
امام خمینی چی؟
مثال زیاده
اگه به سخن امام علی توجه کنی تا ته مطلب رو میگیریاوهوم...به امام خمینی فکر نکرده بودم ...لابد ایشونم خدا خواسته بشه آدم خوبی دیگه....حدیث زیباییه
-
-
- updated - - -
-
@lovesick;10835 said:
امام خمینی چی؟
مثال زیاده
اگه به سخن امام علی توجه کنی تا ته مطلب رو میگیریاوهوم...به امام خمینی فکر نکرده بودم ...لابد ایشونم خدا خواسته بشه آدم خوبی دیگه....حدیث زیباییه
-
-
- updated - - -
-
@**مهدی**;10838 said:
من هیچی برداشت نکردم [emoji28] [emoji28] [emoji28]
جدا...خدارو شکر...والا من به هرکی سلام بدمم چیزی برداشت میکنه...شما استثنا بودی فعلا...ناراحت نشید ازم،کلا منظوری ندارم
-
-
aysan;10839 said:
اوهوم...به امام خمینی فکر نکرده بودم ...لابد ایشونم خدا خواسته بشه آدم خوبی دیگه....حدیث زیباییه
-
-
- updated - - -
-
اوهوم...به امام خمینی فکر نکرده بودم ...لابد ایشونم خدا خواسته بشه آدم خوبی دیگه....حدیث زیباییه
-
-
- updated - - -
-
جدا...خدارو شکر...والا من به هرکی سلام بدمم چیزی برداشت میکنه...شما استثنا بودی فعلا...ناراحت نشید ازم،کلا منظوری ندارم
کلا یو. دنبال اینی بگین نمیشه
-