-
سلام بر دوستان الاءی
خواستم بپرسم آیا آقای آقاجانی استوکیومتری رو هم تا عید تدریس میکنن؟احمد محمدولی اره کامل شیمی رو میبندن
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۵، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
دوست داشتم ببینم اگر استاد آقاجانی طراح کنکور بود
سیو پنج سوالی که طرح میکرد در چه سطحی بود!!! -
سلام جزوه سوم و پیش از کجا دانلود کنیم ؟
مدیر های محترم الا لطفا برای برسی کامنت ها و جواب گویی ادمین مناسب انتخاب کنید
تا سوالاتی که پرسیده میشه به جواب برسه ممنونdr.motazad
سلام
این تاپیک رو مطالعه کنید
http://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیمدوست خوب سوال شما چندین بار مطرح شد و جواب داده شده
شیمی 2 و پیش 1 در انجمن قرار گرفتن
و بقیه کتاب ها در دسترس نیستن و چاپ نمیشن ! -
dr.motazad
سلام
این تاپیک رو مطالعه کنید
http://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیمدوست خوب سوال شما چندین بار مطرح شد و جواب داده شده
و بقیه کتاب ها در دسترس نیستن و چاپ نمیشن !M.an در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
dr.motazad
سلام
این تاپیک رو مطالعه کنید
و بقیه کتاب ها در دسترس نیستن و چاپ نمیشن !سلام من کل انجمن زیر رو کردم اخه کتاب پیش یک نبود توی بازار هم نیس ک بخرم میشه لینکی که برای خرید یا برای دانلود هست بزارید ؟
-
M.an در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
dr.motazad
سلام
این تاپیک رو مطالعه کنید
و بقیه کتاب ها در دسترس نیستن و چاپ نمیشن !سلام من کل انجمن زیر رو کردم اخه کتاب پیش یک نبود توی بازار هم نیس ک بخرم میشه لینکی که برای خرید یا برای دانلود هست بزارید ؟
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شدهdr.motazad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام من کل انجمن زیر رو کردم اخه کتاب پیش یک نبود توی بازار هم نیس ک بخرم میشه لینکی که برای خرید یا برای دانلود هست بزارید ؟
-
اخ اخ اخ اخ شما هنوز موندید منتظر 0 تا 100 که کی استو بیاد کی شیمی 2 تموم شه
بابا کلاس های درس پارسالش توپه دیگه منتظر نمونید تا این فیلما تکمیل بشه من تا الان کل شیمی 2 استو ترمو و کل پیش 1 رو بستم فقط مونده محلول و اسید و باز و الکترو تا تکمیل شیمی کنکور بخدا من مقایسه کردم چیز اضافه ای درس نمیده تو این مجموعه جدید برید مجموعه پارسالو ببینید توپه مخصوصا شیمی آلی که فوق العادست هرکی شیمی رو تا قبل اسفند ببنده یه برد بزرگ کرده از ما گفتن!
-
نظرات و سوالات خودتون در مورد این فیلم ها رو اینجا بپرسید
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام چگونه میتونم سوالات دوپینگ شیمی 2 رو تهیه کنم
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
لظفا لینک دانلود کتاب پیش1 رو بزارین
توی انجمن پیدا نکردم -
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۵، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط Marjan 77 انجام شده
حسنعلی در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
توی انجمن پیدا نکردمسلام لطفا کتاب پیش 1 اقای اقا جانی رو جزء جزوات سایت قرار بدید
@آدمین
sohrab -
حسنعلی در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
توی انجمن پیدا نکردمسلام لطفا کتاب پیش 1 اقای اقا جانی رو جزء جزوات سایت قرار بدید
@آدمین
sohrabMarjan 77
یکی دو تا پست بالاتر از همین پستی که گذاشتید گذاشته شده. -
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۵، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره متوجه شدم
اما بعضی از بچه ها بدون اینکه سرچ کنن میان میپرسن درموردش -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای بابا چرا شیمی تدریس نمیشه میدونید چند روزه فیلم جدید نذاشتین
اگه نمیخاستین بقیه اش رو بذارین از اول استارت نمیزدین -
اگه نمیخاستین بقیه اش رو بذارین از اول استارت نمیزدینDr.am در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اگه نمیخاستین بقیه اش رو بذارین از اول استارت نمیزدینمیزاررررن میزارررن
اگر توی درسی عقبید از پارسالیا نگا کنید فعلا تا جدیدا بیاد -
اگه نمیخاستین بقیه اش رو بذارین از اول استارت نمیزدیننوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.am در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اگه نمیخاستین بقیه اش رو بذارین از اول استارت نمیزدینشکیبا باشید
-
سلام دوستان تست های دوپینگ استاد رو میشه تهیه کرد؟؟؟؟؟
-
اگه نمیخاستین بقیه اش رو بذارین از اول استارت نمیزدینDr.am در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اگه نمیخاستین بقیه اش رو بذارین از اول استارت نمیزدینببخشيد يادمون نبود با شما هماهنگ كنيم
از اينكه خسارت جبران ناپذيري به شما با توليد انواع محصولات مختلف و عرضه ي رايگان آنها وارد شده، پوزش مي طلبيم.
يادمون نبود به دبيرا بگيم كارهاي شخصي و مهم خودشون رو كنسل كنند!بزرگوار كل كنكور توسط آقاي آقاجاني تدريس شده، مي تونيد از اون ها استفاده كنيد، يه سبك جديد هم امسال داره تدريس ميشه كه جدول زمان بندي خودش رو داره، بنا به دلايلي ضبطش مقداري عقب افتاده و دوباره شروع ميشه اما اين دليل نميشه شما هر طور دوست داريد صحبت كنيد.
اين مدل صحبت نه در شأن ماست و نه در شأن خودتونموفق و مويد باشيد
-
اخ اخ اخ اخ شما هنوز موندید منتظر 0 تا 100 که کی استو بیاد کی شیمی 2 تموم شه
بابا کلاس های درس پارسالش توپه دیگه منتظر نمونید تا این فیلما تکمیل بشه من تا الان کل شیمی 2 استو ترمو و کل پیش 1 رو بستم فقط مونده محلول و اسید و باز و الکترو تا تکمیل شیمی کنکور بخدا من مقایسه کردم چیز اضافه ای درس نمیده تو این مجموعه جدید برید مجموعه پارسالو ببینید توپه مخصوصا شیمی آلی که فوق العادست هرکی شیمی رو تا قبل اسفند ببنده یه برد بزرگ کرده از ما گفتن!
Dr.Masters سلام رفیق من از خودشون سوال کردم گفتند که شیمی 2سال پیش خیلی خوبه ولی شیمی3 میگفتن که خوب نیست نبینید
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام-کسی آیدی شخصی استاد آقا جانی رو نداره؟به شدت نیاز دارم.ممنون میشم سریع تر بگید.
-
همچنان منتظر شیمی پایه...
راستی چرا اینقدر تایم ویدیو ها کمه؟
-
شیمی پارسال آقای آقاجانی بهتره یا امسالی؟