همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
الای عزیز میشه سرعت زیست رو بالا ببرین؟ ما خیلی به تدریس دکتر رحیمی برای ژنتیک جمعیت نیاز داریم.
بابت همه ی زحماتتون یک دنیا ممنون.negar2012 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
الای عزیز میشه سرعت زیست رو بالا ببرین؟ ما خیلی به تدریس دکتر رحیمی برای ژنتیک جمعیت نیاز داریم.
بابت همه ی زحماتتون یک دنیا ممنون.دیگه از این بیشتر؟؟؟هر روز داره زیست میاد
-
negar2012 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ای دی کانالشون منظورمههه
-
دکتر رو دستت نیست مطمعن باش.
من زیست تمام موسسه هارو دیدم هیچکدوم مثل شما اینقدر عالی و دلی درس نمیدناولین بار تدریس پروتئین سازی رو دیدم کف کردم
-
negar2012 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ای دی کانالشون منظورمههه
-
سلام استاد بعد از تدریس این فصل پیش بخش هایی از دوم و سوم هم ک کامل نیست تدریس میکنن؟
-
zahra_75 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام استاد بعد از تدریس این فصل پیش بخش هایی از دوم و سوم هم ک کامل نیست تدریس میکنن؟
اره هرچی نیستو تدزیس میکنن
-
دیگه ریز مباحث نمیخاین؟ ننویسم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام مگه میشه ریزمباحث نخوایم اگه بنویسید ممنون میشیم
-
اخه جلسه قبلو نوشتم ولی نذاشتین رو سایت
شاید ندیدن یا سرشون شلوغه که قرارنداند روی سایت نگران نباش عزیزم دراسرع وقت @ادمین قرارمیده .
لطف میکنی اگر ریزمباحث بقیه جلسات رو هم بنویسی . -
اخه جلسه قبلو نوشتم ولی نذاشتین رو سایت
شاید ندیدن یا سرشون شلوغه که قرارنداند روی سایت نگران نباش عزیزم دراسرع وقت @ادمین قرارمیده .
لطف میکنی اگر ریزمباحث بقیه جلسات رو هم بنویسی . -
بچه ها من زیستم قویه.از کدوم دبیر برا بهتر کردنش استفاده کنم؟
-
lady gaga در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اگ تو مفاهیم مشکلی ندارین و همونطوری ک میگین قوی هستین .. اقای رحیمی!
-
lady gaga در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
از خودت استفاده کن بیشتر بخون ههه
اقای رحیمی خوبن -
استاد رحیمی ی عااااااااااااااالم سپاسگزاریم...........