طرح همیار درسی انجمن آلاء
-
mohammadseven_7 در طرح همیار درسی انجمن آلاء گفته است:
@shoka2000 اهان اوکی ولی بنظرم همون نظام قدیم بدید بهتره
زیست نظام جدید هم کمک میکنین !؟
@sheyda-fkh من نظام قدیم هستم ولی تا جایی که بتونم به نظام جدیدا هم بله
-
سلام به همه ی آلایی ها
ممنون از همه ی دوستانی که دعوتمون رو پذیرفتن و آمادگی شون رو اعلام کردن اما خب میدونید فقط چند نفر رو انتخاب می کنیم اما میدونید که همه اینجا هستیم به همدیگه کمک کنیم :wink: -
سلام به همه ی آلایی ها
ممنون از همه ی دوستانی که دعوتمون رو پذیرفتن و آمادگی شون رو اعلام کردن اما خب میدونید فقط چند نفر رو انتخاب می کنیم اما میدونید که همه اینجا هستیم به همدیگه کمک کنیم :wink:@M-an تبریک به همه دوستان انتخاب شده انشاالله موفق باشید
آرزوی موفقیت:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: -
Negin Abbasi مررسی نگین جان بابا خجالت نده:grin: :grin: :grinning_face_with_sweat: :heart_eyes:
-
منم زیستو هستم😐❤ 😂🙆♀️
-
m-mp-ss شیرهههه
-
m-mp-ss شیرهههه
-
سلام به همه ی آلایی ها
ممنون از همه ی دوستانی که دعوتمون رو پذیرفتن و آمادگی شون رو اعلام کردن اما خب میدونید فقط چند نفر رو انتخاب می کنیم اما میدونید که همه اینجا هستیم به همدیگه کمک کنیم :wink:@M-an در طرح همیار درسی انجمن آلاء گفته است:
سلام به همه ی آلایی ها
ممنون از همه ی دوستانی که دعوتمون رو پذیرفتن و آمادگی شون رو اعلام کردن اما خب میدونید فقط چند نفر رو انتخاب می کنیم اما میدونید که همه اینجا هستیم به همدیگه کمک کنیم :wink:به همه تون تبریک میگم
براتون آرزوی موفقیت می کنم 🌹 -
سلام به همه ی آلایی ها
ممنون از همه ی دوستانی که دعوتمون رو پذیرفتن و آمادگی شون رو اعلام کردن اما خب میدونید فقط چند نفر رو انتخاب می کنیم اما میدونید که همه اینجا هستیم به همدیگه کمک کنیم :wink: -
سلام به همه ی آلایی ها
ممنون از همه ی دوستانی که دعوتمون رو پذیرفتن و آمادگی شون رو اعلام کردن اما خب میدونید فقط چند نفر رو انتخاب می کنیم اما میدونید که همه اینجا هستیم به همدیگه کمک کنیم :wink:@M-an
تبریک میگم