مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه
-
-
@M-an براهردرسی جدا بگم؟
-
@M-an زیست 3ساعت/ شیمی وفیزیک وریاضی 2ساعت/ قرابت: 1 ساعت/ زبان لغت هرشب
برنامه ثابت هرروزم.. ایناهمیشه دارم -
ببین ماهد جان باید بگی مشکلت کجا و تو کدوم دروسه
ببین مثلا یچی مثل زیست اولش ادمو خیلی اذیت میکنه من فقط از رو کتاب میخوندم بعد میرفتم تست میزدم میدیدم از ۳۰تا ۲۰ تاش غلطه ولی خب خود به خود انقد تست میزنی تا دیدت نسبت به زیست خوندن تغییر میکنه به قول معروف دید طراحانه پیدا میکنی
تو زیست بنظرم فقط کتابو بخون و نکات و چگونگی استخراج نکته رو از تستا بکش بیرون
ببین باید نگاه کنی ببینی طراح ب کجای مطلب گیر داده ؟چرا؟
خب اینجوری خود به خود باعث میشه توش پیشرفت کنی منم اوایل خیلی سر درسی مثه زیست اذیت شدم ولی با همینایی که گفتم الان ب راحتی تمام نکات و استخراج و ترکیب میکنم
در مورد چیزی مثه ریاضی و فیزیکم فقط کلمه درگیری کلیدشه اول یه درسنامه یا ویدیو استادی رو میبینی یچیزایی بهت یاد میده بعدش دیگه به خودت بستگی داره باید انقد سوالو اینور اونور کنی تا هم سوادت بیشتر شه هم ی سری قلق رو یاد بگیری خلاصه اینکه اول باید کمیت خوندن زیاد باشه تا کیفیت هم بیاد بالا مخصوصا واسه کسایی ک مشکل دارن اینو میگم
وقتی ساعت مطالعه ت زیاد باشه میتونی رو یه تست ریاضی ۱۰ دیقه زمان بذاری و بفهمیش
من یه زمانی ۳ یا ۴ ساعت ی سوال وقتمو میگرف ولی خب نباید بترسی فقط بری تو دلش یاد بگیری
قلمچی و اینارو ول کن چون سرعتشون زیاده فقط واسه کنکور بخون
مثلا باید سعی کنی تا اواخر فروردین درسارو جمع کنی و اردیبهشت یه جمع بندی کنی و خرداد ازمونای سراسری بزنب تا ایشالا اماده شی
ارزوی موفقیت میکنم . هیچوقت سرد نشو -
@M-an زیست دوم اول کتاب روروزنامه وار می خونم وبعد هرپاراگراف رودرک می کنم وبعد ازاتمام هرصفحه چشامو می بندم ومطالب را قشنگ تو ذهنم میارم وزیر زبانی ذکر می کنم..
وبعد سراغ تست اموزشی می رم وبعد از چن روز تستای چالشی ودرست وحسابی.. این روش زیستم👌👌
ریاضی: فیلم+ تست فقط ابی قلمچی
فیزیک پیش 2" مسلطم.. فیزیک اول حذف کردم و فیزیک دوم هنوز شروع نکردم می خوام فیلم با تست ...
فیزیک سوم از رو گاج می خونمم..
شیمی: آقاجانی با صنیعی ببینم با تست مبتکران وخیلی سبز -
ببین ماهد جان باید بگی مشکلت کجا و تو کدوم دروسه
ببین مثلا یچی مثل زیست اولش ادمو خیلی اذیت میکنه من فقط از رو کتاب میخوندم بعد میرفتم تست میزدم میدیدم از ۳۰تا ۲۰ تاش غلطه ولی خب خود به خود انقد تست میزنی تا دیدت نسبت به زیست خوندن تغییر میکنه به قول معروف دید طراحانه پیدا میکنی
تو زیست بنظرم فقط کتابو بخون و نکات و چگونگی استخراج نکته رو از تستا بکش بیرون
ببین باید نگاه کنی ببینی طراح ب کجای مطلب گیر داده ؟چرا؟
خب اینجوری خود به خود باعث میشه توش پیشرفت کنی منم اوایل خیلی سر درسی مثه زیست اذیت شدم ولی با همینایی که گفتم الان ب راحتی تمام نکات و استخراج و ترکیب میکنم
در مورد چیزی مثه ریاضی و فیزیکم فقط کلمه درگیری کلیدشه اول یه درسنامه یا ویدیو استادی رو میبینی یچیزایی بهت یاد میده بعدش دیگه به خودت بستگی داره باید انقد سوالو اینور اونور کنی تا هم سوادت بیشتر شه هم ی سری قلق رو یاد بگیری خلاصه اینکه اول باید کمیت خوندن زیاد باشه تا کیفیت هم بیاد بالا مخصوصا واسه کسایی ک مشکل دارن اینو میگم
وقتی ساعت مطالعه ت زیاد باشه میتونی رو یه تست ریاضی ۱۰ دیقه زمان بذاری و بفهمیش
من یه زمانی ۳ یا ۴ ساعت ی سوال وقتمو میگرف ولی خب نباید بترسی فقط بری تو دلش یاد بگیری
قلمچی و اینارو ول کن چون سرعتشون زیاده فقط واسه کنکور بخون
مثلا باید سعی کنی تا اواخر فروردین درسارو جمع کنی و اردیبهشت یه جمع بندی کنی و خرداد ازمونای سراسری بزنب تا ایشالا اماده شی
ارزوی موفقیت میکنم . هیچوقت سرد نشو -
روش خوندن عمومی ها.
لغت فقط ستاره دار ادبیات/ عربی" اول پایه می خونم وبعد می رم سراغ دوم.. سوم ججداست.
زبان: از اناری می خونم.... ولی تو درک مطلب وکلوز یکم معنی کلمات بعضی رونمی دونم .. -
-
@Mah-s من خودم تو ادبیات قرابت ارایه تو یه روز و لغت و تاریخ که حفظی هستن رو تو یه روز دیگه میذارم
-
@Mah-s من خودم تو ادبیات قرابت ارایه تو یه روز و لغت و تاریخ که حفظی هستن رو تو یه روز دیگه میذارم
-
@Mah-s الگو ک خوب توضیح داده اگه نفهمیدی از استاد سبطی استفاده کن البته من ندیدم دلی تعریف میکنن
خب شروع کن از الان بخون تا خوده شب بجنب 😊 -
Amin-Mehraji در مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه گفته است:
مهارت رو به شما یاد بده.
خب اگه این مهارت ها رو بلدین به بقیه بچه ها هم عمومی یاد بدین :)
@M-an در مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه گفته است:
مهارت رو به شما یاد بده.
میخوام یه مجموعه بزنم به اسم " راه ابریشم2" بفروشم شون.
-
@M-an در مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه گفته است:
مهارت رو به شما یاد بده.
میخوام یه مجموعه بزنم به اسم " راه ابریشم2" بفروشم شون.
طبق مواردی که تو تاپیک حقیقت گفته بودین چندتا نکته بگم:
آلاء برای انتخاب استادهاش خیلی با وسواس عمل می کنه
چه برای استادی که سابقه تدریس زیادی داره چه برای استادهای جوان تر :)
در مورد اینکه گفته بودین فکر می کنین آلاء داره پولی میشه بیاین منصفانه تر نگاه کنیم آلاء خدمات اصلی آموزشی رو رایگان داره عرضه میده اوایل آلاء فقط کلاس های درس رو به رایگان رو سایت میزاشت
بعد 0تا 100 ها چندین مورد جمع بندی رایگان شب امتحان و شبیه ساز
امسال هم که کارگاه های نکته و تست رایگان هست
بهتر نیست بگین آلاء داره رایگان تر میشه ؟!آلاء که چیزی از خدمات اصلی آموزشیش کم نکرده !
گفتین راه ابریشم بیاین راه ابریشم رو یکم بیشتر بازش کنیم تو راه ابریشم علاوه بر فیلم های مرور کلی تست و پیش آزمون و تحلیل آزمون هست همین چند روز پیش با یهکنکوری برای خرید کتاب رفته بودم تنها هزینه کتاب برای 1 درس مبلغ کمی نبود که با راه ابریشم دیگه کتاب تست هم لازم نیست چون تست زیادی تو این مجموعه هست :) -
سلام.. لطفا تاپیک قفل شود🙏
@M-an -
طبق مواردی که تو تاپیک حقیقت گفته بودین چندتا نکته بگم:
آلاء برای انتخاب استادهاش خیلی با وسواس عمل می کنه
چه برای استادی که سابقه تدریس زیادی داره چه برای استادهای جوان تر :)
در مورد اینکه گفته بودین فکر می کنین آلاء داره پولی میشه بیاین منصفانه تر نگاه کنیم آلاء خدمات اصلی آموزشی رو رایگان داره عرضه میده اوایل آلاء فقط کلاس های درس رو به رایگان رو سایت میزاشت
بعد 0تا 100 ها چندین مورد جمع بندی رایگان شب امتحان و شبیه ساز
امسال هم که کارگاه های نکته و تست رایگان هست
بهتر نیست بگین آلاء داره رایگان تر میشه ؟!آلاء که چیزی از خدمات اصلی آموزشیش کم نکرده !
گفتین راه ابریشم بیاین راه ابریشم رو یکم بیشتر بازش کنیم تو راه ابریشم علاوه بر فیلم های مرور کلی تست و پیش آزمون و تحلیل آزمون هست همین چند روز پیش با یهکنکوری برای خرید کتاب رفته بودم تنها هزینه کتاب برای 1 درس مبلغ کمی نبود که با راه ابریشم دیگه کتاب تست هم لازم نیست چون تست زیادی تو این مجموعه هست :)@M-an
ببخشید آلا پارسال که اولین کنکور نظام جدید بود و به نسبت کنکور آسونی هم بود و حتی در بعضی درس ها عین تمرینات کتاب درسی بدون حتی تغییر عدد داده شده بود چند تا رتبه دورقمی داد؟
-