معنی لغت^ پیش 1
-
سلام..
لطفا سوالات 16 تا 20 حل شه. بامعنی..
ی سوال برای این جورسوالات مفهموم جمله کافی یا نه باید تک تک معنی کنیم جمله رو... من معمولا تو جملات معنی بعضی کلمات نمی دونم چیکار کنم!!!؟؟؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء Amin-Mehraji Virus dlrm romisa اکالیپتوس -
سوال 4هم حل بشه.. @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء Virus Flight dlrm Amin-Mehraji romisa -
سوال 4هم حل بشه.. @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء Virus Flight dlrm Amin-Mehraji romisa -
سلام..
ی سوال برای این جورسوالات مفهموم جمله کافی یا نه باید تک تک معنی کنیم جمله رو... من معمولا تو جملات معنی بعضی کلمات نمی دونم چیکار کنم!!!؟؟؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء Amin-Mehraji Virus dlrm romisa اکالیپتوس@Mah-s در معنی لغت^ پیش 1 گفته است:
سلام..
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء Amin-Mehraji Virus dlrm romisa اکالیپتوسm-mp-ss
این مشکلم هم حل کنید.. که نوشتم معنی تک تک مهم یا مفهوم -
@Mah-s سوال 16 یه ترکیب هست که داخل کتاب هم هست rely on sb به مفهوم تکیه کردن به کمک کردن کاری توسط شخضی دیگه . سوال 17 aero به معنای هوایی و aerobic به معنی هوازی است. طبق ادامه سوال وقتی میگه به نفس نفس بیوفتی یعنی هوازی. سوال 18 خسته شدن از کاریه. با معنی گزینه ها یه کار تکراری برامون خسته کنندس که گزینه 4. سوال 19 وقتی میگه ایده ها خوب نیستن پس دنبال یه ایده جدید و خوبن که با معنی گزینه ها گزینه 3 میشه. سوال 20 وقت کسی نمیدونه چیکار کنه. وقتی یکی حرف میزنه عنی نظرشو داره میگه که باززمممم با معنی گزینه ها گزینه 1 میشه
-
@Mah-s سوال 16 یه ترکیب هست که داخل کتاب هم هست rely on sb به مفهوم تکیه کردن به کمک کردن کاری توسط شخضی دیگه . سوال 17 aero به معنای هوایی و aerobic به معنی هوازی است. طبق ادامه سوال وقتی میگه به نفس نفس بیوفتی یعنی هوازی. سوال 18 خسته شدن از کاریه. با معنی گزینه ها یه کار تکراری برامون خسته کنندس که گزینه 4. سوال 19 وقتی میگه ایده ها خوب نیستن پس دنبال یه ایده جدید و خوبن که با معنی گزینه ها گزینه 3 میشه. سوال 20 وقت کسی نمیدونه چیکار کنه. وقتی یکی حرف میزنه عنی نظرشو داره میگه که باززمممم با معنی گزینه ها گزینه 1 میشه
-
16 گزینه 3--- rely on.
بسیاری از مادران شاغل برای نگهداری از فرزندانشون به کمک والدینشون(پدربزرگ و مادربزرگ ها) تکیه میکنند.
17 گزینه 2--- aerobic
من عاشق دویدن، شنا و دیگر ورزش های هوازی که به تنفس سرعت میدهند هستم.
18 گزینه 4--- repetitive
مادر میگه از کارهای تکراری خانه مثل شستن و تمیزکاری خسته (کسل) است.
19 گزینه 3--- fresh
روش قدیمی انجام کارهامون به اندازه کافی خوب نیست. ما روش های جدیدتری نیاز داریم.
20 گزینه 1--- suggested
چون بچه ها نمیدونستند چطور درست انجام بدهند یکی از آنها پیشنهاد داد نظر معلم رو بپرسند.من در حد توانم جواب دادم امیدوارم درست باشه.
در ضمن برای این سوالها بهترین روش دونستن کل مفهوم جمله است. ضمن اینکه یه سری نکات کلیدی هم کمک میکنه. مثل on در سوال 16. اغلب موارد rely همراه با on میاد و نکات دیگه -
m-mp-ss شما قدیمین؟
روش خوندن زبانتون میگین؟
من داخل حل سوالات اینجوری معنی بعضی کلمات نمی دونم ایا معنی مهم یا مفهوم@Mah-s خیر جدیدم. زبان من 6 سال کلاس میرفتم و اینا یکم برام زیادی راحتن. هر دوتاش لازمه. میدونی یه زمانی باید رد گزینه بکنی چون بعضی وقتا واقعا سه تا گزینه بی مفهوم و مسخره میده. یه جاهایی هم نه باید سوالو ادامه بدی با توجه به ان و دایره کلماتی که بلدید بزنی تستو
-
16 گزینه 3--- rely on.
بسیاری از مادران شاغل برای نگهداری از فرزندانشون به کمک والدینشون(پدربزرگ و مادربزرگ ها) تکیه میکنند.
17 گزینه 2--- aerobic
18 گزینه 4--- repetitive
19 گزینه 3--- fresh
روش قدیمی انجام کارهامون به اندازه کافی خوب نیست. ما روش های جدیدتری نیاز داریم.
20 گزینه 1--- suggested
چون بچه ها نمیدونستند چطور درست انجام بدهند یکی از آنها پیشنهاد داد نظر معلم رو بپرسند.من در حد توانم جواب دادم امیدوارم درست باشه.
در ضمن برای این سوالها بهترین روش دونستن کل مفهوم جمله است. ضمن اینکه یه سری نکات کلیدی هم کمک میکنه. مثل on در سوال 16. اغلب موارد rely همراه با on میاد و نکات دیگه -
16 گزینه 3--- rely on.
17 گزینه 2--- aerobic
18 گزینه 4--- repetitive
19 گزینه 3--- fresh
20 گزینه 1--- suggested
در ضمن برای این سوالها بهترین روش دونستن کل مفهوم جمله است. ضمن اینکه یه سری نکات کلیدی هم کمک میکنه. مثل on در سوال 16. اغلب موارد rely همراه با on میاد و نکات دیگه@zivar شما نظام قدیمی؟
روش خوندنت ربامت میگی