روش خوندن
-
منظورت جمع بندی در چه زمانیه؟
-
ببینین .. بستگی داره که شما در چه سطحی هستی و ترازت چنده؟
-
در درجه اول فصل هایی رو میخونی که تا حالا نخوندی
-
امتحان ترم دار ی دیگه؟ آره؟
-
سال دومته؟
-
پشت کنکوری سال دومم ..شما چطور سال سومته یا دوم؟
-
مینا خانوم اصلا مهم نیست در چ سطحی هستین و چ ترازی دارید
کی گفته تراز مهمه ک اول بحث تراز رو میارن وسط؟؟
شما میتونی ی برنامه 4 هفته 3 هفته ببندی ک بتونی پیش 1 رو جمع بندی کنی همراه بقیه ک حتیی دارن مدرسه میرن مثل من
برنامه رو خودتون میتونید بنویسید اگرم مشکل دارید بگید خودم بهتون میدم برنامه خودمو بخونید
جمع بندی پیش یک اصلا مشکل نیست فقط یک تلاش لازمه شما هم ک فار التحصیل و کلی وقت اضافه -
بچه های فارغ التحصیل روش خوندنتون تودوران جمع بندی چیه میشه بگییییییییین
در دو هفته اول تا جایی که میتونیم از ضعف ها شروع میکنیم و میخونیم و تست میزنیم اونم متعادل و به نقاط قوت میرسیم و تست میزنیم اگر هم نخونده بودیم شروع به خوندن میکنیم.در کل به طور متعادل نقاط قوت را بالا نگه میداریم و روی ضعف هامون کار میکنیم.و هفته سوم دیگه مبحث جدید نه بلکه فقط تست های هر چی که تو دو هفته خوندیم
-
مینا خانوم اصلا مهم نیست در چ سطحی هستین و چ ترازی دارید
کی گفته تراز مهمه ک اول بحث تراز رو میارن وسط؟؟
شما میتونی ی برنامه 4 هفته 3 هفته ببندی ک بتونی پیش 1 رو جمع بندی کنی همراه بقیه ک حتیی دارن مدرسه میرن مثل من
برنامه رو خودتون میتونید بنویسید اگرم مشکل دارید بگید خودم بهتون میدم برنامه خودمو بخونید
جمع بندی پیش یک اصلا مشکل نیست فقط یک تلاش لازمه شما هم ک فار التحصیل و کلی وقت اضافهDR.PeRshIA برنامتونو میدیییییییییییییییین ببینم
-
بچه های فارغ التحصیل روش خوندنتون تودوران جمع بندی چیه میشه بگییییییییین
در دو هفته اول تا جایی که میتونیم از ضعف ها شروع میکنیم و میخونیم و تست میزنیم اونم متعادل و به نقاط قوت میرسیم و تست میزنیم اگر هم نخونده بودیم شروع به خوندن میکنیم.در کل به طور متعادل نقاط قوت را بالا نگه میداریم و روی ضعف هامون کار میکنیم.و هفته سوم دیگه مبحث جدید نه بلکه فقط تست های هر چی که تو دو هفته خوندیم