روش مطالعه
-
سلام دوستان سوالی داشتم شیمی رو چطوری بخونم که خیلی عالی یادبگیرم و معلممون سوالاتی میپرسه که خیلی نزدیک به کتاب هست ولی تو خود کتاب اصلا پیدا نمیشه کردش و من تو یکی از ازمون ها شرکت میکنم و هر دو هفته یه بار میرم برای ازمون ولی اونطوری که وقت کنم بخونم وقت نمیکنم باید چه کرد با اینکه دیگه علان وقتم تقریبا ازاد هست ولی وقت نمیکنم
-
-
حتما فیلم های استاد پویان نظر رو ببین...
همین کافیه...با دیدن فیلما و یادداشت کردن نکات و سوال ها ،شیمی رو در حد عالی یاد میگیری.😊😊 -
حتما فیلم های استاد پویان نظر رو ببین...
همین کافیه...با دیدن فیلما و یادداشت کردن نکات و سوال ها ،شیمی رو در حد عالی یاد میگیری.😊😊@Erfan-11 متاسفانه من امروز تمام حرف های استاد رو تو دفتر نوشتم ولی موقعی که سوال رو پرسید دفتر رو پنهانی وا کردم گفتم چیز هایی که نوشته بودم گفت نیست گفت چرا الکترون تو در در تمام لایه ها پخش میشه
-
@Erfan-11 متاسفانه من امروز تمام حرف های استاد رو تو دفتر نوشتم ولی موقعی که سوال رو پرسید دفتر رو پنهانی وا کردم گفتم چیز هایی که نوشته بودم گفت نیست گفت چرا الکترون تو در در تمام لایه ها پخش میشه
-
arvinn بله...همه ی مطالب رو به طور کامل تدریس میکنن.
@Erfan-11 میگم مهندس جان من اموزش های این استادم دقیق دیدم رفتم سر کلاس ولی سوال های معلممون خیلی خیلی حرفه ای هستش متنش اصلا تو کتاب پیدا نمیشه اصلا و مفهومی
-
@Erfan-11 میگم مهندس جان من اموزش های این استادم دقیق دیدم رفتم سر کلاس ولی سوال های معلممون خیلی خیلی حرفه ای هستش متنش اصلا تو کتاب پیدا نمیشه اصلا و مفهومی
-
-