Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انتخاب منابع
  4. کدوم استاد برا فیزیک نظام قدیم
کدوم استاد شیمی!؟
MeowsM
سلام دوستان. میشه لطفا یه راهنمایی کنین بگین فیلمای کدوم استاد شیمی برا دهم بهتره ؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @دهم @یازدهم @ریاضیا @تجربیا
انتخاب منابع
منبع کنکور
7
بچه ها من یازدهمم میخام تابستون برای کنکور بخونم ولی واقعا نمیدونم از چه منابعی استفاده کنم تک پایه بزنم یا جامع بزنم کلا هیچ اطلاعاتی ندارم صفرم میشه یه کمکی بکنید بهم
انتخاب منابع
سوالات سطح بالا
mr.vinyzoM
سلام بچه ها راستش هر سال تو امتحانات برای بیست یسری سوالات چالشی میدن که خب سطحش بالاتر از سطح امتحانات نهایی و یا کتابه میخواستم بدونم سوالاتی در این سطح (چالشی ،سطح بالا ) رو جایی یا فایلی سراغ دارین که بزاره و درکل براشون چیکار کنم ..؟؟؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
انتخاب منابع
ماز
E
سلام. آزمون های سالیانه ماز برای شیمی و زیست رو از کجا میشه دانلود کرد؟ @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
انتخاب منابع
ریاضی و شیمی و فیزیک
Ramos9248R
سلام دوستان کتاب خوب برا امتحانات نهایی درس های محاسباتی چی پیشنهاد میدین؟ فرمول بیست یا ماجرای بیست؟ @تجربیا @ریاضیا @Aqua @_-Reza-_
انتخاب منابع
انتخاب منابع
JaanaJ
سلام . خواستم بدونم که از چه کتاب تستایی استفاده می‌کنید؟ کدوم موسسه هارو میرید ؟ واسه دروس تخصصی با کدوم دبیر پیش میرید ؟ لطفا هر چی که استفاده کردید رو بگید .
انتخاب منابع
نردبام جامع یا تک درس؟
فرازف
باسلام وقت بخیر بنده دانش آموز پایه یازدهم ریاضی هستم سال دهم را در تابستان سال قبل با کتاب نردبام ریاضی و نردبام فیزیک دوره کرده ام و سال قبل(دهم) و امسال (یازدهم)همگام با تدریس معلم تست زده ام امسال به نظر شما برای دوره درس های یازدهم در تابستان،کتاب نردبام حسابان یازدهم بگیرم یا نردبام جامع؟ لطفا راهنمایی کنید
انتخاب منابع
ماجرای بیست خیلی سبز یا فرمول بیست گاج؟
Ramos9248R
سلام بچه ها امیدوارم که این روزا رو به بهترین نحو بگذرونید من میخوام واسه درس های عمومی دوازدهم کتاب کمک درسی بگیرم و بین فرمول بیست و ماجرای بیست دو دل هستم شما کدوم یک از این کتاب ها رو پیشنهاد میدین؟ @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم
انتخاب منابع
استاد کازرانیان یا داداشی یا یاری
elham malekiE
من خودم تعریف استاد کازرانیان رو خیلی شنیدم ولی نمی دونم برای حل راحت تست های کنکور سراسری صفر تا صد کدوم استاد بهتره؟؟
انتخاب منابع
پک کامل راه ابریشم آلا (404)
D
پک کامل راه ابریشم آلا (۴۰۴) با کمترین قیمت
انتخاب منابع
کتاب تست حفظیات
mr.vinyzoM
سلام بچه ها دنبال یک کتاب تست که فقط از حفظیات شیمی باشه میگردم .کتابی که هیچ مسئله ای نداشته باشه ...میشناسین؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
انتخاب منابع
استاد لکستانی
F
سلام ببخشید من فقط با توضیحات ایشون ریاضی رو میفهمم و از حرفای دبیرمون هیچی نمیفهمم. دوره چرا کامل نیست؟ تورق گفتن ضبط میکنند ندیدم ولی. حالشون خوبه؟واقعا استاد عالی هستن نیاز دارم به تدریشون
انتخاب منابع
حسابان ۱
I
بچه ها کسی تاحالا با بهرام جلالی برای حسابان یازدهم کلاس داشته؟
انتخاب منابع
دوره برای دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم که جای خوب قبول شم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم برای سال دهم؟
انتخاب منابع
دوره برای سال دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم ؟(رشته ریاضی)
انتخاب منابع
کتاب های درسی دوازدهم
لیلی_ل
سلام وقتتون بخیر باشه یکی از آشنا هامون انسانی بوده و امسال تغییر رشته داده و میخواهد کنکور تجربی بده از کسانی که اینجا کنکور دادن‌ و فارغ التحصیل ۴۰۲ یا ۴۰۳ هستن کسی هست که کتاب های درسی دوازدهم رو داشته باشد و لطف کنه بهش بده؟ اگه کسی هست لطفا بهم بگین ممنون 🪷
انتخاب منابع
منابع
1
سلام دوستان میخواستم بپرسم با فیلم های رایگان آلا میشه در نهایی و کنکور نتیجه گرفت؟
انتخاب منابع
منبع دوم
HakoH
سلام.امیدوارم برقرار باشین خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین . . . .پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
انتخاب منابع
کتاب تست
HakoH
سلاممم من یه دنبال یه منبع خوب با درسنامه بهتر برای امار و احتمال میگردم...اصلا هرچی کتاب تست پیشنهادی برای رشته ریاضی دارید میشه بیگید ...یا ویدیو که میتونه کمک کننده باشه بهم ممنون میشم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم
انتخاب منابع
نردبون یا IQ ؟!
Michael VeyM
هاعیی چخبر خوبین خوشین سلامتین؟ دو تا سوال سوال ۱: بچه ها برای درس های زیست فیزیک شیمی ریاضی هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟ و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین. سوال ۲: برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟ @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
انتخاب منابع

کدوم استاد برا فیزیک نظام قدیم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده انتخاب منابع
18 دیدگاه‌ها 5 کاربران 149 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • MahhhM آفلاین
    MahhhM آفلاین
    Mahhh
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام. بهتر تدریس کردن.. .و تو کنکورتون واقعا جواب گرفتید؟؟
    رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء @zedtwo dlrm romisa

بر خیز و مخور غم جهان گذران
    بنشین و دمی به شادمانی گذران💚👣

amirh_hmyfA GolsaG 2 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • MahhhM Mahhh

رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء @zedtwo dlrm romisa

amirh_hmyfA آفلاین
      amirh_hmyfA آفلاین
      amirh_hmyf

@Mah-s
      آقای طلوعی خیلی خوب درس میدن
      آقای کارزانیان هم خوبن

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
      فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

MahhhM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • amirh_hmyfA amirh_hmyf

@Mah-s
        آقای طلوعی خیلی خوب درس میدن
        آقای کارزانیان هم خوبن

MahhhM آفلاین
        MahhhM آفلاین
        Mahhh
        دانش آموزان آلاء

@ایمورتال کدوم نتیجه گرفنین؟

amirh_hmyfA 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • MahhhM Mahhh

@ایمورتال کدوم نتیجه گرفنین؟

amirh_hmyfA آفلاین
          amirh_hmyfA آفلاین
          amirh_hmyf

@Mah-s
          من نظام جدیدم
          دهم که وبدم نگاه میکردمشون
          جفتشون هم خوبن
          ففقط اقای طلوعی بیشتر فرمول محور درس میده ولی آقای کارزانیان مفهومی
          فک کنم برای شما اقای کارزانیان بهتر باشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • MahhhM Mahhh

GolsaG آفلاین
            GolsaG آفلاین
            Golsa

@Mah-s اگر میخواید نظام قدیم کنکور بدید حتمااااا حتمااااا از فیلمای آقای طلوعی استفاده کنید بهترین معلمی که من تا به حال در درس فیزیک دیدم فوق العادن ایشون باسواد و حرفه ای و کامل و جامع درس میدن بطوری ک حتی نیاز به خوندن درسنامه ی کتاب های کمک اموزشی ندارید فیلماشونو ببینید و جزوه نویسی کنید و بخونید و تست بزنید از پس هر سوالی چه کنکور و چه ازمون ازمایشی برمیاید معرکه هستن😍آقای کارزانیان رو نمیدونم برای نظام قدیم تدریس کردن یا نه من ندیدم اگر هم داشتن ولی بچه های نظام جدید ازشون راضی بودن
            خلاصه اینکه اگر میخواید نظام قدیم کنکور بدید آقای طلوعی رو دنبال کنید که معرکه هستن😍خدا ازشون راضی باشه انشالله🌸

amirh_hmyfA MahhhM 2 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • GolsaG Golsa

@Mah-s اگر میخواید نظام قدیم کنکور بدید حتمااااا حتمااااا از فیلمای آقای طلوعی استفاده کنید بهترین معلمی که من تا به حال در درس فیزیک دیدم فوق العادن ایشون باسواد و حرفه ای و کامل و جامع درس میدن بطوری ک حتی نیاز به خوندن درسنامه ی کتاب های کمک اموزشی ندارید فیلماشونو ببینید و جزوه نویسی کنید و بخونید و تست بزنید از پس هر سوالی چه کنکور و چه ازمون ازمایشی برمیاید معرکه هستن😍آقای کارزانیان رو نمیدونم برای نظام قدیم تدریس کردن یا نه من ندیدم اگر هم داشتن ولی بچه های نظام جدید ازشون راضی بودن
              خلاصه اینکه اگر میخواید نظام قدیم کنکور بدید آقای طلوعی رو دنبال کنید که معرکه هستن😍خدا ازشون راضی باشه انشالله🌸

amirh_hmyfA آفلاین
              amirh_hmyfA آفلاین
              amirh_hmyf

Golsa
              دوست عزیز در معرکه بودن ایشون که شکی نیست
              ولی خیلی فرمول میگه و این احتمال رو افزایش میده که فرمولا تو کنکور از یاد آدم بره
              پس بهتره بیس مطالب رو کامل بهمه بعد بیاد آقای طلوعی رو ببینه

GolsaG 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • amirh_hmyfA amirh_hmyf

Golsa
                دوست عزیز در معرکه بودن ایشون که شکی نیست
                ولی خیلی فرمول میگه و این احتمال رو افزایش میده که فرمولا تو کنکور از یاد آدم بره
                پس بهتره بیس مطالب رو کامل بهمه بعد بیاد آقای طلوعی رو ببینه

GolsaG آفلاین
                GolsaG آفلاین
                Golsa
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Golsa انجام شده

@ایمورتال عزیزم شما نظام جدید هستی و ایشون برای نظام قدیم سوال کردن کنکور نظام قدیمم فیزیکش بیشترش فرمول محوره😘😘😘

amirh_hmyfA MahhhM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • GolsaG Golsa

@ایمورتال عزیزم شما نظام جدید هستی و ایشون برای نظام قدیم سوال کردن کنکور نظام قدیمم فیزیکش بیشترش فرمول محوره😘😘😘

amirh_hmyfA آفلاین
                  amirh_hmyfA آفلاین
                  amirh_hmyf

Golsa
                  چی بگم
                  شاید شما درست میگین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • GolsaG Golsa

MahhhM آفلاین
                    MahhhM آفلاین
                    Mahhh
                    دانش آموزان آلاء

Golsa شما نظام قدیمی؟.کنکور 98 باطلوعی خوب جواب دادی فیزیک

GolsaG 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • GolsaG Golsa

MahhhM آفلاین
                      MahhhM آفلاین
                      Mahhh
                      دانش آموزان آلاء

Golsa من بعضی جاساتش دیدم مثل حرکت.
                      ولی ازپس تستای گاج برنیومدمممم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • MahhhM Mahhh

GolsaG آفلاین
                        GolsaG آفلاین
                        Golsa

@Mah-s چه حیف ولی من اتفاقا همون فصل حرکت رو که نرسیده بودم تست چندانی کار کنم حدود هشتاد درصد پاسخ دادم در آزمون آزمایشی سال قبل و وقتی هم که تست کار کردم به مشکل مهمی برنخوردم البته منبع من چهارجلدی خیلی سبز هست به هر حال باید با استاد مربوطه ارتباط برقرار کرد و من با ایشون خیلی خوب ارتباط برقرار کردم در حد کنکور نظام قدیم از نظر من عالی هستن🤩

MahhhM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • GolsaG Golsa

@Mah-s چه حیف ولی من اتفاقا همون فصل حرکت رو که نرسیده بودم تست چندانی کار کنم حدود هشتاد درصد پاسخ دادم در آزمون آزمایشی سال قبل و وقتی هم که تست کار کردم به مشکل مهمی برنخوردم البته منبع من چهارجلدی خیلی سبز هست به هر حال باید با استاد مربوطه ارتباط برقرار کرد و من با ایشون خیلی خوب ارتباط برقرار کردم در حد کنکور نظام قدیم از نظر من عالی هستن🤩

MahhhM آفلاین
                          MahhhM آفلاین
                          Mahhh
                          دانش آموزان آلاء

Golsa خیلی سبز پیش ندارم..
                          اها. پس تو کنکور چی؟
                          98

GolsaG 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • MahhhM Mahhh

GolsaG آفلاین
                            GolsaG آفلاین
                            Golsa

@Mah-s بله نظام قدیمم بنظرم مفاهیم و فرمولارو خیلی ساده تر از درسنامه ها بیان میکنن برای همین حل تست خیلی ساده تر میشه و نیاز به گذاشتن زمان زیاد و فشار اوردن زیادی به ذهن و حفظ کلی فرمول جورواجور نیست مثلا حرکت رو اگه بخوایم با درسنامه پیش ببریم یک ماهم کمشه ولی با ایشون دو هفته هم کافی فیلمارو مثل کلاس درس میدیدم و جزوشون رو مینوشتم (خوبیش اینه که امسال قسمتایی که پارسال دیدم رو نمیخواد دوباره جزوه نویسی کنم و فقط همزمان با فیلما میبینمشون) بعد هم مرور و خوندن جزوهو تست اموزشی و بعدا هم تست زماندار و مروری

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • MahhhM Mahhh

اها. پس تو کنکور چی؟
                              98

GolsaG آفلاین
                              GolsaG آفلاین
                              Golsa

@Mah-s من متاسفانه پارسال یسری مشکل پیش اومد نتونستم کامل درس بخونم و در نتیحه کامل هم فیلمارو ببینم و نوت برداری کنم و تست بزنم همون چنتا فصلی رو که خوندم و نوت برداری کرده بودم و تازه خیلیاشن تست نزده بودم به لطف ایشون تونستم جواب بدم یعنی همون درصدیم که کسب کردم بخاطر همون چندتا قسمتی بود که دیده بودم😍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • MahhhM Mahhh

اها. پس تو کنکور چی؟
                                98

GolsaG آفلاین
                                GolsaG آفلاین
                                Golsa

@Mah-s به هر حال میگم که اون مباحثی رو که حتی یکبار فیلمشون رو دیدم چه در ازمون ازمایشی اون زمان و چه در کنکور بیشترشون رو میتونستم جواب بدم(مربوط به همون مباحث) اما خب در هر صورت مرور و پیوستگی و انسجام شرط موفقیته،به هر حال بنظر من اگر کسی واقعا فیلمارو دقیق ببینه و نوت برداری کنه و تست اموزشی به مقدار کافی و بعد هم تست زماندار و دوره ای در طول سال کار کنه میتونه نتیجه ی خیلی خوبی بگیره من علاوه بر خودم دوستانم هم از فیلمای ایشون استفاده میکردن که نتایج و درصدای خیلی خوبی گرفتن🌸ولی باز هم خودتون بهترین کسی که میتونه بهتون کمک کنه خودتون هستید میتونید یک مبحث مشترک مثلا آینه ها رو یک قسمتشو با هر دو استاد ببینید و ببینید با کدوم بهتر ارتباط برقرار میکنید و بعد انتخاب کنید🌸موفق باشید انشالله❣

MahhhM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • GolsaG Golsa

@Mah-s به هر حال میگم که اون مباحثی رو که حتی یکبار فیلمشون رو دیدم چه در ازمون ازمایشی اون زمان و چه در کنکور بیشترشون رو میتونستم جواب بدم(مربوط به همون مباحث) اما خب در هر صورت مرور و پیوستگی و انسجام شرط موفقیته،به هر حال بنظر من اگر کسی واقعا فیلمارو دقیق ببینه و نوت برداری کنه و تست اموزشی به مقدار کافی و بعد هم تست زماندار و دوره ای در طول سال کار کنه میتونه نتیجه ی خیلی خوبی بگیره من علاوه بر خودم دوستانم هم از فیلمای ایشون استفاده میکردن که نتایج و درصدای خیلی خوبی گرفتن🌸ولی باز هم خودتون بهترین کسی که میتونه بهتون کمک کنه خودتون هستید میتونید یک مبحث مشترک مثلا آینه ها رو یک قسمتشو با هر دو استاد ببینید و ببینید با کدوم بهتر ارتباط برقرار میکنید و بعد انتخاب کنید🌸موفق باشید انشالله❣

MahhhM آفلاین
                                  MahhhM آفلاین
                                  Mahhh
                                  دانش آموزان آلاء

Golsa خیلی ممنون.
                                  هم چنین شما هم موفق باشید 🌹🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • MavenM آفلاین
                                    MavenM آفلاین
                                    Maven

من هم کازرانیان دیدم هم طلوعی.
                                    هر دوشون خوب هستن . اما آقای کازرانیان و انتخاب کردم چون باهاشون راحت تر بودم ضمن اینکه خیلی ریلکس و راحت هستن و مفهومی یاد میدن.
                                    آقای طلوعی خیلی فرمولی پیش میرن که من دوست نداشتم.

mohammadseven_7M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • MavenM Maven

من هم کازرانیان دیدم هم طلوعی.
                                      هر دوشون خوب هستن . اما آقای کازرانیان و انتخاب کردم چون باهاشون راحت تر بودم ضمن اینکه خیلی ریلکس و راحت هستن و مفهومی یاد میدن.
                                      آقای طلوعی خیلی فرمولی پیش میرن که من دوست نداشتم.

mohammadseven_7M آفلاین
                                      mohammadseven_7M آفلاین
                                      mohammadseven_7

@zivar کازرانیان عالیست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      پاسخ
                                      • پاسخ به عنوان موضوع
                                      وارد شوید تا پست بفرستید
                                      • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                      • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین