سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
کدوم استاد برا فیزیک نظام قدیم
-
سلام. بهتر تدریس کردن.. .و تو کنکورتون واقعا جواب گرفتید؟؟
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @zedtwo dlrm romisa -
@Mah-s
آقای طلوعی خیلی خوب درس میدن
آقای کارزانیان هم خوبن -
@ایمورتال کدوم نتیجه گرفنین؟
-
@Mah-s
من نظام جدیدم
دهم که وبدم نگاه میکردمشون
جفتشون هم خوبن
ففقط اقای طلوعی بیشتر فرمول محور درس میده ولی آقای کارزانیان مفهومی
فک کنم برای شما اقای کارزانیان بهتر باشه -
@Mah-s اگر میخواید نظام قدیم کنکور بدید حتمااااا حتمااااا از فیلمای آقای طلوعی استفاده کنید بهترین معلمی که من تا به حال در درس فیزیک دیدم فوق العادن ایشون باسواد و حرفه ای و کامل و جامع درس میدن بطوری ک حتی نیاز به خوندن درسنامه ی کتاب های کمک اموزشی ندارید فیلماشونو ببینید و جزوه نویسی کنید و بخونید و تست بزنید از پس هر سوالی چه کنکور و چه ازمون ازمایشی برمیاید معرکه هستنآقای کارزانیان رو نمیدونم برای نظام قدیم تدریس کردن یا نه من ندیدم اگر هم داشتن ولی بچه های نظام جدید ازشون راضی بودن
خلاصه اینکه اگر میخواید نظام قدیم کنکور بدید آقای طلوعی رو دنبال کنید که معرکه هستنخدا ازشون راضی باشه انشالله -
@ایمورتال عزیزم شما نظام جدید هستی و ایشون برای نظام قدیم سوال کردن کنکور نظام قدیمم فیزیکش بیشترش فرمول محوره
-
@Mah-s چه حیف ولی من اتفاقا همون فصل حرکت رو که نرسیده بودم تست چندانی کار کنم حدود هشتاد درصد پاسخ دادم در آزمون آزمایشی سال قبل و وقتی هم که تست کار کردم به مشکل مهمی برنخوردم البته منبع من چهارجلدی خیلی سبز هست به هر حال باید با استاد مربوطه ارتباط برقرار کرد و من با ایشون خیلی خوب ارتباط برقرار کردم در حد کنکور نظام قدیم از نظر من عالی هستن
-
@Mah-s بله نظام قدیمم بنظرم مفاهیم و فرمولارو خیلی ساده تر از درسنامه ها بیان میکنن برای همین حل تست خیلی ساده تر میشه و نیاز به گذاشتن زمان زیاد و فشار اوردن زیادی به ذهن و حفظ کلی فرمول جورواجور نیست مثلا حرکت رو اگه بخوایم با درسنامه پیش ببریم یک ماهم کمشه ولی با ایشون دو هفته هم کافی فیلمارو مثل کلاس درس میدیدم و جزوشون رو مینوشتم (خوبیش اینه که امسال قسمتایی که پارسال دیدم رو نمیخواد دوباره جزوه نویسی کنم و فقط همزمان با فیلما میبینمشون) بعد هم مرور و خوندن جزوهو تست اموزشی و بعدا هم تست زماندار و مروری
-
@Mah-s من متاسفانه پارسال یسری مشکل پیش اومد نتونستم کامل درس بخونم و در نتیحه کامل هم فیلمارو ببینم و نوت برداری کنم و تست بزنم همون چنتا فصلی رو که خوندم و نوت برداری کرده بودم و تازه خیلیاشن تست نزده بودم به لطف ایشون تونستم جواب بدم یعنی همون درصدیم که کسب کردم بخاطر همون چندتا قسمتی بود که دیده بودم
-
@Mah-s به هر حال میگم که اون مباحثی رو که حتی یکبار فیلمشون رو دیدم چه در ازمون ازمایشی اون زمان و چه در کنکور بیشترشون رو میتونستم جواب بدم(مربوط به همون مباحث) اما خب در هر صورت مرور و پیوستگی و انسجام شرط موفقیته،به هر حال بنظر من اگر کسی واقعا فیلمارو دقیق ببینه و نوت برداری کنه و تست اموزشی به مقدار کافی و بعد هم تست زماندار و دوره ای در طول سال کار کنه میتونه نتیجه ی خیلی خوبی بگیره من علاوه بر خودم دوستانم هم از فیلمای ایشون استفاده میکردن که نتایج و درصدای خیلی خوبی گرفتنولی باز هم خودتون بهترین کسی که میتونه بهتون کمک کنه خودتون هستید میتونید یک مبحث مشترک مثلا آینه ها رو یک قسمتشو با هر دو استاد ببینید و ببینید با کدوم بهتر ارتباط برقرار میکنید و بعد انتخاب کنیدموفق باشید انشالله
-
@zivar کازرانیان عالیست