واقعامیشه با شش ، هفت ماه مطالعه پزشکی قبول شد
-
سلام . من دیپلم ریاضی نظام قدیم دارم میخوام کنکور تجربی بدم برای سال ۹۹ . واقعاً اگر با پشت کار شیش ،هفت ماه باقی مونده رو مطالعه کنم . با توجه به اینکه الان در سطح صفرم میتونم پزشکی قبول شم . لطفاً واقع بینانه پاشخ بدید ، واقعاً مهمه لطفاً جواب بدید مشاورین الا این سوال خیلیاست . سطح هوشی و حافظم هم عادیه ولی ریاضیم یکم قوی تره .
#مشاوران_الا -
-
سلام . من دیپلم ریاضی نظام قدیم دارم میخوام کنکور تجربی بدم برای سال ۹۹ . واقعاً اگر با پشت کار شیش ،هفت ماه باقی مونده رو مطالعه کنم . با توجه به اینکه الان در سطح صفرم میتونم پزشکی قبول شم . لطفاً واقع بینانه پاشخ بدید ، واقعاً مهمه لطفاً جواب بدید مشاورین الا این سوال خیلیاست . سطح هوشی و حافظم هم عادیه ولی ریاضیم یکم قوی تره .
#مشاوران_الاسید حسین ماهنگار
سلام
به نظرم اگه از الان به صورت پیوسته و با ساعت مطالعه و تست بالا بخونید حتما به هدفتون می رسید:) -
#مشاوران_الاسید حسین ماهنگار چرا که نه صد درصد میشه
-
هیچ کس نمی دونه که می شه یا نمیشه
هر کس که داره می گه میشه یا نمیشه داره یه مشت حرف مفت تحویل میده
بستگی به خود فرد داره یه نفر با ۵ ماه خوندن شده یکی دیگه هم که ۶ ماه سهله با ۶ سال تلاش هم نرسیده .
دیدم که میگم...
یادت باشه تا دم کنکور یه عده میان می پرسن که اگه از الآن شروع کنم میشه؟ نمیشه؟
اصلا گیرم که کل دنیا بگن نمیشه خب حالا که چی می خوای موقع اعلام نتایج افسوس بخوری که داد بی داد من که حتی تلاش هم نکردم که ببینم میشه یا نمیشه!
یادت باشه کسی که تلاشش بیشتره می بره نه کسی که تردید هاش بیشتره -
هر برههای، یکیدو نفر مینویسن: «اگه از الان شروع کنم فلان میشم؟» و ما با اطمینان مینویسیم: «بله. حتماً میتونی!» و اونها شروع نمیکنن و میرن چند ماه بعد میگن: «اگه الان...؟» و ما میگیم: «بله. قطعاً باز هم میتونی!» و اونها دوباره شروع نمیکنن و میرن تا روزهای پایانی کنکور و این چرخه ادامه داره. بچهها، اگه الان شروع کنین، میتونین تکرقمی و دورقمی و پزشکی و دندان و رشتههای تاپ بیارین؛ ولی مسئلهی اصلی توی جملهی اوله! اینکه شما واقعاً شروع میکنین و درستون در اولویته یا میشینید به امید اینکه خودش شروع بشه؟
این حرف یه دانشجوی دندان شهید بهشتیه:)